Paylaşım yapamıyorum

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
Hiçbir yerde paylaşım yapamıyorum zaten sosyal medya kullanmıyorum gerçi bende çok aktif kullanıcı değildim eskiden ama şimdi hiç kullanamıyorum 4 ay öncesine kadar İnstagram vardı eşim onu da sildi kendi hesapları da yok kullanmıyor ama insan watsap tan da mı paylaşım yaptırmaz ona bile karışıyor güzel bir söz paylamıştım hmen mesaj attı paylaşım yapma diye mecbur hemen sildim ne olabilir ki watsap paylaşımın dan anlayamıyorm ve anlatamıyorm adama bunu

Bir ssorunlu Koca Kişisi daha

Aslına bakarsan ben paylaşım yapmayı özellikle foto paylaşmayı sevmıyorum .
Ne gerek var elalemın benım fotolarımı görmesıneeee

Bir ssorunlu Koca Kişisi daha

Aslına bakarsan ben paylaşım yapmayı özellikle foto paylaşmayı sevmıyorum .
Ne gerek var elalemın benım fotolarımı görmesıneeee
Bende genelde manzara anlamlı söz arada da evde yaptıgım pastaları paylaşıyordum o da nadir ay da bir belki

Mecbur hissedip siliyorsanız, fikirlerinizi karşı tarafa kabul ettiremiyorsanız daha çok paylaşım yapamaz daha çok silersiniz.

eşinizin hesabı yoksa paylaşım yaptıgınızı nerden gördü ki

Gereksiz buluyor Millet özelini görsünler istemiyor ama özel paylaşım hiç yok sevmiyormuş herşey eşimle benim arasında okmalıymış

Aha. İyiymiş.
Paylaşdiğin sözler cok özel değildir... yani sana ait değildir diye düşünüyorum.

Neyse... aslinda bende sevmem bu felsefe tipi paylaşan insanları. Kendimde paylaşmam ama paylaşanada karışmam yani

Eşinizde özgüven sorunu mu var acaba?
Bence bu konularda net tavrınızı koyun, küsse bile ilgilenmeyin mesela. Bu çok küçük bir şey ve size karışmasını gerektiren bir şey değil çünkü. Köstek gibi olmak istemem ama bazen kendinden ödün vermemek için karşı tarafı biraz kırmak ve sert olmak gerekiyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…