Patronun kizinin düğün davetiyesi

Kompleks yapmakla alakası yok isim olmadigi için bu durumu dile getirdim sadece .İlerde ins farklı bir bölüme geçerim

Bende kamu yonetimi mezunuyum atanamamistim e tecrübe yok bir dersanenin ogrenci işleri sekreterligine girdim dersanenin vip binasinda idim.
Giris ogr. Odasi mutfak genis bi hol yukarida 3 4 tane sinif tuvalet vs
Ogretmenlerin cayi bende bardak bulasik vs bende sabah gelince yukari katlardaki siniflari supuruyordum tuvaleti yikiyordum asagi kati supurmek silmek ve arti sekreterlik isleri
Universiteyi zorluklarla okumustum cok zoruma gidiyordu. Ona ragmen sigortami bile yapmamislardi bende ayrildim.
Sonuç olarak sekreter olunca her şeyi reva görüyorlar herhalde insana düğün davetiyesi diince yaşadıklarım aklima geldi yazayim dedim.

@fourdahlia aynen cnm sekreter de bir meslek üniversitede bölümü bile var biri yönetimi sekreterlik diye iyi düzenli yerler de vardır eminim bundan ama denk gelmek kısmet iste

@fourdahlia aynen cnm sekreter de bir meslek üniversitede bölümü bile var biri yönetimi sekreterlik diye iyi düzenli yerler de vardır eminim bundan ama denk gelmek kısmet iste
Ama senin durum daha ıyiymis yani benimkine nazaran :) şartları iyiyse cok takilma bence daha iyi bir kurum bulana dek kafana takma derim

İns cnm ilerde öyle bir yere girmek nasip olur

Ay senin yine iyi bizim patron evindeko alaturka tuvaletin oturagi kirilmis diye o kirik oturagi alip idari isler mudurumuze vermisti. Ayni boyutta yenisini alsin diye. Malesef hangi pozisyonda olursan ol patronun sahsi islerini de bir sekilde yapmak zorunda kaliyorsun.

Valla sekreterseniz yönetici asistanı gibi düşünürsek normal yani burası tr'ye . Kurumsal firmalar mesela güvenlik görevlisini danışma olarakta kullanıyor. İş tanımı dışında is yapmam yok malesef en azından işiniz var .

Haklisiniz bence de. Ben operator mudurunun karisi yabanci diye dis tedavisinde eşlik etmistim butuuuun gun aksam dokuza kadar. Sinir krizi gecirsemde maasim iyi diye bir sey diyememistim ne yazik ki .

Yönetici asistanıysanız eğer bu beklenilenler normal... sekreterseniz bilemedim pozisyonunuzu algılamamış ya da algılatamamış olabilirler mi

ozge72 sekreterin cnm yönetici asistanı değilim onlar birebir patronların özelsahsi işleriyle ilgileniyor

Eğer yönetici asistanlığı yapıyorsanız gayet normal. Sekreterlik dediniz ama, tam olarak iş tanımınız nedir? Çalıştığınız yer de önemli, ben ne yönetici asistanı, kişisel asistanlar tanıyorum ev düzmesine, evlerin temizliğinin yapılmasına kadar her şeyi takip ediyorlar,yapıyorlar. Sizin yaptığınız aynı işi büyük bir inşaat şirketinin patronunun asistanı olan arkadaşım bu yaz yaptı. Hatta, davetlileri tek tek arayıp davetiyemiz ulaştı mı, gelecek misiniz diye sordu.

Genel mudur asistani pozisyonu için iş görüşmem olmuştu özel işlerimle de ilgilenebilir misin dedi tam ne münasebet diyecektim ki nasil baktiysam adamcağız ilaç saatim gelince hatırlat bari demişti:)))

Dayanamayacaginiz bir durum degilse memnunsaniz genel anlamda çok takilmayin derim.. sizi rencide edecek bi istekte bulunmuyorlarsa emeğinizi görmezden gelmeyip teşekkürü eksik etmiyorlarsa çok kötü bi durum değil gibi..

Katılıyorum
İş genel anlamda iyiyse 40 yılda bir de böyle bir iş çıktıysa bence konu sahibesi çok da takmasın.

Salağın önde gideni demekki vasıfsız birisi yada paranın köpeği olmuş hepside olabilir

Salağın önde gideni demekki vasıfsız birisi yada paranın köpeği olmuş hepside olabilir
Hepsi de olabilir dediginiz gibi. Ama isyerinin imkanlarini birakip da gidemiyorlar. İsinden sorsaniz herkes sikayetci ama istifa eden de yok. 35 yildir ayni pozisyonda calisan eleman var. Ola ki tesadufen istifa edenler maksimum iki sene sonra oyyy yapamadik baska yerde burasi harika deyip de geri geliyorlar. Cunku disarida da durumlar benzer. Her isyerinde farkli farkli sorunlar var. Kimisinin maasi iyi degil,kimisinde is cok,kimisinde mesai cok,kimisinde isveren sorunlu,kimisinde de is arkadaslari sorunlu. Bunlarla ugrasacaklarina patron karisinin kuru temizlemesiyle ugrasip keyiflerine bakiyorlar iste.

Bugun sekreter alalim dese sirket binlerce kisi basvuruyor. Biri olmasa oteki olur diye dusunuyor insan kaynaklari

Konu sahibi yaptığın tamamen saçma iş ara bence daha kurumsal biryerde çalış ne alaka kızının düğün davetiyesi otursun kızı yapsın onun düğünü

Dediğinize kısmen katılıyorum
Yalnız bir insan 35 yıldır aynı yerde çalışıyorsa orası düzgün biryerdir
Heryer öyle bakmıyor inan iyi eleman bulmada zor iyi yer bulmak gibi

@DRNNFRYSMN cnm bende sinir oluyorum sizin dugununuz bana ne sizin düğün organizasyonuzdan aile içinde yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…