Pazar günüm mahvoldu

ben erkek arkadaşının böyle bir durumda susacağını hiç sanmıyorum. o yüzden bence sen annenle konuş. abine bunu gitmemesi gerektiğini söylesin.

sevgiliniz normal değil abiniz normal değil ne işiniz var sizin aralarıda o zaman???

tayin isteyin çekin gidin (hastanede çalışıyorum demişsiniz ona istinaden söylüyorum) 27 yaşındaymışsınız kime ne?? sizin arabanız da vardı yanlış hatırlamıyorsam...atlayın arabanıza kaçın hepsinden neden katlanıyorsunuz ki??? ben 20 sinden 25 inden sonra işi gücü olan bir insanın aile baskısına şiddete maruz kalmasını anlayamıyorum...abi de olsa o yaşta birine tokat atılamaz...

Ablamı arayım abimi ancak o durdurur kalksın gelsin yoksa yarın konuşmaya gidiyorum diye glder kardeşimle bir daha görüşme der eminim kavga ederler abimin sevgillmle muhattap olmasını istemiyorum.

tanufuk birde senin abinle konun eve geç kalmandı. olay nasıl erkek arkadaşına geldi? abin erkek arkadaşın olduğunu nereden biliyor? üstelik aynı hastanede çalıştık demişsin ama abin ismini cismini nerden bilecek?

Ben zaten buraya van dan geldim. Nereye gideyim evden mi kaçayım bu kadar basit olmuyor ama inan şu yazdığını yapmay çok isterdim.

evlenmemize izin vermiyorlar demişsiniz, bu durumda sorun geç gelmediz değil kimle günü geçirdiğiniz.. neden evlenmenizi istemiyorlar?

şöyle ki sevgilim ailemle tanıştı evlmize bir kaç kere geldi ablası bize tanışmaya geldi tabi abim babamla oturup detaylıca konuşmuşlar hatta abim Aydından sevgillmin ailesini araştırtmış şu durumda onun hakkında herşeyi biliyor. Sabah anneme söylemiştim buluşcağımıza abim heralde annemden öğrendi ben de zateny yalan söylemedim.

evlenmemize izin vermiyorlar demişsiniz, bu durumda sorun geç gelmediz değil kimle günü geçirdiğiniz.. neden evlenmenizi istemiyorlar?

Sevgilimin benden önce yapmış olduğu formalite evlilik bu sebep yüzünden anne ve babasıyla arasının bozuk olması bu yüzden tanışmaya ablası geldi. Neyse boşverin uzun hikaye ben şuan sadece yarını düşünüyorum.

Ben tam bir gerizakalıyım ne işim var ankarada van kötü diye buraya geldim bir yıldır başıma gelmedik kalmadı. Keşke zamanı geri çevirebilseydim...

Bu gidlşle bu adamla evlene kadar kimbilir neler yaşayacağım. Bu arada abimi cahil biri düşünmeyin kendi yüksek lisans yapmış bir diş hekimi ama adam olamamış

abinin tavrı yanlış

bu yaşadığını erkek arkadaşına anlatman da yanlış.

şimdiden ale içinde yaşadığını ayrıntısıyla anlatmasan iyi olurdu.el sonuçta.baksana hemen fırsat bilmiş gibi konuşturmam görüşmezsin tarzı şeyler söylemiş.kaldı ki bu durumda seni yatıştırmaya çalışması ve abine karşı tarafsız olması gerekirdi olgunluk bunu gerektirir.ne kadar nefret ediyorum dersen de sana yürekten üzülen kişi yine abin olabilir ama yetiştirilişi ve kendini sonradan geliştirmemesi sonucu böyle yanlışlar yapması da hoş değil tabi.ancak ben şunu rahatlıkla söyleyebilirimki (çoğunlukla) ailene abine asla sırt dönme görüşmesen dargın olsan bile erkek arkadaşına yada ilerde eşine kendi aile fertlerini kötüleme...

Ben zaten buraya van dan geldim. Nereye gideyim evden mi kaçayım bu kadar basit olmuyor ama inan şu yazdığını yapmay çok isterdim.

evden kaçmak denmez bu yaştan sonra hem evden kaçın demiyorum . işi gücü olan (olmasa bile) dışarıda da yaşamış bir insana saat 8 de eve geliyor diye hem de artık aynı evde yaşamayan abi tokat atamamalı...van dan başka ankaradan başka yaşayacak bir sürü güzel il var memleketimde...tayin istedim gidiyorum dediğinizde silahla arkanızdan mı gelecekler??

