Patronun kizinin düğün davetiyesi

Ben is gorusmesinde soyluyorum patron size su kadar maas ve su imkanlari sunuyor. Peki siz ne verebiliyorsunuz bizim icin diye herkes de diyor her isi yaparim diye. Nasil secme sanslari olsun ki issizlikten kiriliyor millet.
Allah aşkına nekadar veriyorsun bir söyle merak ettim açıkçası

Ben is gorusmesinde soyluyorum patron size su kadar maas ve su imkanlari sunuyor. Peki siz ne verebiliyorsunuz bizim icin diye herkes de diyor her isi yaparim diye. Nasil secme sanslari olsun ki issizlikten kiriliyor millet.

Aynen oyle gecen yil issizlik hat safhaya ulasti en yuksek oranina ulasti.

Universite mezunlarinin yapmadigi is kalmadi ama bu duruma dusmeyen de anlamaz.

Ya da gundemi takip etmeyen de anlamaz

Ha bu arada karakter meselesi kimseye eyvallahım yok
İşle alakalı değil

Faks e mail telefon uçak bileti müşteri karşılama budur sekreterin görevi
O zaman size tavsiyem patronunuza bir aciklama hazirlayin
Aciklamaniz sunlari icersin:
Bir gunde x saat calisiyorum
... Kadar faks geliyor veya gonderiyorum
... Kadar mail cevapliyorum
... Kadar ucak bileti aliyorum
... Kadar telefon geliyor ve bagliyorum
...kadar kisi karsiliyorum

Bu sebeple daha iyi kosullari ve maasi hak ediyorum diyebilir ve hakkinizi net sekilde arayabilirsiniz.

Kimse sizin isinize ve mesleginize onemsiz demedi diyemez de. Cop toplayan insan da degerlidir bir is yerinde. Cunku o olmasa is aksar. Her personel onemlidir. Siz de yaptiginiz isi anlatin eger farkinda degillerse de farkinda olsunlar bence cok etkisi olur

İşten ayrılıyorum dediğinde eski işyerinde ilk cümle içerdeki personel ler bir şey dedi burdan daha iş yeri mi bulacaksın neden çıkmak istiyorsun zam yapalim asıl sorun kendileri ama bunu kabul etmek yerine suçu içerdeki personele atıyorlar bir de klasik lafları bir sorunun olursa şöyle bu işyerinde de küçük patron bunu söyledi laf olsun torba dolsun ben desem davetiye hazırlamak benim işim değil bundan rahatsızım desem ne diyecek soruma cozuk mu bulacak hiç sanmam

De kardeş başım ağrıyor de yapamam de sen yaparım dersen iş bitmez.

Allah'ım inşallah çocuğumu yurtdışında eğitim aldırırım bu ülkeye gelip kimsenin egosunu okşamak zorunda kalmaz

Okadar şey istenir ne vericeksinşz 1700 işine gelirse budur genelde lanet olsun
Valla yapabildigi isler onemli. Faksi herkes cekebiliyor. Herkes musteri karsilayabiliyor. Ucak bileti de her gun 15 tane alinmiyor. Otel rezervasyonunu herkes kendi yapiyor zaten. Telefon ile gorusmek de aynen oyle. Asgari ucret ve civari veriliyor bunlar icin. Amac daha fazlasini yapabilen eleman olup fark yaratabilmek. Piyasa bunun uzerine kurulmus durumda.

3 dil bilen helikopterle gezen arkadas tabii cooook daha fazlasini aliyor

E ne guzel soruyorlarmis iste. Siz de acik acik soyleseniz ya. Kurumsal yerlerde karsinizda konusabileceginiz bir patron bile bulamazsiniz bakin. Insan kaynaklarina soylediklerinizin ustu ortulur gider. Siz akilli davranip zam isteyin. O zaman zorunuza gitmez angaryalar belki

İyi devam etsin hamallığa
O zaman oraya eşek koyalım oda yapar kısmen madem herkes yapar bir deneyelim vizyon müthiş ayrıca tavsiye ederim 1 gün sekreterlik yapın

İyi devam etsin hamallığa
O zaman oraya eşek koyalım oda yapar kısmen madem herkes yapar bir deneyelim vizyon müthiş
Yanlis kisiye kiziyor ve tepki gosteriyorsunuz. Sekreterlik yapan arkadaslarin cogu buro yonetimi mezunu arkadaslar. Bakin mezun sayisina. O kadar mezun varken vizyonsuz olan sizce kim? Ben mi sistem mi?

Konu sahibi calismaktan gocunmayan bir insan. Biraz daha fazla muhasebe ogrense mesela veya puantorluk. O bolumlerde rahatca is bulabilir ileride. Kahrolsun duzeeeen demek yerine cozumler uretmeli hem arkadasimiz icin hem de burayi okuyan diger ihtiyaci olanlar icin

@DRNNFRYSMN çok yere görüşmeye gittim hepsi ayrı şikayetçiyim sekreterden biri telefonda yanlış kişiye bağlıyor dedi biri müşteri ile çok sert konuşuyor biri çok soğuk müşteri gelince ilgilenmiyor sanki burda değil gibi benden önceki sekreter burda kargoları yanlis gönderiyoruz bu da büyük sıkıntı çünkü içinde çek oluyor bazılarının yanlış kişiyi bağlıyor notları unutuyor hatirlaymiyor bu kadar şikayet olunca bence herkes demek ki sekreterliği yapamıyor

darkmore muhasebe kursuna gittim biraz daha öğrenirsem ins ilerde iyi bir pozisyona girerim

Tabi bakma sen kolay değil

Herkes bu işi yapamaz bu konuda katılmıyorum geçin oturun bir gün ordan bakın kız haklı kimse saçma bişey yaptıramaz yurtdışında yaptır bakalım adamı döverler

@DRNNFRYSMN içerde çalışan kızlar bana senin işin çok zor herkesle muhattap oluyorsun dedi ben olsam şahsen yapamazdim dedi niye dedim o kadar kişi ile muhattap oliyorsun dedi çoğu kişi sekreterliği yapmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…