Arkadaşlar uzun zamandır acayip beğendiğim biri var ama hiç görüşme fırsatım olmamıştı .Bu pazar görme fırsatım olucak ama bir randevu değil ikimizinde bulunacağı bir ortam olacak diyelim ne zamandır beklediğim fırsat ortak özelliğimiz ikimizde çerkesiz kendisi 44 yaşında ben 29 fiziksel olarak bir endişem yok yani elim ayağım düzgündür ama çok derin olgun bir adam ne yapmalıyım gerçi kısmet biliyorum ama şansımı biraz olsun arttırabilecek önerileriniz varmı ? çok heycanlıyım
@herames ben de seni çok merak ettim. Acaba bana da fotoğrafını atar mısın?
Bu arada genç ve güzel isen ne yapicaksin o amcayı, elini sallasan ellisi, hem biraz burnu havada biri gibi. Eskiden fena değilmiş ama şimdi Heidi'nin dedesi gibi olmuş.
bence bayıra karşı yatır beni ya da yi beni kütürdet beni gibi bişeler yazayım benOna yaz ki
Herkes bana hayran,
Ben sana kurban.
Sen cama tırman..
savunmak için yazmıyorum ama ben yanlış yazdım sanırım o elbise giyen kadınları hoş buluyormuş elbiseyi daha çok yakıştırıyorum kadınlara gibi bir konuşması var illa elbise giysinler deme di zatenKonuyu daha yeni adamakıllı okuduğum için az önce gördüm, tam yazacaktım ki sizin yaziniz gözüme çarptı. Kesinlikle katılıyorum, kadın şunu yapmalı diyen tipler feminist damarımı attırıyor, onlara mı kaldı ne giyeceğimiz, neyi nasıl yapacağımız.
Hemen atar sayin yeni üye.Yaa kuzuum bende foto istiyorum.Su guzelligini acayip merak ettm :)
beklemedeyim :)noldu ya
şüpheli bi durum mu yoksa :)Hemen atar sayin yeni üye.
mune daha yeni temizledi isimleri yazmayalım lütfen :)
Ne bileyim kiz atiyo musun herkeseşüpheli bi durum mu yoksa :)
şüpheli bi durum mu yoksa :)
savunmak için yazmıyorum ama ben yanlış yazdım sanırım o elbise giyen kadınları hoş buluyormuş elbiseyi daha çok yakıştırıyorum kadınlara gibi bir konuşması var illa elbise giysinler deme di zaten
Enee olmadi o o zamanmune daha yeni temizledi isimleri yazmayalım lütfen :)
Resim yollama cesaret işi sana tavsiye etmem..[/Q
sonuçta resimlerim sosyal medyada var zaten arkadaşlar erkek olsa bile napabilirler die düşündüm abes bir resim de göndermiyorum zaten sadece yüzüm görünüyor ne bilim yada şöle yapalım ben face adresimi yazayım isteyen bakar isteyen ekler beni :)
Enee olmadi o o zaman
uzun zamandır burda gördüklerime attım evet yeni üyelere atmadım ama :)Ne bileyim kiz atiyo musun herkese
Him. Bunu bildigim iyi oldu bak o kismini kacirmisim.mune adam yasal olarak şikayet edebilir dedi de geçen gün sildi sağolsun işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?