Medyadan biliyorum kendileriniTai aselsan tavsiye ederim...
Allah aşkına nekadar veriyorsun bir söyle merak ettim açıkçasıBen is gorusmesinde soyluyorum patron size su kadar maas ve su imkanlari sunuyor. Peki siz ne verebiliyorsunuz bizim icin diye herkes de diyor her isi yaparim diye. Nasil secme sanslari olsun ki issizlikten kiriliyor millet.
Bizzat çalışan ark var kurumsal dediğiniz yerler yanından geçemez.Medyadan biliyorum kendilerinipek hos anlatiliyor.
Ben is gorusmesinde soyluyorum patron size su kadar maas ve su imkanlari sunuyor. Peki siz ne verebiliyorsunuz bizim icin diye herkes de diyor her isi yaparim diye. Nasil secme sanslari olsun ki issizlikten kiriliyor millet.
O zaman size tavsiyem patronunuza bir aciklama hazirlayinFaks e mail telefon uçak bileti müşteri karşılama budur sekreterin görevi
Ben bir sey vermiyorum. Ise alinacak personele sunulacak imkanlar diye zarf gelir onu okur aciklarim ancak.Allah aşkına nekadar veriyorsun bir söyle merak ettim açıkçası
Okadar şey istenir ne vericeksinşz 1700 işine gelirse budur genelde lanet olsunBen bir sey vermiyorum. Ise alinacak personele sunulacak imkanlar diye zarf gelir onu okur aciklarim ancak.
De kardeş başım ağrıyor de yapamam de sen yaparım dersen iş bitmez.İşten ayrılıyorum dediğinde eski işyerinde ilk cümle içerdeki personel ler bir şey dedi burdan daha iş yeri mi bulacaksın neden çıkmak istiyorsun zam yapalim asıl sorun kendileri ama bunu kabul etmek yerine suçu içerdeki personele atıyorlar bir de klasik lafları bir sorunun olursa şöyle bu işyerinde de küçük patron bunu söyledi laf olsun torba dolsun ben desem davetiye hazırlamak benim işim değil bundan rahatsızım desem ne diyecek soruma cozuk mu bulacak hiç sanmam
Valla yapabildigi isler onemli. Faksi herkes cekebiliyor. Herkes musteri karsilayabiliyor. Ucak bileti de her gun 15 tane alinmiyor. Otel rezervasyonunu herkes kendi yapiyor zaten. Telefon ile gorusmek de aynen oyle. Asgari ucret ve civari veriliyor bunlar icin. Amac daha fazlasini yapabilen eleman olup fark yaratabilmek. Piyasa bunun uzerine kurulmus durumda.Okadar şey istenir ne vericeksinşz 1700 işine gelirse budur genelde lanet olsun
E ne guzel soruyorlarmis iste. Siz de acik acik soyleseniz ya. Kurumsal yerlerde karsinizda konusabileceginiz bir patron bile bulamazsiniz bakin. Insan kaynaklarina soylediklerinizin ustu ortulur gider. Siz akilli davranip zam isteyin. O zaman zorunuza gitmez angaryalar belkiİşten ayrılıyorum dediğinde eski işyerinde ilk cümle içerdeki personel ler bir şey dedi burdan daha iş yeri mi bulacaksın neden çıkmak istiyorsun zam yapalim asıl sorun kendileri ama bunu kabul etmek yerine suçu içerdeki personele atıyorlar bir de klasik lafları bir sorunun olursa şöyle bu işyerinde de küçük patron bunu söyledi laf olsun torba dolsun ben desem davetiye hazırlamak benim işim değil bundan rahatsızım desem ne diyecek soruma cozuk mu bulacak hiç sanmam
İyi devam etsin hamallığaValla yapabildigi isler onemli. Faksi herkes cekebiliyor. Herkes musteri karsilayabiliyor. Ucak bileti de her gun 15 tane alinmiyor. Otel rezervasyonunu herkes kendi yapiyor zaten. Telefon ile gorusmek de aynen oyle. Asgari ucret ve civari veriliyor bunlar icin. Amac daha fazlasini yapabilen eleman olup fark yaratabilmek. Piyasa bunun uzerine kurulmus durumda.
3 dil bilen helikopterle gezen arkadas tabii cooook daha fazlasini aliyor
Yanlis kisiye kiziyor ve tepki gosteriyorsunuz. Sekreterlik yapan arkadaslarin cogu buro yonetimi mezunu arkadaslar. Bakin mezun sayisina. O kadar mezun varken vizyonsuz olan sizce kim? Ben mi sistem mi?İyi devam etsin hamallığa
O zaman oraya eşek koyalım oda yapar kısmen madem herkes yapar bir deneyelim vizyon müthiş
Valla yapabildigi isler onemli. Faksi herkes cekebiliyor. Herkes musteri karsilayabiliyor. Ucak bileti de her gun 15 tane alinmiyor. Otel rezervasyonunu herkes kendi yapiyor zaten. Telefon ile gorusmek de aynen oyle. Asgari ucret ve civari veriliyor bunlar icin. Amac daha fazlasini yapabilen eleman olup fark yaratabilmek. Piyasa bunun uzerine kurulmus durumda.
3 dil bilen helikopterle gezen arkadas tabii cooook daha fazlasini aliyor
Tabi bakma sen kolay değil@DRNNFRYSMN çok yere görüşmeye gittim hepsi ayrı şikayetçiyim sekreterden biri telefonda yanlış kişiye bağlıyor dedi biri müşteri ile çok sert konuşuyor biri çok soğuk müşteri gelince ilgilenmiyor sanki burda değil gibi benden önceki sekreter burda kargoları yanlis gönderiyoruz bu da büyük sıkıntı çünkü içinde çek oluyor bazılarının yanlış kişiyi bağlıyor notları unutuyor hatirlaymiyor bu kadar şikayet olunca bence herkes demek ki sekreterliği yapamıyor
Herkes bu işi yapamaz bu konuda katılmıyorum geçin oturun bir gün ordan bakın kız haklı kimse saçma bişey yaptıramaz yurtdışında yaptır bakalım adamı döverlerYanlis kisiye kiziyor ve tepki gosteriyorsunuz. Sekreterlik yapan arkadaslarin cogu buro yonetimi mezunu arkadaslar. Bakin mezun sayisina. O kadar mezun varken vizyonsuz olan sizce kim? Ben mi sistem mi?
Konu sahibi calismaktan gocunmayan bir insan. Biraz daha fazla muhasebe ogrense mesela veya puantorluk. O bolumlerde rahatca is bulabilir ileride. Kahrolsun duzeeeen demek yerine cozumler uretmeli hem arkadasimiz icin hem de burayi okuyan diger ihtiyaci olanlar icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?