Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

annem sizi çok mu seviyor dedin Yanlış sularda yüzüyorsun
bence direkt konuş.
off ya yüzyüze olmasa bile çok utanıyorum yazamam ki ya ne yazmalıyım kuzenim adam sana şahşi mailinden yazmış bu bile bişedir diyo

olsun diye uğraşıyorum zaten durduk yere nerden benden haberi olsun ki
Mailleriniz o yönde sandım
Grubu da arkadaş gurubu filan
Böyle zaten gitsen de kasacak bi durum yok yani, içinden gelirse gidersin yanına
Gelmezse gitmezsin
Ama oraya hiç gitmezsen içinde kalır bence
Fırsat bu fırsat git gör kendin ölç biç

off ya yüzyüze olmasa bile çok utanıyorum yazamam ki ya ne yazmalıyım kuzenim adam sana şahşi mailinden yazmış bu bile bişedir diyo
Bence hayranlarına hep bu adresten cevap yazıyordur
Hangi adresten yazacaktı iş adresinden mi ?

aynen işte bende öyle bilsin tanıştıralım istemedim isteseydim öyle de olabilirdi ama ben adama mail atmaya utanıyorum öyle bir ortamda domates modunda kalırdım kesin şimdi böyle olursa daha rahat olurum diye düşündüm

İyi düşünmüşsün aslında
Direk bana abayı yakmış diye bakması var
Ön yargısız tanıması var
Hayırlısı.

Bence hayranlarına hep bu adresten cevap yazıyordur
Hangi adresten yazacaktı iş adresinden mi ?
evet genelde ayrı bir mailleri oluyor offical gibi bu baya şahsi maili özel yani direk kendisine gitmiyor diğer sanatçıların menajerlerine gidiyor ve onlar yazıyolar cevapları kendisi bana atığı mailin sonuna STA elinden yazmıştı iki saat
çözemedim kuzenim yani şahsen ben yazdım bunu dior adam dedi

Demek ki ortak arkadaşınız her kimse
Onla baya yakınlar o zaman
Yoksa her annem sizi çok seviyor diyene özel bi muamele uyguladığını sanmıyorum

İyi düşünmüşsün aslında
Direk bana abayı yakmış diye bakması var
Ön yargısız tanıması var
Hayırlısı.
yani öle ciddi aşık değilim tabi ama hoşlandığım bir adam böyle bir şansım var neden olmasın dedim olmazsa da salak bi hatıra olarak kalır ilerde torunlara anlatırım bi kendilerini uçuk kaçık sanmasınlar yane

2 kez evlenmiş boşanmış
Ve konu sahibinin varlığından haberi yokmuş adamın
Ve konu sahibi dua ile falan etkilemeyi düşünüyor bu adamı..Varlığından haberi yoksa adamın buna sarkmamasını falan + puan olarak görüyor.
Yani 2 kere boşanan adama karşı ekstra dikkatli olunması lazım.
Anlayamıyorum normal erkeklerin suyu mu çıktı. Sorun sorun sorun uğraş dur.

Beklentin ne bu insandan?

Demek ki ortak arkadaşınız her kimse
Onla baya yakınlar o zaman
Yoksa her annem sizi çok seviyor diyene özel bi muamele uyguladığını sanmıyorum

enişem tanıyor birde çerkes olduğumu biliyor belki ondan çerkes olmasıyla çok gururu duyan bir adam çünkü

enişem tanıyor birde çerkes olduğumu biliyor belki ondan çerkes olmasıyla çok gururu duyan bir adam çünkü
Çerkez adetleri zordur
Diğer 2 gelin ondan mı dayanamadı bilmem
Kültürünüz uygun sizin sanırım ama gönül bu işte bi de yaş farkı var

Aman çok yazdık çizdik bi gidip görsen belki hepsi bitecek

ben kaçırmışım beyefendi ünlümü bi hayran muhabbeti gidiyor bakmadım

Çerkez adetleri zordur
Diğer 2 gelin ondan mı dayanmadı bilmem
Kültürünüz uygun sizin sanırım ama gönül bu işte bi de yaş farkı var

Aman çok yazdık çizdik bi gidip görsen belki hepsi bitecek

evet çerkes adetleri çok ağır 2 hafta önce amcam vefat etti hep beraber memlekete gittik bizim adetlerde kadınlar camiye mezarlığa gitmez öelen kişi gömüldükten erkekler mezarlığı terkettikten sonra kadınlar gidebilir amcamın kızı bay açerkes adetlerine uygun yetiştiği halde isyan etti ya orda ama yapıcak bişey yok mezarlığa girsen bile kovuyor bizimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…