Pazar günüm mahvoldu

Tanufuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
905
1
0
Ankara
Abimden nefret ediyorum. Hiçbir zaman da sevmedim ve bugüne kadar hiç anlaşamadık. Evlendi kurtuldu diye sevinirken bu aralar sürekli tepemde. Bugün sabah oyumu kullandıktan sonra erkek arkadaşımla buluştum akşam sekizde evdeydim. Abimde oy kullanmak için gelmiş başka bir şehirde oturuyor ikameti burada gözüküyormuş haberim yoktu. Geleceğini bilseydim zaten dışarı çıkmazdım. Beypazarına gitmiştik o yüzden biraz geciktim normalde yedide evde olurum sadece bir saat geciktim hastanede nöbetim var diyip gece yarılarına kadar gelmemeyi de bilirim ama 27 yaşımdayım artık bu tür yalanlar söylemek istemiyorum. Eve gelince abimle kavga ettik ben de baya bağırdım saygısızsın diye tokat attı ne annem ne babam müdahale bile etmediler odamdayım ağlamaktan yastığım göl oldu. Bu arada bana ahlak dersi veren abim geçen yıla kadar evlenmeden önce ayda bir sevgili değiştiriyordu. Erkek arkadaşım aradı sesimden anladı olanları anlattım telefonda sinirlendi evlendikten sonra yüzünü görmeyi bırak sesini bile duyamıyacaklar dedi ne demek bu şimdi boş yere iki tarafda birbirine kinleniyor ve ben arada kaldım. Annemin babamın tavrından da bıktım artık hepsinden kaçıp gitmek istiyorum.

Son düzenleme:
erkekler ya onlar herşeyi yaparlar ama sen asla yapmazsın kadınız yaa

Son düzenleme:
sinir oluyorum şu erkek yapınca ohh ne güzel kadın yapınca kötü oluyorsun.tamam geç kalmış olabilirsin ama bu tokat yemene sebeb değil artııı artık 27yaşına gelmişsin galiba yanlış hatırlamıyorsam öyle yazıyordu..nedir bu saçmalık yaaa elbetteki sevdiğinde kızacak sinir olacak ama sonra oda yumuşar ikilem arasında kalmamış olursun

Pollyannacılık yapmam istemem, ama başka şehirdeymiş en azından.
Bu da bir şans olarak kabul edilebilir.

Abinizle konuşamıyorsanız anne-babanızla konuşsanız tavırlarının sizi yaraladığını?
Konuşmadan hiçbir zaman tam olarak anlaşılmaz hissettiklerimiz.

İnsanlar nasıl başka bir varlığa şiddet uygulama hakkı görüyorlar kendilerinde, nasıl bir tepeden bakıştır bu...
Yazık...

buna evlat ayırmak denir.

evlat ayırmak değilde canım ..hani toplumumuzda şöle bi düşünce oluşmuş.. erkek gezer tozar içer birsürü kız arkdaşı olurr..çünkü o ERKEK tir yapabilirrr!! ama kadın gezemez erkek arkadaşı olamaz çünküü KADIN dır... erkek yaparsa çapkınlık kız yaparsa sölemeyin .. o yüzden ailenle konuşsan nekadar faydası olur bilmiyorum ama bence onların düşünceside abim olduğu için sana karışması onlar için normaldir .. gibi geliyor ama bi konuş genede 27 yaşındasın 15 yaşında değilsin doğruyu yanlışı ayırt edebilecek yaştasın

abinin tavrı çok sert olmuş..tamam abilik yapsın kızsın nerdeydin desin sonra da sussun..abartmış gerçekten..ailen de sanırım arada kalmış abine ses çıkarmamışlar..erkek çocuklara karşı hep olagelen bir ayrıcalık mı desem
sen önce sakinleş..sonra da annenle konuş bu durumu...erkek arkadaşının gösterdiği tepkide kendince sevisinden dolayı aşırı olmuş:)
olan sana olmuş bacım ama ya..:85:

bende şu aralar ablamdan nefret ediyorum
evlendi kurtulamadık
benmde annem hep onun tarafında,bıktık artık ondAn

annemi borca sokar,kredi çektirir.kıyafetlerimizi gizlice aşırır
annem hariç evdeki herkes onun iç yüzünü anladı.
sinir şey

Senin adına çok üzüldüm gerçekten.
Ama üzülmekten çok aklıma takılan şu oldu: 27 yaşındasın kime hesap veriyorsun?
17lik, 18lik kız olursun, benim yaşımda tabiki ailene söyleyeceksin nerede olduğunu.
Ama 27 yaşına gelmişsin, kime kanıtlayacaksın, neyi kanıtlayacaksın insanlara...
Hadi saygıda kusur etmemişsin, annene babana hala söylüyorsun eve geç kalmıyorsun harika bir evlatsın.
Bu tokada ses çıkarmamakta ne demek!
Evlat ayırmak değil bence de bu. Erkektir yapar zihniyeti.
Üzüldüm çok çok üzüldüm... Bir an önce o evden kurtulmaya bak.