Son düzenleme:
Ya ben 20 yaşındayım daha yeni tartıştım annemle 9 da evde olacaksın diyor arkadaşlarla konsere falan gitmeme izin vermiyor diye siz 27 yaşında saat 8 de eve geldiniz diye olay mı çıktı?

ee ailenız herseyi bildiği halde ne demek bu tokat yaa allahım akıl fıkır erdıremıyorum.. ailenız abınıze geregınden cok deger vermıs bence bunun sonucunada sız katlanıyorsunuz maalesef..

keşke erkek arkadasınıza herseyı anlatmasaydınız ozellıkle abınız su tokat olayını..sevgılınızle evlendıgınızde yarın birgun Allah korusun esınızde size sidet uygularsa ilk savunması olarak eee sen alısıksın abınden diye yuzunuze vurmaz ınsallah.. bidaha siddet içeren bi durum oldugu zaman bence bunu erkek arkadasınızdan gızleyın..aynı zamanda ailenızde buna benzer bişeyler varsada soylemeyın ki ilerde basınız bide bu anlattıklarınızdan dolayı yanmasın.. ''ee sen alısıkmıssın''diyerek---öyle biri değildir illaki ama siz yınede soylemeyin..

Abin Olayın Biraz Suyunu Çıkarmış Onu Anladım da, Anlamadığım Bir Şey Var;
Evde Olanı Biteni Neden Erkek Arkadaşınıza Anlatıyorsunuz ki??
Evlendikten Sonra Sıkıntılarınızı Arttırmak İçin mi?
Yanınızda Birileri Abinize Annenize Babanıza Küfür Etsin Diye mi?

Yok Yapmaz Dersin Şimdi Ama..
Zaman Neyi Gösterir Belli Olmaz..

Evlendikten Sonra Nasıl Olsa Rahat Rahat Çıkarım Yüzünü Görmem Abimin Desende Çok Özlersin..

Bunları Unutma Arkadaş Tavsiyesi..
Herkes Haddini Bilsin..
Huzursuzluk Olmasın..

tipik erkek modeli işte....
kendileri istediği kızla istediğini yapar ama kardeşe gelince aslan kesilir...
üstelik 27 yaşında birine tokat atmak da ne demek çocuk var sanki karşında

bu arada canım bir arkadaş tavsiyesi sen sen ol erkek arkadaşına ailen ile ilgili hiç bir problemini
anlatma ilerde çok başın ağrıyabilir...

Kendi ailemden biliyorum anne babanın erkek çocuğunu yetiştirme şeklinden kaynaklanıyor.
O erkek ne isterse yapar siz kızsınız oturun oturduğunuz yerde
Abimde yabancı bir kadınla beraber kadında tabi öyle bir kadın ve kendi ülkesinde olmasına rağmen saftirik abim ona para yediriyor.
Bize gelince ahlak bekçisi küçük ablam 25 yaşında geçen sene İstanbula gitti abimde face görmüş resimleri
kavga çıktı tekme tokat falan feciydi

Çok üzücü! Böyle şeyler okuduğumda sinirden deliriyorum. Gücünün yettiğine şiddet uygulamak kolay tabi! Bazı anne babalar çocuk yetiştirmekten zerre kadar anlamıyor ne yazık ki. İkisi de senin çocuğun değil mi? Eminim tokadı atan siz olsaydınız, tepkileri farklı olurdu. Yerinizde olsam abimle uzuuuun süre ne konuşurdum, ne de yüzüne bakardım. Bu tür saygısızlıkları çabuk affederseniz, aynı şey başınıza daha kolay gelir. Hatasını anlar mı bilmem. Bir yanım anlayacak kapasitede biri zaten böyle bir neden için bu saçmalığı yapmazdı diyor.

Erkek arkadaşınıza anlatmanızı ben yadırgamadım. Bunu size karşı kullanabilecek biri olup olmadığını zaten anlıyorsunuzdur diye düşünüyorum. Sizi gerçekten anlayan biriyse, destek olur. Böyle şeyleri yalnız başınıza atlatmak yerine, birileriyle paylaşmak çok daha sağlıklı. Diğer türlü insan çok yıpranıyor.

(Şeytan diyor gidin bir dövüş kursuna, bir daha böyle bir şeye yeltendiğinde okkalı bir tane yapıştırın. Anlasın bakalım şiddet nasıl oluyormuş!)

Kızlar yazdıklarınızı yeni okudum akşam ağlamaktan ne yazdığımı ne okuduğumu hatırlıyorum. Yazdıklarınızı yeni okuyorum. Şimdi işe gideceğim sevgilimde sabah hastaneye gelecekti. Eğer abim gidecek falan olursa alttan almasını söyleyeceğim.

Abimle pek ilişklmi bilmediğiniz için şaşırıyor olabilirsiniz ama ben bu tepkiyl vermesine hiç şaşırdım. Olanları sevgilime anlatmayacaktım ama defalarca aradı açmadım sonra msj attı ne oldu eve geliyorum diye aradım sesimden anladı anlatmak durumunda kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…