- 27 Nisan 2011
- 1.189
- 1.137
- 248
Sevgilimde sinirlendiğinde normal tepkiler vermiyor zaten şuan ısrarla arıyor mesaj atıyor. Abimde nornal biri değil konuşulmaz annem babam desem onların yüzüne bile bakmak istemiyorum beni düşürdükleri duruma bak.
sevgiliniz normal değil abiniz normal değil ne işiniz var sizin aralarıda o zaman???
tayin isteyin çekin gidin (hastanede çalışıyorum demişsiniz ona istinaden söylüyorum) 27 yaşındaymışsınız kime ne?? sizin arabanız da vardı yanlış hatırlamıyorsam...atlayın arabanıza kaçın hepsinden neden katlanıyorsunuz ki??? ben 20 sinden 25 inden sonra işi gücü olan bir insanın aile baskısına şiddete maruz kalmasını anlayamıyorum...abi de olsa o yaşta birine tokat atılamaz...
tanufuk birde senin abinle konun eve geç kalmandı. olay nasıl erkek arkadaşına geldi? abin erkek arkadaşın olduğunu nereden biliyor? üstelik aynı hastanede çalıştık demişsin ama abin ismini cismini nerden bilecek?
evlenmemize izin vermiyorlar demişsiniz, bu durumda sorun geç gelmediz değil kimle günü geçirdiğiniz.. neden evlenmenizi istemiyorlar?
Ben zaten buraya van dan geldim. Nereye gideyim evden mi kaçayım bu kadar basit olmuyor ama inan şu yazdığını yapmay çok isterdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?