PATRONUMUN TACİZİ

büyük konuşmayım da niye masaj yaptın
belki tersleyemedim ama o zaman ben beceremem falan deyip yapmasaydın ne biliyim işte bişe deseydin yani, sen masaj yapınca cesaret almış resmen
bi de adamın eli göğüslerine dokunduğu anda neden geri çekilmedin de öpmesine kadar gitti bu iş
benim bile aklımı karıştırdı bu davranışın kusura bakma
yani sadece adam da suç yok kusura bakma
eşin duysa adamdan çok sana kızar emin ol
ve yerince olsam işten ayrılırdım
yoksa bu adam yarın öbrü gün sana iftira bile atabilir haberin olsun

Patronum gelıcek benım dudaklarıma yapışcak bende sadece bu yaptığınız çok ayıptı dicem öylemi !
O dukkanı başına yıkarım !
Sende hatalısın. Kusura bakma. Ne demek adamın bırı gelıp sana masaj yapıcak ne münasaebet ?

''Fake olduğunu düşünüyorum. Nede olsa tatil başladı burası ergen kaynar. ''

sadece kızarsa iyi

hatalısınız...ne munasebetle elın adamına masaj yapıyorsunuz kı......ustelık hadı olan oldu ben olsam işi bırakırdım...
sankı yapılan hoşunuza gıtmıs gbı...yanlış oldugunu bıldıgnzden durmussunuz sadece

Hatalısınız bunu önce bir bilin.. Beni öpecek de a bir daha yapmayın diycem öylemi tokatı basar o işten de çıkardımmm ortalık cok kötü ve bu yüzdden evlenmekten korkar oldum evli insanlar bunları yaşıyorsa bekarlar ne yapmaz ki .. neyse yorum yapamayacagımm

Siz tutmus masaj yapmissiniz. Kusura bakmayin ama patrona masaj nedir ya. Patrona masaj yapacagima aylarca issiz kalirim daha iyi. Bir de gulucuklu smiley koyacak kadar sakin anlatmissiniz. Ben sizin yerinizde olsam o masaj teklifinde sesim yukselir odayi terk ederdim. Hele ki adam gelip goguslerime dokunacak o binayi inletirdim. Kusura bakmayin siz bana cok tuhaf geldiniz.

Düzgün konu başlığı
Burda mı diye sorman(başka yerde uygun olurmuş gibi)
Kamera olmadığını vurgulaman
Böyle bir konuda gülücük smileyi kullanabilmen
Vs vs
Fake diye bağırıyor konu

Sen yanlışsın. Ne diye elin adamına masaj yapıyorsun? Maaş veriyor diye böyle mecburiyetlere girmek çok saçma.
Hala orada çalışmak daha saçma. Çok rahat anlatmışsın. Olay göğüslere gelene kadar tokatı aşketmen lazımdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…