Pazar gezmesi

Alvillaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
1.912
8.173
158
Merhaba konu açıp acmamayi çok düşündüm sonunda sizinde fikirlerinizi merak ettiğim için açmaya karar verdim.

Benim eşim hafta içi izin yapar sadece bu haftalık pazar günü yapabildi çocuklarla beraber rahatca bir seyler yapalım dedim. Eşimde, erkek kardeşi için x lerede söyleyelim beraber gidelim dedi. Bende tabi olur dedim gayet güzel geçti buraya kadar sorun yok.
Takii sosyal medyaya foto atana kadar görumcem bi tirip bi tirip bana yazdı abilerinin grubuna yazmış bana niye demediniz beni çıldırttı eşim, eltim, kaynim herkes kızdı.
Bayanlar çok uzatmak istemiyorum eltimle biz aynı binadayiz çok şükür sorunumuz yok ama ne zamn onlarla bisey yapsak gorumcem sorun çıkarıyor kafasından plan yapıyor bize sizin işiniz varmi diye sormuyor.

Biz ne yapalım da bu kız bu huyu bıraksın bizim yakamızdan düşsün yani annesine geliyor biz annemize gidince bozuluyor hep onunla olalım 2 abisi var hep onunla ilgilensinler ufak bisey desen ağlamaklı olur yani eskiden daha fenaydı büyük kavga ettim biraz dizginlendi yoksa herseye karışıyordu şimdi illa kavgamı edeyim?
Güzellikle niye anlamıyor yani uzun oldu evet ama bu yazdıklarım hiç bisey gerçekten haddi aştı artık fikirlerinize ihtiyacım var.

Merhaba konu açıp acmamayi çok düşündüm sonunda sizinde fikirlerinizi merak ettiğim için açmaya karar verdim.

Benim eşim hafta içi izin yapar sadece bu haftalık pazar günü yapabildi çocuklarla beraber rahatca bir seyler yapalım dedim. Eşimde, erkek kardeşi için x lerede söyleyelim beraber gidelim dedi. Bende tabi olur dedim gayet güzel geçti buraya kadar sorun yok.
Takii sosyal medyaya foto atana kadar görumcem bi tirip bi tirip bana yazdı abilerinin grubuna yazmış bana niye demediniz beni çıldırttı eşim, eltim, kaynim herkes kızdı.
Bayanlar çok uzatmak istemiyorum eltimle biz aynı binadayiz çok şükür sorunumuz yok ama ne zamn onlarla bisey yapsak gorumcem sorun çıkarıyor kafasından plan yapıyor bize sizin işiniz varmi diye sormuyor.

Biz ne yapalım da bu kız bu huyu bıraksın bizim yakamızdan düşsün yani annesine geliyor biz annemize gidince bozuluyor hep onunla olalım 2 abisi var hep onunla ilgilensinler ufak bisey desen ağlamaklı olur yani eskiden daha fenaydı büyük kavga ettim biraz dizginlendi yoksa herseye karışıyordu şimdi illa kavgamı edeyim?
Güzellikle niye anlamıyor yani uzun oldu evet ama bu yazdıklarım hiç bisey gerçekten haddi aştı artık fikirlerinize ihtiyacım var.
Hiç takmazdim değişmez bu şahıs

Güzellikle anlamıyorsa anladığı dilden tepki ver..
Ne o öyle kuyruk gibi gezmek istiyor peşinizden oldu olacak alın sizinle kalsın Wc banyoya giderken de haber verirsiniz içi rahat etsin görümce hanımın.
boş teneke cok ses yapar önemsememek gerek bazen fazla değer değiştiriyor biraz üslubunuzu değiştirin değişir.

Onu da çağırın ne olacak ki. Zaten başba sa gitmemissiniz. Bir kişi daha gelse sorun olmaz sanırım. Bunu sorun edip de konu açman saçma geldi bana.
Organizasyonu ben yapmadım abisi yaptı istemedi demekki onu hiç katmadi. Ayrıca bir seferlik bir şey değil kimi zaman bizimle geldigi de olur. Genel manada öyle anlamlara biyere gitsem yine kıskanır her hafta annesine gelir bizimde oraya gelmemizi ister daha bir çok şey var bunlar bir kısmı

Bırakın eşiniz düşünsün.
İşin ucu bana dokunuyor daha doğrusu eltimle bana örneğin annesi köyde şuan her hafta sonu annesinin evine geliyor gelsin beni ilgilendiren bisey yok ama her hafta bizimle olmak istiyor ben her hafta sonunu onunla gecirememki artı eşinede gıcık kapıyoruz aşırı rahat bi insan

size yazdığında aklıma gelmedi yazıp geçebilirdiniz. ille kavga etmeye gerek yok.
Öyle yazdım zaten kavgayı genel manada dedim beni darlandirmasin ,yazmasın karışmasın bana yani kavga etmeden bunu nasil belli ederim diye sordum kavga edelide 2 yıl oldu çok bunalmistim

Ben olsam takmazdim duymazdim…isi gucu yok milletin taktigi seye bak😐😂
Heer organizasyonda aynı şeyi yaptığı için insan sinirlenip takıyo bi zaman sonra. herseye dahil olmak istemesine bana imalı imalı mesajlar atmasına takiliyo

Normalde kendi sorunlarimi kendim cozebilen bir insanim ama eşimin ailesini (anne, baba, kardesleri) bunun disinda tutuyorum yillardir.
Asla bir sorunumu onlarla konuşarak cozmeye calismiyorum. Eşime soyluyorum hallediyor, onlar da tutup herhangi bir konuda bana cemkiremamaz veya tepki veremezler direkt. Bunu yapmaya basladigimdan beri kafam rahatladi.

Ben olsam ben derdim ablanı,kardeşini çağırmayacak mıyız diye? Hatta baskı da yaparım hadi ara hadi hadi diye.
Hani görümce düşkünü değilim de kardeşler hep bir arada daha eğlenceli olmaz mı?
Hep görümceyi ayrıca görmekten kurtulurum,onunla görüşmeyi de aradan çıkarırım.

arada bir çağırın siz de. bazı insanlar böyledir illa her şeye dahil olmak isterler, çağrılmayınca dışlanmış hissederler. eğer onu da sık sık çağırıyorsaız da aklımıza gelmedi bir dahakine inşallah deyin geçin. can sıkmaya değmez. açık açık konuşsan büyüyecek belli ki, küslük yaratmaya gerek yok.

Sosyal medyaya fotoğraf atmayiverin. Ama olmaz illa insanların gözüne sokacaksiniz gezdiginizi.

Sosyal medyaya fotoğraf atmayiverin. Ama olmaz illa insanların gözüne sokacaksiniz gezdiginizi.
Hanım efendi üslubunuza dikkat edin lütfen her zaman gezmeye giden biri degilim asıl kendisi eltileriyle sürekli geziyo ve sürekli foto atiyo sosyal medyaya da ben atmadım eltim atıp beni etiketledi normalde ben evde otururken kendisi her yeri geziyodu ben ses çıkarmıyodum ne dense ben çıkınca olay oldu

Back
X