- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.104
- 1.123
Vahşi kızzzzzEtiketi görünce şok oldum yalnız, köleler kulübü yazınca 'aha banlanmaya çağırıyorlar' dedim
Bu da benim sahibim, kombinin üstünün sıcak olduğunu keşfetti, soğuk havalada orada uyuyor. Yalnız çok şiddet yanlısı kendisi, tırmık izim hiç bitmiyor.
Çok tatlı, tüy deseni kocaman bir ben gibi durmuş. Erkekli kızlı iki tane olsalar birinin adını İtilmiş, diğerinin adını Kakılmış koyardım.Etiketi görünce şok oldum yalnız, köleler kulübü yazınca 'aha banlanmaya çağırıyorlar' dedim
Bu da benim sahibim, kombinin üstünün sıcak olduğunu keşfetti, soğuk havalada orada uyuyor. Yalnız çok şiddet yanlısı kendisi, tırmık izim hiç bitmiyor.
Sorma yaaaa, kucağıma yatıyor kalkmak gerektiğinde dövüyor bir güzel, neredeyse hayvanı kucağımdan atıp kaçacak hale geldim. Ama çok seviyorum. Bize geldiğinden beri çok değişti, resmen aşk yaşıyoruzVahşi kızzzzz
Yerim yerimSorma yaaaa, kucağıma yatıyor kalkmak gerektiğinde dövüyor bir güzel, neredeyse hayvanı kucağımdan atıp kaçacak hale geldim. Ama çok seviyorum. Bize geldiğinden beri çok değişti, resmen aşk yaşıyoruz
Calico tekir melezi, haşinliğinden dolayı tostos koydum adını ama 'kızım' diye seslenince hemen koşup geliyor. Gerçek Adını bildiğini pek sanmıyorumÇok tatlı, tüy deseni kocaman bir ben gibi durmuş. Erkekli kızlı iki tane olsalar birinin adını İtilmiş, diğerinin adını Kakılmış koyardım.
Ben, azgın papağan çiftime de Dudu ile Taci diyordum. Bayılıyorum tuhaf tuhaf isimler bulmaya, ne yapayım?
Tekir melezi bu, haşinlik oradan geliyor olabilirYerim yerimhalbuki bu 3 renkli dişiler çok sakin olurlar ama bu arkadaş biraz sinirli belli ki
Tekirlik varsa ondandır, deli tekirlerTekir melezi bu, haşinlik oradan geliyor olabilirçok yaşlı bir kedi. Geçen kış bizim balkona sığındı soğuklarda, bir şekilde eşimi ikna ettim, balkonda yaşıyor şimdi. Çok düşkün bana, başka kimseye ne sevdiriyor ne kucağına gidiyor. Hoş beni de dövüyor sevgisinden, tam köle sahip modundayız
Hoş geldinEtiketi görünce şok oldum yalnız, köleler kulübü yazınca 'aha banlanmaya çağırıyorlar' dedim
Oyy portakal dötlümmm
Bizimkinin Kızımın kucağındaki haline ne kadar da benziyor
Kafasını çevirip, sonra da dokunduğumuz yeri yalıyor. Sanarsın ki boklu götünü bazen ben silmiyorumBizimkinin Kızımın kucağındaki haline ne kadar da benziyor
Benimki bu sabah kazağımı yaladı uzun uzun, kömür çuvalından çıktığımı düşündü sanırımKafasını çevirip, sonra da dokunduğumuz yeri yalıyor. Sanarsın ki boklu götünü bazen ben silmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?