patronun oğlundan mı hoşlanıyosun![]()
Arkadaş kendi patronun oğluyla bağlantı kurmaya çalıştığı için bu yorumu yapmamış canım.
Yani diyorki ; bende konunun başlığı ile yazdiklarin arasında bağlantı kuramadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaş kendi patronun oğluyla bağlantı kurmaya çalıştığı için bu yorumu yapmamış canım.
Yani diyorki ; bende konunun başlığı ile yazdiklarin arasında bağlantı kuramadım
yanlış anlama konusunda bi dünya markasıyım zaten ben :) ama bağlantı kurulamıyacak bişey yok sonuçta ben gayet net yazdığımı düşünüyorum..
Cnm ben de arkadaşlara katılıyorum.Bunlar senden gerçekten hoşlanan efendi birinin hareketleri olamaz.ayy bu çocuk benim de ateşimi çıkardı ya yanlış yazmışım canım patronun oğluyla benim ilgim. patronla alakam yokkk![]()
Aynı konuyu ısıtıp ısıtıp her defasında yeniymiş gibi mi anlatıyorsun, anlamadım ki.
Bir önceki konularında yine bi mağaza, yine seni diğer kızlardan farklı tutan patronun oğlu, akabinde yanlış anlama, platonik aşk, unutamama, geri döner mi konuları v.s. v.s.
Nasıl bir dejavu yaşıyorsun anlamadım ki.
Hakkında hayırlısı.
ya erkekler hani hoşlandıkları kızları gıcık etmeye onları sinirlendirmeye çalışırlar ya o açıdan dedim canım yayoksa öyle hoşlanma belirtisi mi olur haklısınn :)
arkadaşlar merhaba
sizlere çalıştığım mağazanın partonuyla aramızdaki ilişkiyi anlatmaya çalışıcam.
bir dış göz olarak değerlendirmenizi istiyorum.
onunla aramızda 4 yaş var. ben işe gireli daha 1 ay oldu.işe başladığımdan beri mağazada çalışan diğer kızlardan falan ayrı tutuyo beni.
ne zaman boş vakti olsa soluğu yanımda alıyo sürekli muhabbet etme çabasında. bugün de bana diğer kızları kastederek sen onlar gibi değilsin daha olgunsun biliyosun dimi dedi mesela.
sonra yine dün elimi yıkıcaktım tam birden önüme atladı önce ben yıkıcam diye çocuk gibi sıra kavgası yaptı.
kendisi bana sürekli çirkin ve cadı demekte zaten .adımı çirkine çıkardı.
geçen gün arkam dönüktü .aa arkadan kim bu güzel kız diye bakmaya gelmiştim ben de bizim çirkin ahsoymuş falan dedi.
bana diyo ki sen sürekli ortalarda dolaş seni göremeyince moralim bozuluyo
orda çalışan onca kızın içinde beni faceden ekledi bi tek. soyadımı sordu durdu günlerce en sonunda söyledim ben de baktım akşam eklemiş
en son olayda bana geldi dedi ki senin bacakların ne kadar kalın
ben de haddini bil ya seni ne ilgilendiriyo benim bacaklarım falan dedim.
orda benden önce çalışan kızlar hiç bi elemana böyle davranmadı daha önce diyolar bana. bi tanesi ben izin günümdeyken hayırdır ahsoyla çok yakınsınız ne iş falan demiş. yok ya ne işim olur benim onunla demiş ama .
bilemiyorum kızlar ya bunlar bi erkeğin hoşlanma belirtileri değil mi ben mi üstüme alınıyorum. çünkü o böyle yaptıkça ben de ondan hoşlanmaya başladım. kapılmak istemiyorum ne dersiniz ?
arkadaşlar merhaba
sizlere çalıştığım mağazanın partonuyla aramızdaki ilişkiyi anlatmaya çalışıcam.
bir dış göz olarak değerlendirmenizi istiyorum.
onunla aramızda 4 yaş var. ben işe gireli daha 1 ay oldu.işe başladığımdan beri mağazada çalışan diğer kızlardan falan ayrı tutuyo beni.
ne zaman boş vakti olsa soluğu yanımda alıyo sürekli muhabbet etme çabasında. bugün de bana diğer kızları kastederek sen onlar gibi değilsin daha olgunsun biliyosun dimi dedi mesela.
sonra yine dün elimi yıkıcaktım tam birden önüme atladı önce ben yıkıcam diye çocuk gibi sıra kavgası yaptı.
kendisi bana sürekli çirkin ve cadı demekte zaten .adımı çirkine çıkardı.
geçen gün arkam dönüktü .aa arkadan kim bu güzel kız diye bakmaya gelmiştim ben de bizim çirkin ahsoymuş falan dedi.
bana diyo ki sen sürekli ortalarda dolaş seni göremeyince moralim bozuluyo
orda çalışan onca kızın içinde beni faceden ekledi bi tek. soyadımı sordu durdu günlerce en sonunda söyledim ben de baktım akşam eklemiş
en son olayda bana geldi dedi ki senin bacakların ne kadar kalın
ben de haddini bil ya seni ne ilgilendiriyo benim bacaklarım falan dedim.
orda benden önce çalışan kızlar hiç bi elemana böyle davranmadı daha önce diyolar bana. bi tanesi ben izin günümdeyken hayırdır ahsoyla çok yakınsınız ne iş falan demiş. yok ya ne işim olur benim onunla demiş ama .
bilemiyorum kızlar ya bunlar bi erkeğin hoşlanma belirtileri değil mi ben mi üstüme alınıyorum. çünkü o böyle yaptıkça ben de ondan hoşlanmaya başladım. kapılmak istemiyorum ne dersiniz ?