- 27 Nisan 2011
- 1.189
- 1.137
- 248
yapmayın allah aşkına kadınlar abisinden dayak yesin ailevi mesele desin, babasınından sayak yesin ailevi mesele desin, kocasından dayak yesin kol kırılır yen içinde kalır desin, ne bu kadınlar şamar oğlanımı, pardon şamar kızı
hiç bi insan çok sevdiği birisinin böyle muamele görmesini istemez, sonuçta kiminle görüşüp görüşmeyeceğine kendi karar verir ama olayın akabinden tel. de duyunca böyle tepki vermesi son derece doğal
Abim yarın sevgillmin iş yerine gideceğim dedi. Bunu sevgilime söyledim gelsin diyor ben şimdi oraya geliyim diye saçmalamaya başladı. Herşey sarpa sardı ben ne yapacağım şimdi. Zaten abimin geleceğini bilseydim dışarı çıkmazdım bunlarda olmazdı
Benimde erkek kardeşim var ama hiç yaşamadım öyle bir ayrımcılık. Sanırım bu anne babalarımızın anne babasından gördüğü davranışlarla alakalı...
yapmayın allah aşkına kadınlar abisinden dayak yesin ailevi mesele desin, babasınından dayak yesin ailevi mesele desin, kocasından dayak yesin kol kırılır yen içinde kalır desin, ne bu kadınlar şamar oğlanımı, pardon şamar kızı
hiç bi insan çok sevdiği birisinin böyle muamele görmesini istemez, sonuçta kiminle görüşüp görüşmeyeceğine kendi karar verir ama olayın akabinden tel. de duyunca böyle tepki vermesi son derece doğal
diyelimki eşinizi abisi dövdü, hııım tamam o zaman ben karışmıyım der susardınız demi, neler olurdu neler
ailen neden bir telle bişeyle kaşla göz arası abinin geldiğini sana bildirmedi..o zaman sen bakardın icabına.
Durumlar bilmiyorsunuz boş yere evlenin demeyin evlenmemlze izin vermiyorlar. Sevgilime kalsa hemen evlenip beni yurt dışına götürmek istiyor ama ben bugüne kadar ailemin onayı için bekliyorum. Yarın çok kötü şeyler olacak içime öyle doğuyor.
Durumlar bilmiyorsunuz boş yere evlenin demeyin evlenmemlze izin vermiyorlar. Sevgilime kalsa hemen evlenip beni yurt dışına götürmek istiyor ama ben bugüne kadar ailemin onayı için bekliyorum. Yarın çok kötü şeyler olacak içime öyle doğuyor.
zaten annem çok aramış telin şarjı bitikti. Abim tam bir manyak annemi babamıda pek umursamaz.
abin erkek arkadaşını bilmiyorsa iş yerini nerden biliyor onuda mı sen söyledin?
Abimden nefret ediyorum. Hiçbir zaman da sevmedim ve bugüne kadar hiç anlaşamadık. Evlendi kurtuldu diye sevinirken bu aralar sürekli tepemde. Bugün sabah oyumu kullandıktan sonra erkek arkadaşımla buluştum akşam sekizde evdeydim. Abimde oy kullanmak için gelmiş başka bir şehirde oturuyor ikameti burada gözüküyormuş haberim yoktu. Geleceğini bilseydim zaten dışarı çıkmazdım. Beypazarına gitmiştik o yüzden biraz geciktim normalde yedide evde olurum sadece bir saat geciktim hastanede nöbetim var diyip gece yarılarına kadar gelmemeyi de bilirim ama 27 yaşımdayım artık bu tür yalanlar söylemek istemiyorum. Eve gelince abimle kavga ettik ben de baya bağırdım saygısızsın diye tokat attı ne annem ne babam müdahale bile etmediler odamdayım ağlamaktan yastığım göl oldu. Bu arada bana ahlak dersi veren abim geçen yıla kadar evlenmeden önce ayda bir sevgili değiştiriyordu. Erkek arkadaşım aradı sesimden anladı olanları anlattım telefonda sinirlendi evlendikten sonra yüzünü görmeyi bırak sesini bile duyamıyacaklar dedi ne demek bu şimdi boş yere iki tarafda birbirine kinleniyor ve ben arada kaldım. Annemin babamın tavrından da bıktım artık hepsinden kaçıp gitmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?