- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Bende genelde manzara anlamlı söz arada da evde yaptıgım pastaları paylaşıyordum o da nadir ay da bir belkiBir ssorunlu Koca Kişisi daha
Aslına bakarsan ben paylaşım yapmayı özellikle foto paylaşmayı sevmıyorum .
Ne gerek var elalemın benım fotolarımı görmesıneeee
mecbur hemen sildim
Küsüyor sonra aynı evin içindeyiz çocuk gibi küsüyorneden mecbur?
O kafadaOlur mu hemen tum erkekler, paylasimlardan istifade hemen mesaj atip sizi ayartma pesinde sonucta. Herkes kapida bekliyor ya.
Aynen öylede çok denedim ben böyleyim diyor değişemem diyorMecbur hissedip siliyorsanız, fikirlerinizi karşı tarafa kabul ettiremiyorsanız daha çok paylaşım yapamaz daha çok silersiniz.
Aslında nadir paylaşım yaptıgım için gayet herkesin beğeneceği Türden paylaşımlar yapıyormAnlamsız buluyor demek ki. Bende sadece çektiğim manzara fotoğraflarını paylaşıyorum.
Gereksiz buluyor Millet özelini görsünler istemiyor ama özel paylaşım hiç yok sevmiyormuş herşey eşimle benim arasında okmalıymışPiyangodan çıkdı eşin galiba...
Paylaşınca ne oluyormuş? Yani sebep olarak ne sunuyor size?
Gereksiz buluyor Millet özelini görsünler istemiyor ama özel paylaşım hiç yok sevmiyormuş herşey eşimle benim arasında okmalıymış
Watsap tan zaten tek paylaşım yerim orası o da ayda yılda bir durum paylaşmıştımeşinizin hesabı yoksa paylaşım yaptıgınızı nerden gördü ki
he tm pardon anlamamışım o kısmı.Watsap tan zaten tek paylaşım yerim orası o da ayda yılda bir durum paylaşmıştım
Höykürüyor benim kihe tm pardon anlamamışım o kısmı.
sosyal paylaşım siteleri benimde pek ilgimi cekmez ama eşime kalkıpta niye paylaştın diye höykürmem açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?