- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
Dua etmesini sadaka vermesini babası için hayr yapmasını tavsiye edin. İçi rahatlar bişeyler yaptıkça. Rüyasında görmesi içşn dua edin birlikte. Zamana ihtiyaç var. Kayınvalideye de gidin gelin bisüre zamanla herkes hayatına dönecek mecburbenim kayınpederim 65 yaşında idi bende öyle diyorum eşimize ölüm hayatın en önemli gerçeği ölüme isyan etme diye oda ben ölüme değil anılarımıza ağlıyorum diyor çok iyi bir babalık yaptı bize diye ağlıyor
biz ısrarla ambulansı arayalım diye gidiyoruz gitmem diye bağırdı hep ben pazartesi gideceğim zaten doktora dedi kaynımda ambulansçılara da bağırır zorla da götürmezler boşuna gelmiş olurlar dedi eşim görmeye dayanamadı eve gidip ağladı odadaÖncelikle başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
birşey soracaktım yazınızın başında amca siz gittiğinizde kötüymüş neden öyle bırakıp döndünüz bir hastaneye götürmediniz orası acayip geldi bana
Kayınvalidenizede gelin kalın demeyin alışacak hepimiz tek geldik tek gideceğiz ilk zamanlar siz gidin tek bırakmayın ara sıra gelip kalmasını da diyebilirisniz ama temelli derseniz kalır
yakın allahtan 10 dkbaşınız sağolsun
eşiniz bırakın ağlasın acısını doyasıya yaşasın
yine yaptığınız gibi şefkatinizi gösterin
kv ile evler yakınsa gidin gelin sık sık evinden çıkmasın.. alışacaktır
Basiniz sagolsun esinize sabirlar diliyorum. Bu donem de soyleyeceginiz hic bir soz aciyi azaltmaz. Ama sessizce sarilmaniz yaninda oldugunuzu hissettirir cok guzel bir sey. Aci daha cok yeni zaman verin sadece. Kayinvalidenizi yaniniza almayin siz siksik gidin yanina bence.Arkadaşlar merhaba,
biz pazar günü sabah bir haber aldık eşimin babasını durumu kötü diye,
atladık gittik baya kötüydü konuşamıyordu nefes alamıyordu çok üzüldük eşimle eşim babasına sarıldı filan sonra dayanamadı gidelim birşey olursa beni arayın dedi ve çıktık eve geldi yatağa uzanıp ağladı sessiz sedasız sonra saat 2 gibi annesi aradı babanı kaybettik diye ağlıyordu anlayamadık tam koştur koştur gittik ambulans gelmiş kalbi durmuş müdahale ediyorlardı, hastaneye götürdüler . orada da kalbi birkaç kez durup çalıştırmışlar ama saat 17.00 da ölüm haberi geldi eşim annesi kardeşi mahvoldular çok ağladılar pazartesi defnettik . ama nasıl destek olucam eşim gece sessiz sessiz ağlıyor ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum elimden gelen arkasından sarılmak oluyor çok yeni bir acı ne zaman normale döner bilmiyorum. birde ben bu duyguyu hiç bilmiyorum hiç bir yakınımı kaybetmedim . kayınvalidemin acısını tahmin bile edemem hayat arkadaşını kaybetti ben giderken beni yalnız bırakmayın diye sarılıp ağladı ne yapayım biraz yanıma mı alsam ne yapılır böyle durumda ne şekilde destek olabilirim
Vade dolmuş Allah Rahmet Eylesin ufak yaşta babamı kaybettim hep buruk insan ama zamanla alışılıyor eşinizde alışacak hayat devam ediyor şuan acısı çok taze bırakın yasını tutsunbiz ısrarla ambulansı arayalım diye gidiyoruz gitmem diye bağırdı hep ben pazartesi gideceğim zaten doktora dedi kaynımda ambulansçılara da bağırır zorla da götürmezler boşuna gelmiş olurlar dedi eşim görmeye dayanamadı eve gidip ağladı odadasonra haberi geldi işte
