PATRONUMUN TACİZİ

Hadi o masaj olayında bisey diyemedin
masaji masaj degil de hani arkadaslar arasinda omuz sıkılır ya 1,2 sefer oyle yapsaydin....uzun uzun ovarsan baska yerlere ulasir

ben memurum genel de ciddidir. velhasıl böyle bişey olsa yani sadece masaj yapar mısın dese onu orda önce rezil ederim sonra eşime anlatırım..

senin masaj yapman çok çirkin. kesinlikle tam boşamalık bir hareket..

Masaj yapacak rahatlıkta bulunursan oda devamı getirmekten çekinmez.Ne alaka patronum gel bana masaj yap diyecek ofisi başına yıkar çıkardım ordan

Kusura bakma ama göğüslerini ellemeye basladiginda ellerine vurup çektirmedinmi dudagina yapısana kadar aklın nerdeydi ya da dudagina yapisinca itemedin mi serefsizi şu an büyük vicdan azabı cekmen gerek bence eşine karşı

Nedir bu patronlu konular patronlar coştu mu ne ?

Bu arada konu sahibi çok rahat anlatıp bir de saçma sapan smile kullanmış, patronla tencere kapak olmuşsunuz maşallah, yalnız kocandan boşanırsan patron suratına bakmaz evli kadın fantezisi kuruyor belliki

seni kovup tazminatını vermesini iste aksi halde yaptıklarından dolayı mahkemeye vereceğini, kadının beyanının esas olduğunu hiç bir ceza almasa bile iş adamı olarak adının lekelenip itibarını kaybedeceğini söyle.

Sikandallll

Normal insan yokmu hiç...Nereye gidiyor bu gençlik bu insanlık..Bu mutsuzluk bu tatminsizlik..Ulan patron sen yeni evlenmişin senin hatun başkasıyla yapsa hoşuna gidermi...E ozaman sen niye yapıyorsun zihniyetsiz...İyi taş yağmıyor kafamıza...Orda size öyle taciz etmiş birde soruyorsunuz vursana atsana bir tokat zamanında sende hoşlanmışın birde

Hee dayiii heee varmi baska fantezilerin tee Allaam ya ne kadan da fake bir konu

patronunun tacizine sinir olmadın da sizden yüz bulamadı diye size ters davranmasına mı sinir oldun? bir dakika bile durma bence orda ama senin de hoşuna gitmiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…