- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.013
- 498
O zaman al sana bombeeeeee!Ya ölüyorum anlasana
Siyah kedi zaafım var benim, fenerbahçe parkından aldık çarliston'u (çarliston namı diğer şüşko portakal) ama aslında o kapkara kedi güzeli müjgan'ı almaya gitmiştik ne olduysa hayvan yok oldu bulamadık..
Hele şunların tiplerine bakkkkk
Burda dişlerimi sıkıyorum anlıyor musunnnnnn
B.k yolu kuyruğun altında olur orası üstü. Başka bir şey varO kuşun yuva yaptığı açıklıktan dışkı çıkmıyordur umarım, yuvası b*k yolunda yıkılan BDV gelinleri gibi olur sonu
Çok seviyorum ben bu kara böcükleri kısmetime düşmedi
Düşer elbetÇok seviyorum ben bu kara böcükleri kısmetime düşmedi
Kocam ikinci bir kediyi kaldıramazDüşer elbet
Ben de kara kedi niyetlendim, henüz bana nasip olmadı. Şu an çok sırnaşık bir calico peşindeyim. Yetişkin ve kısır, belki kedim geçici yuva olduğum yavrulara olduğu gibi yetişkin kediye agresif olmaz. İnsan için ölüyor. Kucak delisi kedi sevdam yüzünden, o calicoyla deneyeceğim. Benim gudubettin temastan asla hoşlanmıyor, ben de üstüne kuma getireceğimÇok seviyorum ben bu kara böcükleri kısmetime düşmedi
Calicolar çok başka yaaaa, bizim okulda var bir tane, tam bir sümsükBen de kara kedi niyetlendim, henüz bana nasip olmadı. Şu an çok sırnaşık bir calico peşindeyim. Yetişkin ve kısır, belki kedim geçici yuva olduğum yavrulara olduğu gibi yetişkin kediye agresif olmaz. İnsan için ölüyor. Kucak delisi kedi sevdam yüzünden, o calicoyla deneyeceğim. Benim gudubettin temastan asla hoşlanmıyor, ben de üstüne kuma getireceğim
İsmi neydi bu delikanlınınBenim götelenk gudubettinim temas sevmiyor; ama sağlam bir dizi buddy, laptopta tablette bir şeyler izlemeye bayılıyor benimle.
Eki Görüntüle 3539045 Eki Görüntüle 3539047 Eki Görüntüle 3539048
Bazıları böyle işte, göster ama elletme cinsi, başlangıçta benimki de öyleydi. Balkonda yatar elimi uzatınca tıslardıGeçen gün yolda yürürken peşime takıldı bu çocuk. Bir bana koşup bir ağaca tırmanmaya çalıştı. Ne istediğini anlayamadım, sevdirmedi de :)
Eki Görüntüle 3539046
Bizimkinin ismi Şilo, dedesinin isminden türettik babam Selo idi, gavurlar da kolay hitap ediyor Shiloh şeklinde; ama ben isminden daha çok götelenk herif, gudubettin falan diyorum.İsmi neydi bu delikanlının
Benim kedi de hiç sevdirmez. Kucağımda bir kaç dk durunca ağlıyor bırak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?