PATRONUMUN TACİZİ

aynen :) ya gerçekten tacize uğramışta olabilir ama anlatış tarzı o kadar saçma ki ben olsam yedi sülalemi ayaklandırırım güle oynaya taciz edildim diyor ben şok ben iptal
Adam surat yapıp tersliyor diye takıyor kafasına en ilginçi de bu Yani adam gülse oynasa gülücüklere boğsa mutluluktan uçacak nerdeyse

Anaa ..Seni durduran eşini seviyor olman mı oldu?Sadakatı var daha bunun.Hem sen bekar olsan bile adamın bu ne cüret dimi mesela.
Masaj yapman hata.Kameralara bakıyorum deyince çakmaman hata.Sana masaj yapmasına izin vermen göğsüne dokunmasına öpmesine tepkisiz kalıp(tepkin senin de öpmemen olmuş) izin vermen hata.Yeterince tepki vermemen hata.Adam bir de zevk almadın mı "diyor .Adam bu rahatlığı nerden buluyor? Bakıyorum esprisini yapacak kadar bile sen de rahatsın.Adamı reddettin kibarca ama pek kibarcalığı haketmiyor.Şimdi adam sana ters davranıyor diye napayım diyorsun.Şokta mısın fazla mı rahatsın anlayamadım..

Konu fake gibi hissediyorum..Bu üye yeni mi?

Son düzenleme:
Ne tacizi ya taciz miymiş bu beni taciz etseler yapıştırırdım tokadı. Üzgünüm ama kibarca "yaptığınız çok yanlıştı" diyecek kadar ılımlı olamazdım

Baktım yeni üye 6 msjı var.Konu fake bence.Erotik bir hikaye yazıp cvpları görmek istemiş olmalı.

Sen kaşınmışsin oda kaşımis seni elin adamına masaj yapacaksin sonra o sana yapacak hiçbir şey olmamış gibi orda çalışacaksin öylemi ben orayı yıkarım yıkarkimsede teteklif dahi edemez patronun oldu diye kendini resmen ikram etmişsin ama eşin iş yeri arkadaşindan masaj yaptırdığını söylese boşarsin adamı

Bu konu bariz fake,
Benim konumun üstüne açılmış bir de
millet gazı alıp bana hakaret yağdırıyor.
Bi bitmedi şu fakeler.

Biz olsak ne mi yaparız?
Yapılacak şey belli işi bırakmak.
Pardon da masaj yapmak nedir yahu?
Sizde de suç yok değil!

ne msjı yahu nasıl yaptınızki siz ona msj kızmayın demişsiniz ama kızılmıcak gibi değil.üzerine birde size msj öpüşme ben olsam çığlık atar o adama bir tokat patlatırdım o iş yerinede adım atmazdım.ama hata en başta sizde kusura bakmayın.ikiniz üstelik evli olma kısmına değmiyorum bile.

Yahu ben mutfakta bulaşık yıkarken balkonumun önünden gelip geçen arabalar insanlar sırf yüzümün onlara dönük olduğunu onlara baktığımı sanmasınlar diye perdelerin hepsini kapatıp öyle işimi yapıyorum

O an etrafı velveleye verse adam işten bile atılırdı taciz edilen bayan da işinde kalırdı.
Bizim işyerinde de olmuştu,kız şikayet etti adam açığa alındı.Geri döndüğünde de sürüldü.

Evli kadının kendine daha çok dikkat etmesi lazım bakışlarına dahil. Lütfen yapamayacaksanız evlenmeyin. Başkasına da yazık etmeyin ne olur.

bu ne gevşeklik ya hala kikirdiyorsun beni durduran da kocamı sevmem oldu diyorsun. o adamın evli olması senin evli olman kısacası gayri meşru bir ilişki bir anlam ifade etmiyor yani ?
ayrıca masaj yapmışsın adama sana da yapmasına müsade etmişsin daha ötesi mi var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…