- 30 Temmuz 2015
- 421
- 600
- 103
Hep böyle yatınca göbişini hamur gibi yoğuruyorum dayanamayıpBu nasıl bir yatma şekli yaaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep böyle yatınca göbişini hamur gibi yoğuruyorum dayanamayıpBu nasıl bir yatma şekli yaaaa![]()
Bugün yine kahve yanı tatlınız bizden, hadi yine iyisiniz, afiyet olsun! @Borellus80 @Katibin RuhuBibibella
N e v a @gelengiden
my mister @sarahconnor
Red Phoenix
ZemheriPoyraz @Orenda
ellerimlekazidim
SEMA
Scss94
@Taranta
Eki Görüntüle 3540887
Sokağa mı atılmış ?
Çünkü biz tüylü evlâdının b*kuna bile ölecek köleleriz![]()
Ben senin o tatlı patişleri yerimm..Bugün yine kahve yanı tatlınız bizden, hadi yine iyisiniz, afiyet olsun! @Borellus80 @Katibin RuhuBibibella
N e v a @gelengiden
my mister @sarahconnor
Red Phoenix
ZemheriPoyraz @Orenda
ellerimlekazidim
SEMA
Scss94
@Taranta
Eki Görüntüle 3540887
Senin o ağzını burnunu ve kulaklarını yerimmm..Ayyy benim uzay beyime benziyooooEki Görüntüle 3540909
Ama bu tam ısırmalık yaaaaaBugün yine kahve yanı tatlınız bizden, hadi yine iyisiniz, afiyet olsun! @Borellus80 @Katibin RuhuBibibella
N e v a @gelengiden
my mister @sarahconnor
Red Phoenix
ZemheriPoyraz @Orenda
ellerimlekazidim
SEMA
Scss94
@Taranta
Eki Görüntüle 3540887
Önünde olduğu kapı eviymis. Ben de öyle sandım da müstakil bir evdi bir süre bekleyince sahibi geldi.Sokağa mı atılmış ?
Ayy sokağa atılmış sandım görünce . SevindimÖnünde olduğu kapı eviymis. Ben de öyle sandım da müstakil bir evdi bir süre bekleyince sahibi geldi.
Ayy sokağa atılmış sandım görünce . Sevindim![]()
Ben de suratsız görünce öyle sandımsahibi de bu hep suratsız hiç bir şeyden memnun olmuyor dedi
![]()
Çok salak yaa