Patronun kizinin düğün davetiyesi

Ne var yani patronun özel işini yaptıysanız.sokak sokak koşturmamış ya sizi ali üstü davetiye hazirlatmis.kamuda da özel sektörde de bu tarz özel işler yardımcı elemana yaptırılır.takilacak bir konu değil ve olamazda.o pozisyonda çalışıyorsan nerede olursan ol benzer şeyler yaşanacaktır .

Dediğinize kısmen katılıyorum
Yalnız bir insan 35 yıldır aynı yerde çalışıyorsa orası düzgün biryerdir
Heryer öyle bakmıyor inan iyi eleman bulmada zor iyi yer bulmak gibi
Yani,tekstil sektorunde ne kadar duzgun olunabilirse iste. Adam deve gibi maas aliyor,butun gun oturuyor tabii, emeklilik pastasini keseli kac sene olmus,adam artik bir dinozor ayol oyle is bulsaniz siz de calisirsiniz.
İnanin vasifsiz da degil oradaki sekreter.3 dil konusuyor kadin telefonda. Gunde 2 defa helikopterle patron evine kadar gidip geri geliyor. Boyle calisan sekreterler de varken ve her isi yaparken konu sahibi gibi milyon adet eleman var piyasada. Bir zahmet,dugun davetiyesi meselesine de hayir derse siradan birini cagirirlar nedir ki.

Zaten böyle böyle sogutuyorlar insanı geçen işyerinde çaycı abla da diyor haklısın sinirlenmek tek diye o senin işin değil diye onların bunu bana dile getirmesi absürt evlenen damat la gelin bana ne onların düğün davetiye listelerinden

@DRNNFRYSMN aynen cnm bu kafada biraz daha sabredeyim bakayım nasıl olacak ilerde ins daha iyi bir yer olur ona eleman çok bana da iş bulunur elbet

Çağırsınlar
Ben işimi en iyi şekilde yaparım gerisini bilmem sırf bu yüzden çağır akarsa çağırsın lar
Vasıfsız derken sadece dili öğrenip emir kulu olmuş bu anlamda söyledim gerisi boş. Öyle dil bilsem elçilik de çalışırım salak işte ruhunda ezilmek var niye gidiyor evine helikopterle birde=))

Bu arada düşündüm özel sektördeki çok artistlik yapıyorum düşününce çoktan atılmam lazımdı

Ee iste herkesin sartlari baska. Angaryalari ustleniyorlar karsiliginda falanca sirkette su kadar yil tecrube olarak cvlerine ekleniyor. Artik herkes biliyor kac tane dil, elcilikle alakasi yok yani. Bilmeyen kendi dusunsun piyasada onunde tercih edilecek kac kisi var diye

Valla bizim şirketde mba yapmış falan geliyor almıyorlar tecrübede var elektrikte önemli prezentabl olmakta önemli valla kim ne derse desin patronun karısının kıyafetine başlarım bir görev tanımı olur ga hatır gönül halledilir ama bu senin görevin olmaz buyursun yapacak kişi bulsunlar umrumda olmaz heryer iş...

Mesela bizim servis saati değişiyordu yarım saat daha erkene çekeceklerdi hazırlamıştım konuşmamı gidecektim artık
Ben işimde iyiyim gerisini bilmem

Iste sekreter dedigimiz arkadaslarin net cizgilerle bir gorev tanimi olamiyor. Patron ne derse ne isterse o. Kimse sadece telefona baksin geleni gideni karsilasin diye eleman almiyor. Alakasiz sekilde coook sekreter aldim ise. Hic birisi ise girerken ozel isi yapmam demedi. Deselerdi almazdim ozel sektorde boyle maalesef.

Farz edelim ki bir mevki icin iki kisi basvursun ikisi de prezantabl olsunlar donanimli olsunlar kendinden taviz veren birazda patronun suyuna giden kisiyi alirlar ise bu bir gercek.

Kurumsal yerlerde vardır.

Kurumsal yerlerde vardır.
Yok iste. Cok calistim kurumsal yerde 8 sene kadar. Maalesef ayni. Orada da bir patron var. Hatta kurumsal yerin sartlari daha iyi oldugu icin gorev taniminda cok esnek cumleler var. Para veriyor mali olarak da goruyor hepsi. Her yer bu sekilde kurumsal da olsa patron sirketi. Siz sekreter olarak calisiyorsaniz da patronun ozel isine hayir diyebiliyorsaniz harika bir luks.

Bizim şirketdeortslama kimse patronun karısının kıyafetine karışmaz çayıda çaycı var o halleder girişteki kız tel bakar fax fotokopi mail bilet otel falan onu dışında patronun randevusunu halleder bufur

Sekreter olunca sanki her şeyi yapmak zorunda madem o kadar önemsiz bir yer niye eleman alımına ihtiyaç duyuyorsun bence bazı kurumsal yerlerde böyle şeylerin olduğu bu sanmıyorum bu Bursa o firmanın kurumsal yapısı ve patronlara uzaktan elli yüz kişi calisiyorsa o kadar rahat oluyor küçük yer olunca her şeyi sana atiyorlar

Tai aselsan tavsiye ederim...

Faks e mail telefon uçak bileti müşteri karşılama budur sekreterin görevi

Farz edelim ki bir mevki icin iki kisi basvursun ikisi de prezantabl olsunlar donanimli olsunlar kendinden taviz veren birazda patronun suyuna giden kisiyi alirlar ise bu bir gercek.
Ben is gorusmesinde soyluyorum patron size su kadar maas ve su imkanlari sunuyor. Peki siz ne verebiliyorsunuz bizim icin diye herkes de diyor her isi yaparim diye. Nasil secme sanslari olsun ki issizlikten kiriliyor millet.

Sekreter olmasada demişiliğim var o işimde yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…