Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hareketi benim kedim de sıkça yapıyor, insan o kadar para verip hevesle aldığı mamaları beğenmediğini düşünüyor ve mama kaplarına tuvalet muamelesi yaptığını görünce de gerçekten üzülüyor. Tamamen normal, doğalarında olan içgüdüsel bir davranışmış. Aslında olay beğendikleri yemeği gömmekten ziyade, vahşi doğada bölgelerind leşçilleri çekmemek ve onlardan korunmak amaçlı yenmemiş yiyecekleri örtüyorlarmış.
OyyyyyyyOyy benim zayıf noktam gri yeşil gözlü kedişler çünkü aynı Üzümüm![]()
![]()
Tam yemelik ama yaaaaaAnnesinin bal böceğine cıs yaptılar, yetmedi yanaklarını ıstırdılar; o da yetmedi tospik yerlerini avuçladılar veteriner ablalar.
Eki Görüntüle 3551264
Böyle yatmaya bayılıyoryılın fotoğrafı benim için ,bu nasıl bir yatıştır
![]()
Kısırlaştırmadan evde nasıl idare ediyorsun, sağa sola çiş yapıyor diyorlar, yapmıyor mu?4 yıllık topları kopasıca kedom bir haftadır kayıp,üzüntüden her duyduğum kedi sesine dışarı koşmaktan bıkmışken dün gece geldi,libidosu tavan bu kedinin meğer çevredekiler yetmemiş teee uzaklara avrad bulmaya gitmişyüzünde ki çizik izlerinden vahşi gelin adaylarıyla karşılaştığı belli
mart ayının onlar için önemini unuttup dün gece hatırlayıverdim
bu ayda hepimize kolay gelsin
![]()
bu bahsettiğim kedim iki yıl evde yaşadı ben hayatım da hiç bu kadar titiz bir kedi görmedim asla yapmadı...evden kaçmalar önüne geçilemez olduğun da ben de dışar da yaşamasına izin verdim tekir kendisi..dışarı da bakıyorum şimdi..hamileyken bir tane daha sahiplendim bebem hayvanla büyüsün dedim..bu da kaçmaya başladı yaşına girince bu sefer balkona sineklik yaptırdık bu kaçmasın diye sinirlendi ve yatak örtüme üç kez işedi..yere koyuyordum geceleri örtüyü yatağa yapsaydı iflah olmazdı daha..sonra kapı açmayı öğrendi tutabilene aşk olsun..her kedinin yaptığı yaramazlık başka başka..Kısırlaştırmadan evde nasıl idare ediyorsun, sağa sola çiş yapıyor diyorlar, yapmıyor mu?
Sizi yerim