• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

patronun oğlu ve ben

Çok cıvık, gereksiz, seviyesiz bir muhabbet olmuş aranızda ki.
Hiçbir ciddiyeti yok bence.
İnsan sevgisini bu şekilde göstermez ki.
Bir bayana karşı kibar olunur, ciddi olunur, seviyeli olunur.
Bu nasıl bir muhabbet, yok çirkin, yok kalın bacaklı vb...
Sen benim bacaklarıma mı bakıyorsun?
Çok tuhaf geldi bana ama tabii ki herkesin tarzı ayrıdır.
Kimisi samimiyeti sever kimisi ciddiyeti.

patronun sana asılıyo hoşlanan erkek bacakların ne kalın gibi laflar etmez.. kızların yanlış anlama potansiyelini göz önüne alıp vucudunu incelediğini farketmeni istemez.. uzak dur. başka iş bulma şansın varsa çık işten.. diğerlerinin dikkatini çekmiş bile adam istediğini alamayınca huzursuz eder seni.

İşe gireli 1 ay olmuş.Pazarları da saymazsak 26 gün.26 gün de ne bu laubalilik.Bacakların kalın,çirkin şu bu.Yalnız hep şunu diyorsun.Benden önce kimseye böyle davranmamış.Sanki bir başarı,farklılık gibi.Çok matah birşeyniş gibi.Demek ki diğerlerinden o yüzü bulamamış.Ya bir insan hoşlansa bile tavrı tarzı bu mudur.Daha 1 ay da kim kimin ne olduğunu anlamadan ne cıvık hareketler.Patronun oğluymuş.Yarın cıvıklık ilerlerse,suçlu oğlu değil sen olursun emin ol.

Aynı konuyu ısıtıp ısıtıp her defasında yeniymiş gibi mi anlatıyorsun, anlamadım ki.
Bir önceki konularında yine bi mağaza, yine seni diğer kızlardan farklı tutan patronun oğlu, akabinde yanlış anlama, platonik aşk, unutamama, geri döner mi konuları v.s. v.s.
Nasıl bir dejavu yaşıyorsun anlamadım ki.
Hakkında hayırlısı.

fenayız.. yakalarız :46:
sinir oluyorum böylelerine
bakalım ne cvp verecek ya da verecek mi?

Back
X