mezarlığı da her gün önünden geçeceğim işe giderken diyor oda sürekli kötü hissettirecekDua etmesini sadaka vermesini babası için hayr yapmasını tavsiye edin. İçi rahatlar bişeyler yaptıkça. Rüyasında görmesi içşn dua edin birlikte. Zamana ihtiyaç var. Kayınvalideye de gidin gelin bisüre zamanla herkes hayatına dönecek mecbur
kayınvalidem 38 yıllık evliyim 1 kez doktora gitmedi inattı gitmiyordu diyor istemedi hastaneye gitmek ambulans deyince de bize bağırdı gitmiycem diye eşimde acı çektiğini görmeye dayanamadı eve gidip ağladıAllah rahmet eylesin. Sabırlar versin
Bı rahatsızlığı mi vardı kötüymüş niye bırakıp döndünüz bişey olursa haber edin dediniz anlamdım
çalıştığım için elimden geldiğince gitmeye çalışıcamBasiniz sagolsun esinize sabirlar diliyorum. Bu donem de soyleyeceginiz hic bir soz aciyi azaltmaz. Ama sessizce sarilmaniz yaninda oldugunuzu hissettirir cok guzel bir sey. Aci daha cok yeni zaman verin sadece. Kayinvalidenizi yaniniza almayin siz siksik gidin yanina bence.
bırakıyorum sadece anılarını anlatıyor bana bu sefer beraber ağlıyoruzVade dolmuş Allah Rahmet Eylesin ufak yaşta babamı kaybettim hep buruk insan ama zamanla alışılıyor eşinizde alışacak hayat devam ediyor şuan acısı çok taze bırakın yasını tutsun
Ne kadar guzel her daim dualarınızda olacak insanin arkasından guzel seyler konusmak çok guzelbenim kayınpederim 65 yaşında idi bende öyle diyorum eşimize ölüm hayatın en önemli gerçeği ölüme isyan etme diye oda ben ölüme değil anılarımıza ağlıyorum diyor çok iyi bir babalık yaptı bize diye ağlıyor
Basiniz sagolsun. Eşiniz bırakın üzüntüsünü yaşasın. Birilerini kaybetmek hiç kolay değil. Siz sadece yanında olun, destek verin. Kayinvalideniz hususunda nasil biridir bilmiyorum ama ev ev üzerine kurulması gibi bir olay olabilir. Eger bu durum sizi rahatsız etmeyecekse olabilir ama diğer türlü siz biraz orada kalabilirsiniz. Hem cenaze evi boş bırakılmaz.Arkadaşlar merhaba,
biz pazar günü sabah bir haber aldık eşimin babasını durumu kötü diye,
atladık gittik baya kötüydü konuşamıyordu nefes alamıyordu çok üzüldük eşimle eşim babasına sarıldı filan sonra dayanamadı gidelim birşey olursa beni arayın dedi ve çıktık eve geldi yatağa uzanıp ağladı sessiz sedasız sonra saat 2 gibi annesi aradı babanı kaybettik diye ağlıyordu anlayamadık tam koştur koştur gittik ambulans gelmiş kalbi durmuş müdahale ediyorlardı, hastaneye götürdüler . orada da kalbi birkaç kez durup çalıştırmışlar ama saat 17.00 da ölüm haberi geldi eşim annesi kardeşi mahvoldular çok ağladılar pazartesi defnettik . ama nasıl destek olucam eşim gece sessiz sessiz ağlıyor ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum elimden gelen arkasından sarılmak oluyor çok yeni bir acı ne zaman normale döner bilmiyorum. birde ben bu duyguyu hiç bilmiyorum hiç bir yakınımı kaybetmedim . kayınvalidemin acısını tahmin bile edemem hayat arkadaşını kaybetti ben giderken beni yalnız bırakmayın diye sarılıp ağladı ne yapayım biraz yanıma mı alsam ne yapılır böyle durumda ne şekilde destek olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?