Erkek arkadaşına da çok yansıtma yoksa evlendikten sonra sorunlar yaşaman kaçınılmaz olur. Kendine iyi bak... Kendini Üzme...

Benimde erkek kardeşim var ama hiç yaşamadım öyle bir ayrımcılık. Sanırım bu anne babalarımızın anne babasından gördüğü davranışlarla alakalı...

27 yasinda kendine de yetebilen bir insani boyle cocuk gibi azarlamak, ustune tokat atmak cok ayip gercekten.
Iyi ki farkli sehirdeymis, birak kendi ayibiyla kalsin artik.
Erkek arkadasina ailevi meseleleri cok fazla anlatma bence. Kol kirilir yen icinde kalir demisler. ilerde bunlari sana karsi kullanabilir de.
Madem isin gucun var, parani da kazaniyorsun, ailenden memnun degilsen ayri eve cikip hayatini kurabilirsin. Bu yastan sonra ne abin, ne de annen baban degisir.

Son düzenleme:
Abilerin klasik tavrı budur genelde kendi abimden ve etraftan gözlemlediğim kadarıyla.Ama bunları hakedecek hiç birşey yapmamışsınız ve daha önemlisi 27 yaşındasınız.Olgun bir bayan bunları yapmak abinizin psikolojik sorunları olduğunu düşündürüyor bana.O an başka birisine sinirlenmiştir mutlaka.Ama bu,yaptığını haklı çıkarmaz.Çok üzücü bir durum.Abim olduğu için daha iyi anlayabiliyorum.Çok çok sinirli bir yapıya sahip,bir anda gözü dönebiliyor.Sizin abinizde öyle sanırım.Anne-babanınızın tepkisiz kalması daha üzücü.

Neyseki evlenecekmişsiniz.Sizden ayrı kaldıklarında değerinizi daha iyi anlarlar.Abiniz de şehir dışındaymış zaten daha fazla muhattap olmazsınız,kan bağı bile olsa değmiyor böyle insanlara.Ah bir de kız-erkek evlat ayrımcılığı çok yıkıyor insanı.

bence ailenle olan sorunlarını erkek arkadaşınla paylaşma..sen birkaç gün sonra aranızı düzeltirsin,unutursun.ama ileride evlenecek olursanız eşin hep ailene karşı önyargılı olur,onları sevmez,yine sen üzülürsün

yooo erkek arkadaşın neden boş yere kinlensin, 27 yaşında bir kadının eve geç geldi diye abisiden dayak yemesi ne kadar boş bişey olabilir sence
her normal erkek sevgilin gibi tepki verir, her normal erkek sevdiği kadını böyle bi abiyle görüştürmek istemez, hiçte boşyere bi kin değil
anne babanada anlam veremedim, sanane koskoca kız sen kendi işine bak diyememişler mi

abinle yaşadığın olay çok üzücü ama erkek arkadaşına ne oluyor da abinle görüşüp görüşmeyeceğine karar verebiliyor?sen şu an; ah ne güzel beni düşünüyor savunuyor olarak düşünebilirsin . ancak evlendikten sonra ailenle arandaki mesafeye karar verecek olursa çok üzülürsün.o yüzden erkek arkadaşın neyin olduğunu sorduğunda; ailevi bir durum demeliydin.

Aynısını yazacaktım.
Gereksiz yere kinleniyorlar bazen, sakinleştirmek yerine yangına körükle gidiyorlar.

yapmayın allah aşkına kadınlar abisinden dayak yesin ailevi mesele desin, babasınından dayak yesin ailevi mesele desin, kocasından dayak yesin kol kırılır yen içinde kalır desin, ne bu kadınlar şamar oğlanımı, pardon şamar kızı
hiç bi insan çok sevdiği birisinin böyle muamele görmesini istemez, sonuçta kiminle görüşüp görüşmeyeceğine kendi karar verir ama olayın akabinden tel. de duyunca böyle tepki vermesi son derece doğal
diyelimki eşinizi abisi dövdü, hııım tamam o zaman ben karışmıyım der susardınız demi, neler olurdu neler

Son düzenleme:
Abim yarın sevgillmin iş yerine gideceğim dedi. Bunu sevgilime söyledim gelsin diyor ben şimdi oraya geliyim diye saçmalamaya başladı. Herşey sarpa sardı ben ne yapacağım şimdi. Zaten abimin geleceğini bilseydim dışarı çıkmazdım bunlarda olmazdı

nasıl bir dünyada yaşadığımızın farkında değilsiniz sanırım..insanlar akşam vakti,sırf tek başlarına sokakta yürüdükleri için sırtlarından vurularak öldürülüyo bu ülkede.. bu yaştaki bir genç kızın ailesi tarafından merak edilmesi kadar normal bişey olamaz,dayak azar vs olayları tabiki doğru bulmuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…