patronun tepkisi

bence patron haksız. kullandığın telefon şirket hattı değilki. o zaman şirket için ayrı telefon versin sana.para veriyorlar diye , herşeyimize karışmaya hakları yokki.aynısı bana da yapıldı.

bence patronun çok haklı. mesai saatleri içinde başka işlerle uğraşılmasını etik bir davranış olarak görmüyorum. hat ister sizin olsun, ister şirketin olsun, farketmez. mesai saatleri demek çalışma saatleri demektir. eğer patronunun işten çıkarmak gibi bir niyeti olsaydı; şimdiye kadar seni o işten bin kere atardı!!!

Ne iş yaptığınızı bilmiyorum ama özel bir şirket olduğu belli. ve telefonsanırım iş akışı açısından çok önemli.O yüzden bence konuşmalarınızı azaltın ya da özel görüşmelerinizi şahsi telefonunuzdan yapın. Şahsi telefonsa şahsi görüşmeler için ayrı bir hat almanız gereklidir.Böylesi hem işiniz hem de saygınlık açısından daha doğru olur diye düşünüyorum.Şirket telefonu ise elinizdeki şahsi görüşme için kullanıyor olmanızpatronunuzu kızdırmış olabilir. Ya da şirkete iş için verdiğiniz telefonsa yine aynı şekilde sorun yaratıyor olabilir. Olayın tekrarlanması da cabası. Bahane yaratmasına da gerek yok eline sebebi siz vermişsiniz kusura bakmayın dost acı söyler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…