Yani,tekstil sektorunde ne kadar duzgun olunabilirse iste. Adam deve gibi maas aliyor,butun gun oturuyor tabii, emeklilik pastasini keseli kac sene olmus,adam artik bir dinozor ayolDediğinize kısmen katılıyorum
Yalnız bir insan 35 yıldır aynı yerde çalışıyorsa orası düzgün biryerdir
Heryer öyle bakmıyor inan iyi eleman bulmada zor iyi yer bulmak gibi
Dediğim gibi iş ara daha kurumsal biryere gir hiç sevmem para veriyorum malımsın@DRNNFRYSMN cnm bende sinir oluyorum sizin dugununuz bana ne sizin düğün organizasyonuzdan aile içinde yapın
ÇağırsınlarYani,tekstil sektorunde ne kadar duzgun olunabilirse iste. Adam deve gibi maas aliyor,butun gun oturuyor tabii, emeklilik pastasini keseli kac sene olmus,adam artik bir dinozor ayoloyle is bulsaniz siz de calisirsiniz.
İnanin vasifsiz da degil oradaki sekreter.3 dil konusuyor kadin telefonda. Gunde 2 defa helikopterle patron evine kadar gidip geri geliyor. Boyle calisan sekreterler de varken ve her isi yaparken konu sahibi gibi milyon adet eleman var piyasada. Bir zahmet,dugun davetiyesi meselesine de hayir derse siradan birini cagirirlar nedir ki.
Ee iste herkesin sartlari baska. Angaryalari ustleniyorlar karsiliginda falanca sirkette su kadar yil tecrube olarak cvlerine ekleniyor. Artik herkes biliyor kac tane dil, elcilikle alakasi yok yani. Bilmeyen kendi dusunsun piyasada onunde tercih edilecek kac kisi var diyeÇağırsınlar
Ben işimi en iyi şekilde yaparım gerisini bilmem sırf bu yüzden çağır akarsa çağırsın lar
Vasıfsız derken sadece dili öğrenip emir kulu olmuş bu anlamda söyledim gerisi boş. Öyle dil bilsem elçilik de çalışırım salak işte ruhunda ezilmek var niye gidiyor evine helikopterle birde=))
Valla bizim şirketde mba yapmış falan geliyor almıyorlar tecrübede var elektrikte önemli prezentabl olmakta önemli valla kim ne derse desin patronun karısının kıyafetine başlarım bir görev tanımı olur ga hatır gönül halledilir ama bu senin görevin olmaz buyursun yapacak kişi bulsunlar umrumda olmaz heryer iş...Ee iste herkesin sartlari baska. Angaryalari ustleniyorlar karsiliginda falanca sirkette su kadar yil tecrube olarak cvlerine ekleniyor. Artik herkes biliyor kac tane dil, elcilikle alakasi yok yani. Bilmeyen kendi dusunsun piyasada onunde tercih edilecek kac kisi var diye
Iste sekreter dedigimiz arkadaslarin net cizgilerle bir gorev tanimi olamiyor. Patron ne derse ne isterse o. Kimse sadece telefona baksin geleni gideni karsilasin diye eleman almiyor. Alakasiz sekilde coook sekreter aldim ise. Hic birisi ise girerken ozel isi yapmam demedi. Deselerdi almazdimValla bizim şirketde mba yapmış falan geliyor almıyorlar tecrübede var elektrikte önemli prezentabl olmakta önemli valla kim ne derse desin patronun karısının kıyafetine başlarım bir görev tanımı olur ga hatır gönül halledilir ama bu senin görevin olmaz buyursun yapacak kişi bulsunlar umrumda olmaz heryer iş...
Valla bizim şirketde mba yapmış falan geliyor almıyorlar tecrübede var elektrikte önemli prezentabl olmakta önemli valla kim ne derse desin patronun karısının kıyafetine başlarım bir görev tanımı olur ga hatır gönül halledilir ama bu senin görevin olmaz buyursun yapacak kişi bulsunlar umrumda olmaz heryer iş...
Kurumsal yerlerde vardır.Iste sekreter dedigimiz arkadaslarin net cizgilerle bir gorev tanimi olamiyor. Patron ne derse ne isterse o. Kimse sadece telefona baksin geleni gideni karsilasin diye eleman almiyor. Alakasiz sekilde coook sekreter aldim ise. Hic birisi ise girerken ozel isi yapmam demedi. Deselerdi almazdimozel sektorde boyle maalesef.
Yok iste. Cok calistim kurumsal yerde 8 sene kadar. Maalesef ayni. Orada da bir patron var. Hatta kurumsal yerin sartlari daha iyi oldugu icin gorev taniminda cok esnek cumleler var. Para veriyor mali olarak da goruyor hepsi. Her yer bu sekilde kurumsal da olsa patron sirketi. Siz sekreter olarak calisiyorsaniz da patronun ozel isine hayir diyebiliyorsaniz harika bir luks.Kurumsal yerlerde vardır.
Tai aselsan tavsiye ederim...Yok iste. Cok calistim kurumsal yerde 8 sene kadar. Maalesef ayni. Orada da bir patron var. Hatta kurumsal yerin sartlari daha iyi oldugu icin gorev taniminda cok esnek cumleler var. Para veriyor mali olarak da goruyor hepsi. Her yer bu sekilde kurumsal da olsa patron sirketi.
Ben is gorusmesinde soyluyorum patron size su kadar maas ve su imkanlari sunuyor. Peki siz ne verebiliyorsunuz bizim icin diye herkes de diyor her isi yaparim diye. Nasil secme sanslari olsun ki issizlikten kiriliyor millet.Farz edelim ki bir mevki icin iki kisi basvursun ikisi de prezantabl olsunlar donanimli olsunlar kendinden taviz veren birazda patronun suyuna giden kisiyi alirlar ise bu bir gercek.
Sekreter olmasada demişiliğim var o işimde yaptıkYok iste. Cok calistim kurumsal yerde 8 sene kadar. Maalesef ayni. Orada da bir patron var. Hatta kurumsal yerin sartlari daha iyi oldugu icin gorev taniminda cok esnek cumleler var. Para veriyor mali olarak da goruyor hepsi. Her yer bu sekilde kurumsal da olsa patron sirketi. Siz sekreter olarak calisiyorsaniz da patronun ozel isine hayir diyebiliyorsaniz harika bir luks.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?