Ama senin durum daha ıyiymis yani benimkine nazaran :) şartları iyiyse cok takilma bence daha iyi bir kurum bulana dek kafana takma derim@fourdahlia aynen cnm sekreter de bir meslek üniversitede bölümü bile var biri yönetimi sekreterlik diye iyi düzenli yerler de vardır eminim bundan ama denk gelmek kısmet iste
Haklisiniz bence de. Ben operator mudurunun karisi yabanci diye dis tedavisinde eşlik etmistim butuuuun gun aksam dokuza kadar. Sinir krizi gecirsemde maasim iyi diye bir sey diyememistim ne yazik ki .Ozel sektor boyledir genel olarak sen yine iyisin daha agir ve kotu isler yapanlar var patron icin eleman her turlu kullanilmak icin var ozel sektorde.
Eminim senin yerinde olup senden daha agir isler yapmayi kabul edicek cok issiz insan vardir
Kotuye bakip sukretmek lazim sen yapmazsan da yapan birini bulurlar dikkatli ol.
Genel mudur asistani pozisyonu için iş görüşmem olmuştu özel işlerimle de ilgilenebilir misin dedi tam ne münasebet diyecektim ki nasil baktiysam adamcağız ilaç saatim gelince hatırlat bari demişti:)))
Dayanamayacaginiz bir durum degilse memnunsaniz genel anlamda çok takilmayin derim.. sizi rencide edecek bi istekte bulunmuyorlarsa emeğinizi görmezden gelmeyip teşekkürü eksik etmiyorlarsa çok kötü bi durum değil gibi..
Salağın önde gideni demekki vasıfsız birisi yada paranın köpeği olmuş hepside olabilirSiz surekli isinizden sikayetcisiniz ama? Buyuk yerde sorunlar daha buyuk bunu size daha once de soylemistim. Memnun degilseniz ayrilin. Guvenlik gorevlileri, muhasebeciler ve sekreterlere pek cok is veriliyor hakli veya haksiz.
2500 personelli kurumsal bir is yerinde sekreter 3 dil biliyor, ana dili gibi konusuyor. Ustelik master yapmis ama patrona kahve cay yapiyor. Patronun karisinin kiyafetlerinin kuru temizlemesini takip ediyor. Eh o naapsin madem? Ugrasiyor iste ben masterli elemanim bunu yapmam diyemiyor.
Salağın önde gideni demekki vasıfsız birisi yada paranın köpeği olmuş hepside olabilir
Bukadar donanımlı birisi böyle yapmaz eyvallahı olmazEve ekmek parası götürmek için ayıya dayı diyen biri de olabilir. Malum işsizlik dizboyu, iş bulmak zor.
Hepsi de olabilir dediginiz gibi. Ama isyerinin imkanlarini birakip da gidemiyorlar. İsinden sorsaniz herkes sikayetci ama istifa eden de yok. 35 yildir ayni pozisyonda calisan eleman var. Ola ki tesadufen istifa edenler maksimum iki sene sonra oyyy yapamadik baska yerde burasi harika deyip de geri geliyorlar. Cunku disarida da durumlar benzer. Her isyerinde farkli farkli sorunlar var. Kimisinin maasi iyi degil,kimisinde is cok,kimisinde mesai cok,kimisinde isveren sorunlu,kimisinde de is arkadaslari sorunlu. Bunlarla ugrasacaklarina patron karisinin kuru temizlemesiyle ugrasip keyiflerine bakiyorlar iste.Salağın önde gideni demekki vasıfsız birisi yada paranın köpeği olmuş hepside olabilir
Dediğinize kısmen katılıyorumHepsi de olabilir dediginiz gibi. Ama isyerinin imkanlarini birakip da gidemiyorlar. İsinden sorsaniz herkes sikayetci ama istifa eden de yok. 35 yildir ayni pozisyonda calisan eleman var. Ola ki tesadufen istifa edenler maksimum iki sene sonra oyyy yapamadik baska yerde burasi harika deyip de geri geliyorlar. Cunku disarida da durumlar benzer. Her isyerinde farkli farkli sorunlar var. Kimisinin maasi iyi degil,kimisinde is cok,kimisinde mesai cok,kimisinde isveren sorunlu,kimisinde de is arkadaslari sorunlu. Bunlarla ugrasacaklarina patron karisinin kuru temizlemesiyle ugrasip keyiflerine bakiyorlar iste.
Bugun sekreter alalim dese sirket binlerce kisi basvuruyor. Biri olmasa oteki olur diye dusunuyor insan kaynaklari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?