- 27 Eylül 2012
- 1.877
- 166
- 103
- 45
- Konu Sahibi Kurkmantolu
-
işte bende buzdolabıyım aynı dediğiniz gibi adama bugün resmen ben el şaklarında dokunmalardan asla hoşlanmıyorum biri bana deymesin otobüste giderken bile hemen ineyim diye bakıyorum dokunmasın bana kimse sevmiyorum, mümkün olduğunca insanlarla tokalaşmıyorum bile ben dedim...
Adam açtı gözleriini bugün böle baktı banagülsemmi ağlasam mı bilemedim :) suratını görsen duvar gibi oldu cevap veremedi kal geldi derler ya aynen öyle oldu bakalım kendime 1 ay verdim şu 1 ayda kovulmassam daha da kovulmam heralde
aynen o da öyleydi, el şakasına bayılırdı ama bana hiç dokunamadı malesef
şimdi ben kendim işverenim, sanada nasip olur inşallah:13:
bilgisayar/internet işi yapıyoruz kardeşimle, 5 çalışanımız var, henüz hiçbirine sarkmadım
Haklısınız birdaha zaten hiç bu konulara girmedi birde bugün el şakası,dokunmayla ilgili çok güzel bir örnek verdim sustu kaldı anlatı hatasını zaten stajyer birini alıcakmış yanımıza,arkadasların dediği gibi aslında bireysel biryerde hiç çalışmamıştım ilk oldugu için acemelik yaptım ilk etap ta..Her an iş ten bu yüsden kovula bilirim nasip artık hakkımda hayırlısı..rabbim iyi insanları karşılaştırsın her zaman.
O haftasonu arkadaslarla gidiyoruz vs. dediği yerlere zaten gidemem annem beni yolar :) kibarca olmaz demeye getirdim ama anlamadı sanırım da. şu el şakaları yaptıkça nasıl mesafe koyucam bilmiyorum o öyle davrandıgında hemen uzaklaşıyorum bişe uyduruyorum vs. hay allahım ya başıma gelene bak.
İşte kurumsal işyerlerinin artıları, kimse kimse ile ilgilenmez. İş yoğunluğundan şikayet etsemde ben şirketimden memnunmuşum az önce bunu anladım... Bir patron çalışanının sevgilisinin olup olmadığı ile ilgilenmez, ilgilenmemeli...adam genelde dışarda duruyor mesela ben 9 da işe geldim açtım dükkanı. o 3 te geldi dışarı işlerini koşturuyor genelde yani..Tamda istediğim iş aslında acaba annemi birdaha mı getirtsem? bir iki, hafta daha deniyim zaten bir stajyer daha alacakmış bende alması için ısrar edersem güzel olur.ki müşteriler de gidip geliyor...ki benım biri ile tanışacagımı biliyor sevgilim olup olmadıgnı sordu bende şimdilik yok ama haftasonu briiyle tanışıcam demiştim
bilgisayar/internet işi yapıyoruz kardeşimle, 5 çalışanımız var, henüz hiçbirine sarkmadım
nick im le bunu nasıl bağdaştırıyorsun? Dikkati neden bu çekiyor? Evet ahım şagım bir güzelliğim yok mütavazi biriyim kendini çok güzel hissediyorsan bağdaştırmak için sana devredeyim nick i mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?