PATRONUMUN TACİZİ

en heyecanlı yerinde kesmişsin ama olmadı böyle, cinsellik bölümüne aç fantezine oradan devam et bence.

konu fake galiba ama eğer değilse işten ayrılın başka yerde iş bulun.eğer evli olmasaydınız önce yeni iş bakıp sonra ayrılın derdim ama eşiniz çalışıyordur zaten yeni bir iş bulana kadar öyle idare edebilirsiniz.göğüslerinize doğru dokunduğunu ve sizi öptüğünü söylüyorsunuz, nasıl o kadar sakin kalabildiniz anlamadım ve neden yeni iş bakmayı falan düşüneceğinize size kötü davranmasıyla ilgili düşünüyorsunuz onu da anlamadım.

Bu tacizden pek etkilenmis gibi degilsin. Herif goguslerini elemis dudaklarina yapismis senden tepki gelmeyince birakmis. O arada senin direnmen yardim istemen falan sozkonusu degil yani. Isine de devam edecekmissin zaten. Sorun ne? Konuyu sadece bizi bilgilendirmek icin acmis gibisin.

EVLİ BİR BAYANSIN bu bir ne münasebet diyemedın mi bu iki..en az onun kadar hatalısın öyle bişey dicek patronum o masayı kafasına geçiririm..işden ayrıl tabi sende istiyosan

Biz de bu konuyu yedik adam daha evleneli ne olmuş bir de işyerinde orana burana dokunacak da dudağına yapışacak had diyelim ki doğru yahu ne masajı adama ne alaka ya da o size masaj yapmak isteyince niye kabul ettiniz bir de aşağılara gitmiş eli hala oturuyorsunuz ve sadece yaptığınız yanlıştı diyorsunuz hayret..

Bir de kocami seviyorum yazmis ve gulucuklerle olayı anlatmış ben şok ben iptal dedikleri yerdeyim

KK'da yılın son trolüsün sanırım. Yani gerçekse de ayrı bir iğrenç de. Yeni evlisin ama doyumsuzsun maşallah!

öncelikle merhaba fake.
o anda yapmanız gereken sandalyeyi patronun kafasına indirmek ve polis çağırmaktı.
öyle görünüyor ki hayal fantazi karışımı hikayeler yazmayı seviyorsunuz.
başarılar.

kusura bakma ama seninde hoşuna gitmiş sanki bu durum.. öncesinde de adamdan hoşlanıyormuşsun zaten.. orada çalışmaya devam edersen bu tarz şeylere hazırlıklı ol, adam rahatsız etmeye devam eder kesin.

tacız olması için rızanız dışında olması gerekıyor.
sız o an karşılık verip sonradan pişman olmuşsunuz. gerci konuya ınanmadım

Ne münasebet diyemedin mi ??? Boynunu koparirim onun ,hemen terk et orayı ...

Birde espiri yapıyorsunuz bravo bana trilyonlarda verseler 1 sn durmam ,nasıl rahat davrandiysaniz artık ertesi gün zevk almadin mi diye soru sorma cüretini gösterebiliyor.

Polise gitsem mi ,ne yapsam çok kötüyüm diyeceğin yerde bana ters davranıyor diye kiziyorsun birde ,normal davransa alan razı ,veren razı demekki ...

Senin yerinde olsam esimin yüzüne bakamam . Allah akıl, fikir versin.

Evli olmasan isyeri misyeri dinlemeyecektin yani adam 45 yaşında anliyorum onu hormonlari depresmis sen kac yasindasin kardes hani yaptığınin farkinda olamayacak yasta misin ondan merak ediyorum

kiz konu sahibi cvp yazsana yine mi masaj yapiyorsun
sen hala o isyerinde calismaya devam edersen adamin simdiki maco sert tavirlari seni yoldan cikarir zaten belli icinde kipirti var alinmis sok olmus ayaklarina yatiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…