- Konu Sahibi sevimli_cirkin
-
Patronumla konuştuğum günden beri telefonu hiç kullanmıyorum.hep boşta...biraz önce büroya geldi ve kendi odasına geçti.içerden telefon açtı.bende bi anlık dalgınlığıma geldi heralde bürodan dışarı çıktı dedim ve konuştum.kapattıktan sonra odasına gittim.kapıyı bi açtım.içerde yatıyo.madem burdasınız neden telefonla aradınız dedim.tamam dedi.bende geri çıktım odadan.bukadar olurmu????????? Işten çıkarmak için bahane arıyo.bu tedirginliğin içinde çalışamamki ben ama(( devamlı ha bgün çıkarak ha yarın çıkaracak derken stres oldum.hiçbişeyim yokken şimdi midem ağrıyo.kramp giriyo valla ((((((((
bahane aramıyor sizi denemek için yapıyor belkide.. ama dikkatini çekmiişsiniz telefonsuz yaşamayalım iş saati bitimine kadar ya da öğle saatlerinde konuşun. ben olsam bende kızardım tepkimi belli ederdim arkadaşım üzgünüm..
hem seni önemsemeseydi uyarmazdı.. direk çıkartırdı.. ama bak seni uyarmış..
adam yine iyiymiş.
orası işyeri farkındasınız değil mi ?
iş çıkışı istediğinizle konuşun telefonun meşgul olması elbette can sıkar.
bence çok çokönemli birşey olmadıkça telefonu kullanmayın.
bi yandan öyle düşünüyorum.bi yandanda üzülüyorum((.....ama şuda var haftasonu temizlikçi aldım.kadın akşama kadar telefonla konuşcam diye evi temizleyip bitiremedi.o an aklıma patron geldi.adam haklıymış dedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?