- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.645
- 798
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Küsüyor sonra aynı evin içindeyiz çocuk gibi küsüyor
Çok sert olmasa da konuştuk ama bir sonuca varamadık hep aynıyızEşinizde özgüven sorunu mu var acaba?
Bence bu konularda net tavrınızı koyun, küsse bile ilgilenmeyin mesela. Bu çok küçük bir şey ve size karışmasını gerektiren bir şey değil çünkü. Köstek gibi olmak istemem ama bazen kendinden ödün vermemek için karşı tarafı biraz kırmak ve sert olmak gerekiyor sanırım.
Benimkide tek whtsapa birsey demiyor ondada istedigimi paylasiyorum yaniHiçbir yerde paylaşım yapamıyorum zaten sosyal medya kullanmıyorum gerçi bende çok aktif kullanıcı değildim eskiden ama şimdi hiç kullanamıyorum 4 ay öncesine kadar İnstagram vardı eşim onu da sildi kendi hesapları da yok kullanmıyor ama insan watsap tan da mı paylaşım yaptırmaz ona bile karışıyor güzel bir söz paylamıştım hmen mesaj attı paylaşım yapma diye mecbur hemen sildim ne olabilir ki watsap paylaşımın dan anlayamıyorm ve anlatamıyorm adama bunu
Keşke benim de öyle olsaBenimkide tek whtsapa birsey demiyor ondada istedigimi paylasiyorum yani
Buna laf etmesi acayip geldi bana zaten rehberindeki insanlar acaba ailesimi var sende biri ona birsey mi diyorKeşke benim de öyle olsa
Sanmam ailesinden çok kimsenin numarası yok bende olanalrda onların bepeneceği türden yapıyorum paylaşımları hatta dediğim gibi bazen ayda bir bazen de altı Ayda bir sırf kendisi istemiyor diye böyle yapıyorBuna laf etmesi acayip geldi bana zaten rehberindeki insanlar acaba ailesimi var sende biri ona birsey mi diyor
Yazdilarmi bilmiyorum whatsapta durum paylaşımında kimlerin göreceğine dair ayarlar var görmesini istedikleriniz görüyor istemedikleriniz devre dışı kalıyor sizde öyle yapınWatsap tan zaten tek paylaşım yerim orası o da ayda yılda bir durum paylaşmıştım
Çoğunluğu manzara resmi oluşturuyor zatenİçtiğiniz kahveyi, kocanızın aldığı çikolatayı, yediğiniz yemeği paylaşmıyorsanız sıkıntı yok da.. Eşinizin düşüncesi önemli bizim düşüncelerimizden çok. Benim eşim paylaşma diyorsa paylaşmam. Ben de ona paylaştırmam.
Ben doğa kuş böcek hayvan delisi olduğum için sadece doğal şeyleri paylaşırım instagram veya WhatsApp da. Çok ta mühim bir mesele değil..
Valla ben de eşinizle aynı kafadanım. Lakin sizi kısıtlıyor olması hoş değil,herkes onun gibi düşünüp isteyecek diye bir kaide yok.Gereksiz buluyor Millet özelini görsünler istemiyor ama özel paylaşım hiç yok sevmiyormuş herşey eşimle benim arasında okmalıymış
Kendiside kullanmıyor ki kendisi kullansa ben zaten kabul etmem ama kullanmadığı için benim de işime geliyorAçığı varsa elinize düşer diye olabilir kendi kullanıyo kadın kullanmasın niye
Ben okumadan geçiyorum direkAha. İyiymiş.
Paylaşdiğin sözler cok özel değildir... yani sana ait değildir diye düşünüyorum.
Neyse... aslinda bende sevmem bu felsefe tipi paylaşan insanları. Kendimde paylaşmam ama paylaşanada karışmam yani
Genel de paylaşım yapmamak oluyor spnumuzValla ben de eşinizle aynı kafadanım. Lakin sizi kısıtlıyor olması hoş değil,herkes onun gibi düşünüp isteyecek diye bir kaide yok.
Ya üsteleyip bu huyunu aşması için dediklerinizi direteceksiniz ya da paylaşım yapmayı bırakacaksınız 2 seçenek var yani.
WhatsApp durumu paylaşımı mı bahsettiğiniz paylaşım e daha da garip ben hiç kimsenin durumuna bakmadım kim açıp da kontrol eder ki orayı kim ne koymuş diyeKendiside kullanmıyor ki kendisi kullansa ben zaten kabul etmem ama kullanmadığı için benim de işime geliyor
Ben kendinizden ödün vermeyin derim.Genel de paylaşım yapmamak oluyor spnumuz
İşte geriisİni siz düşünün:) o dereceWhatsApp durumu paylaşımı mı bahsettiğiniz paylaşım e daha da garip ben hiç kimsenin durumuna bakmadım kim açıp da kontrol eder ki orayı kim ne koymuş diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?