olsun diye uğraşıyorum zaten durduk yere nerden benden haberi olsun ki2 kez evlenmiş boşanmış
Ve konu sahibinin varlığından haberi yokmuş adamın
off ya yüzyüze olmasa bile çok utanıyorum yazamam ki ya ne yazmalıyım kuzenim adam sana şahşi mailinden yazmış bu bile bişedir diyoannem sizi çok mu seviyor dedinYanlış sularda yüzüyorsun
bence direkt konuş.
Mailleriniz o yönde sandımolsun diye uğraşıyorum zaten durduk yere nerden benden haberi olsun ki
Bence hayranlarına hep bu adresten cevap yazıyorduroff ya yüzyüze olmasa bile çok utanıyorum yazamam ki ya ne yazmalıyım kuzenim adam sana şahşi mailinden yazmış bu bile bişedir diyo
Mailleriniz o yönde sandım
Grubu da arkadaş gurubu filan
Böyle zaten gitsen de kasacak bi durum yok yani, içinden gelirse gidersin yanına
Gelmezse gitmezsin
Ama oraya hiç gitmezsen içinde kalır bence
Fırsat bu fırsat git gör kendin ölç biç
İyi düşünmüşsün aslındaaynen işte bende öyle bilsin tanıştıralım istemedim isteseydim öyle de olabilirdi ama ben adama mail atmaya utanıyorum öyle bir ortamda domates modunda kalırdım kesin şimdi böyle olursa daha rahat olurum diye düşündüm
evet genelde ayrı bir mailleri oluyor offical gibi bu baya şahsi maili özel yani direk kendisine gitmiyor diğer sanatçıların menajerlerine gidiyor ve onlar yazıyolar cevapları kendisi bana atığı mailin sonuna STA elinden yazmıştı iki saatBence hayranlarına hep bu adresten cevap yazıyordur
Hangi adresten yazacaktı iş adresinden mi ?
evet genelde ayrı bir mailleri oluyor offical gibi bu baya şahsi maili özel yani direk kendisine gitmiyor diğer sanatçıların menajerlerine gidiyor ve onlar yazıyolar cevapları kendisi bana atığı mailin sonuna STA elinden yazmıştı iki saat
çözemedim kuzenim yani şahsen ben yazdım bunu dior adam dedi
yani öle ciddi aşık değilim tabi ama hoşlandığım bir adam böyle bir şansım var neden olmasın dedim olmazsa da salak bi hatıra olarak kalır ilerde torunlara anlatırım bi kendilerini uçuk kaçık sanmasınlar yaneİyi düşünmüşsün aslında
Direk bana abayı yakmış diye bakması var
Ön yargısız tanıması var
Hayırlısı.
Ve konu sahibi dua ile falan etkilemeyi düşünüyor bu adamı..Varlığından haberi yoksa adamın buna sarkmamasını falan + puan olarak görüyor.2 kez evlenmiş boşanmış
Ve konu sahibinin varlığından haberi yokmuş adamın
Sen nereden tanıyorsun bu insanı da o seni bilmemesine rağmen bu kadar etkilenmişsin.evet 2 kere evlenip boşanmış
Beklentin ne bu insandan?yani öle ciddi aşık değilim tabi ama hoşlandığım bir adam böyle bir şansım var neden olmasın dedim olmazsa da salak bi hatıra olarak kalır ilerde torunlara anlatırım bi kendilerini uçuk kaçık sanmasınlar yane
Demek ki ortak arkadaşınız her kimse
Onla baya yakınlar o zaman
Yoksa her annem sizi çok seviyor diyene özel bi muamele uyguladığını sanmıyorum
yazdım kim olduğunu amaSen nereden tanıyorsun bu insanı da o seni bilmemesine rağmen bu kadar etkilenmişsin.
ya ben eğer karşılıklı hoşlantı olursa baya baya evlenmek istiyorum onunlaBeklentin ne bu insandan?
Çerkez adetleri zordurenişem tanıyor birde çerkes olduğumu biliyor belki ondan çerkes olmasıyla çok gururu duyan bir adam çünkü
Vuhuuuya ben eğer karşılıklı hoşlantı olursa baya baya evlenmek istiyorum onunla
ben kaçırmışım beyefendi ünlümü bi hayran muhabbeti gidiyor bakmadımoff ya yüzyüze olmasa bile çok utanıyorum yazamam ki ya ne yazmalıyım kuzenim adam sana şahşi mailinden yazmış bu bile bişedir diyo
Sen adamı tanımadan direkt evlenmeyi düşünüyorsun. Daha görüşmediniz bile. Beklentilerin çok yüksek değil mi?ya ben eğer karşılıklı hoşlantı olursa baya baya evlenmek istiyorum onunla
Çerkez adetleri zordur
Diğer 2 gelin ondan mı dayanmadı bilmem
Kültürünüz uygun sizin sanırım ama gönül bu işte bi de yaş farkı var
Aman çok yazdık çizdik bi gidip görsen belki hepsi bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?