Pazar Günü Eşimin Babasını Kaybettik

benim işlerim aşırı yoğun olduğu için sadece 1 gün izin kullanabildim dün saat 17.00 gibi çıktım işten gittim yanına beraber yemek yedik 20.00 gibi eve geçtik bir süre böyle yapıcaz sanırım elimden geldiğince yanında olmaya çalışıyorum zaten bana gelmek istemiyor

1,5 yaşında oğlumuz var o çok babacı sürekli onunla ilgilensin istiyor yalnız kalamıyor bu yüzden bende işe dönmek durumunda kaldım eşimde annesinin yanına gitti oğlumuzla 1 hafta izinli elimden geldiğince yanında olmaya çalışıyorum

O orionnn bazı kişiler acilden hastaneden korkuyor cidden. Ne denir bilemedim olacağı varmis inşaallah bu süreci sıkıntısız atlatirsiniz. Allah dayanma kuvveti versin
amin inş en kısa zamanda atlatırız benim endişem oğlumuz da babasını üzgün görüyor anlamıyor benimle ilgilensin istiyor işin garibi ben oynuyorum bebeğimle illa baba oynasın diyo

onlarda cenaze evi boş bırakılmaz diyor kayınvalidem de torunumu bana bırakırsınız o bana dayanak olur siz işteyken diyor

evet çok zor zamanlar gerçekten

Ben olsam yanıma almayı düşünmezdim. Kayip yeni yaşanmış, acı taze. Siz gidin destek olun. Yaniniza alirsaniz psikolojik olarak tekrar o eve dönmek istemeyecektir. Anılar vs.durumundan dolayı. Acıya alışınca bu sefer bu durum sizin için problem olur ilerisi için. Yakınımda bunu yasayan bir kuzenim ve ve bir kardesim oldu. Ben tavsiye etmem, yapmayi da dusunmezdim. Destek her zaman olun ama acıya evinde alışsın ilk etapta. Sonra arada yine gelsin kalsın tabiki.

Babanizı takdir ettim benim kayinpederim aglama ,dua et diye suratima çemkirip ,insanlara mal varligindan bahsediyordu cenaze günü.Acısıni küçültmeye calışan sözler asla söylemeyin.Aglama ,üzülme lütfen demeyin.Insanın öyle bir acıda zoruna gidiyor böyle konuşulması çünkü.Yanındayim deyin.Sarılın elini tutun.Yalnız esiniz babasını o halde birakıp neden eve geldi anlayamadım.Kendine belki bunun içinde kızıyordur.O noktada orda kalmaliydı.

zaten kendisi gelmek istemiyor insanlar aaa bak kocası öldü kendisi gezmelere gitti desinler istemiyormuş

belki bundan bahsetmem yanlış ama biz pazar günü gittiğimizde kayınpederim halisinasyon görüyordu eşim ona dayanamadı . korktu benim paramı çaldılar diyor cüzdanına bakınca da parası cebindeydi beni bekliyorlar diyordu almaya gelmişler falan hastaneye götürelim diye çok yalvardık bağırıyordu gitmem beni bekliyorlar zaten diye durumu baya kötüydü o şekilde görmeye dayanamadı zaten gidin başımdan diye yanına sokmuyordu

Keşke o haldeyken arasaydı ambulansı eşiniz..sonuçta bu halde bağırıp çağırırken onun rızası aranacak değil..ha zaten vadesi dolduysa sonuç aynı olacak ama kadıncağızın elinde değil doktor gözetiminde rahmetli olurdu..kadıncağız korkmuştur da

Başınız sağolsun. Bir şey demeyin ağlayınca sarılın konuşmayın çünkü ne derseniz deyin o acıyı hafifletmiyor sadece yanında olduğunuzu hissettirin. Kayınvalide için ekstra zor çünkü o evde hatıraları var ve buna alışmak uzun bir süreç. Yanınıza almayın çünkü alışma sürecini uzatırsınız ama siz sık sık gidin yanına ilk zamanlar. Annemi yalnız bırakmadık ara ara kaldı bizlerde, ilk aylar yanında kalındı falan. Artık tek kalacak ve bu da onun için çok zor olacak alışana kadar ama alışacak alışılıyor başka çare yok ki...
Herkes evine çekilip hayatına devam ediyor ama en çok hayat arkadaşları zorlanıyor maalesef bu süreçte tek kalıyorlar.

zaten bekar bir kaynım var o yanında onu da bırakmak istemiyor dedim oda gelsin en fazla 2 gün diyor sonra siz gelin çocuğu getirin diyor
Aa tek değilmiş ki zaten yanında oğlu varmış.

çok dedim arayın ambulansı diye ama kaynım bize bağırdığı gibi onlara da bağıracak zorla da alıp götüremezler alıkoymaya girer dedi

aynen zaten onun yattığı yerde uyuyo dün gittim mesela korkmuş kaynım da spordaymış babanın öksürük sesi geldi kulağıma dedi aradı gittik akşama kadar beraberdik korkmuş kadın

Sadece sarıl eşine zaten ne desen anlamsız olacaktır.Suan sadece sarilmana ihtiyaç duyar Başıniz sağolsun

aynen tek değildi zaten fenalaşınca ilk müdahaleyi kaynım yaptı kalbi durduğunda biz gittiğimizde ambulans alıp gidiyordu
Benim annem tek. Kayınvalidenizin yanında oğlunun olması çok iyi gece yalnız kalmaz. Gündüzde siz arada bakarsınız gidip.

Benim annem tek. Kayınvalidenizin yanında oğlunun olması çok iyi gece yalnız kalmaz. Gündüzde siz arada bakarsınız gidip.
ben de çalıştığım için bakamıyorum 1,5 yaşında oğlum var ona bakıyo onunla oyalanıyor

O kadar zor ki. Biz de aynı durum içindeyiz. Kayınvalidemi 7 ay oldu aniden kaybedeli. Bak sen gene şanslısın eşin ağlıyor. Benim eşim kahroldu ama aglayamıyor Hep içine atıyor. Psikoloğa gitmeyi de reddediyor. Kayınpederim herkes perişan 7 aydır hiç tadımız tuzumuz kalmadı. Allah içlerine ferahlık versin diye dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…