• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pazar kahvaltısına çağırıyorlar?

Black Wine

Noone's gonna take my soul away... -Portakal
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2019
2.392
7.501
158
28
Hanımlar merhaba. Malum koronavirus hala bitmiş değil, erkek arkadaşımla ben de hala şartları biraz daha gevşetmis olsak da tedbiri elden bırakmıyoruz. İzole olduğunu bildiğimiz iki arkadaşımızla görüştük şimdiye kadar, o da diğer 3 arkadaşıyla maskesini vs takarak açık havada görüştü. Onun dışında kafelere kapalı alanlara kalabalık ortamlara girmiyoruz.

Neyse derdime geleyim. Bizim geniş bir arkadaş grubumuz var, arkadas grubundan ziyade bir ekip diyelim. Bu ekibin çoğu üyesi normalleşmeden beri fildir fildir dışarda geziyor, dışarıyla ilgili planlar yapıp bizi de çağırıyorlar. Benim tavrım şimdiye kadar netti, ben güvenli olduğunu düşünmüyorum ve gitmiyorum da. Fakat şimdi de haftasonu kapalı bir mekanda kahvaltıya çağırmışlar nerden baksanız 15-20 kişi olacak. Ben tepki verdiğim zaman "abartma yaa, korkulacak bişey yok" vs vs diyorlar, zaten grupta genelde pollyannacilik oynamadigim için "portakal çok olumsuz, insanların moralini bozuyo" vs vs gibi söylemlere maruz kalıyorum. Tabii ki sağlığım "aman insanlar arkamdan kötü konuşmasın"dan daha değerli ama. Sizin de fikirlerinize ihtiyacım var, sizce abartıyor muyum? Yarınlar yokmuscasina gezip dolaşan insanlara sinir oluyorum ve güvenli bulmuyorum. Ama herkes, herşey bitmiş gibi davraniyor

mümkün olduğunca az kişiyle temas etmek lazım. eleştrilere aldanmayın.

vaka sayıları son bir kaç gündür artıyor. 1 hazirandan beri her yeri bir anda salıvermenin geri dönüşü bunlar. 10-15 günde artmaya başlıyor çünkü.

bundan 4 yada 5 gün sonra ölüm oranlarına da yansıyacak maalesef.

doğru yoldasınız. devam

Tabi ki her sey bitmedi ama onlemleri alip az biraz hayata karisabiliriz. Ne yapmamiz gerektigini ogrendik artik. Ben ailemin yanina geldim. Kimseyle opusmuyoruz, sarilmiyoruz ama uzaktan maskeyle sohbet ediyoruz. Arkadaslariniz acik bir mekanda mesafeyi koruyarak plan yapsalar katilabilirdiniz ama kapali bir yere ben de gitmem.

Arkadaşlarınız gibilere o kadar sinirleniyorum ki. Bir akıllı onlar çünkü. Tedbir almaya çalışan bizler gerizekaliyiz. Bunlar yüzünden olan gene bize olacak. Doğru yapıyorsunuz. Aklinizi celmelerine izin vermeyin. Normalleşmeye çok erken başladık. Sebebi tamamen paraydı. Avm lerin, esnafın, her yerin çarkını döndürebilmek için müşteriye ihtiyacı var. Oyuna gelmeyelim.

ben normalde asiri sosyal bir insanim, evde gecirdigim 3 ay benim icin inanilmaz zor oldu ve acik soyleyeyim normallesme basladigi gun kactim artik evden tatile. normalde de asiri sosyal olan insanlar icin gercekten ev cok yipratici oluyor o yuzden arkadaslarinizi anlayabiliyorum ben.

gitmek istemiyorsaniz gitmezsiniz 15-20 kisi kapali alanda cok fazla ama bugun gelemeyecegim atiyorum haftaici acik havada bulusalim diyebilirsiniz belki daha az kisiyle.

Vaka sayısının artma sebepleridir kendileri. Böyle yaparak bir çok insanın hakkına da giriyolar bilsinler. Biz aylardır mecbur kalmadan dışarı çıkmıyoruz Virüs bitsin diye. Bunlar yüzünden şuan vaka sayıları tekrar artıyor.

4 aydır evdeyim hatta apartmaca evdeyiz diyebilirim.
Dün beyaz kıyafetli maskeli görevliler iki apartman yandaydılar, bu sabah bizim apatmandaydılar.
Daha ne diyeyim...

Hanımlar merhaba. Malum koronavirus hala bitmiş değil, erkek arkadaşımla ben de hala şartları biraz daha gevşetmis olsak da tedbiri elden bırakmıyoruz. İzole olduğunu bildiğimiz iki arkadaşımızla görüştük şimdiye kadar, o da diğer 3 arkadaşıyla maskesini vs takarak açık havada görüştü. Onun dışında kafelere kapalı alanlara kalabalık ortamlara girmiyoruz.

Neyse derdime geleyim. Bizim geniş bir arkadaş grubumuz var, arkadas grubundan ziyade bir ekip diyelim. Bu ekibin çoğu üyesi normalleşmeden beri fildir fildir dışarda geziyor, dışarıyla ilgili planlar yapıp bizi de çağırıyorlar. Benim tavrım şimdiye kadar netti, ben güvenli olduğunu düşünmüyorum ve gitmiyorum da. Fakat şimdi de haftasonu kapalı bir mekanda kahvaltıya çağırmışlar nerden baksanız 15-20 kişi olacak. Ben tepki verdiğim zaman "abartma yaa, korkulacak bişey yok" vs vs diyorlar, zaten grupta genelde pollyannacilik oynamadigim için "portakal çok olumsuz, insanların moralini bozuyo" vs vs gibi söylemlere maruz kalıyorum. Tabii ki sağlığım "aman insanlar arkamdan kötü konuşmasın"dan daha değerli ama. Sizin de fikirlerinize ihtiyacım var, sizce abartıyor muyum? Yarınlar yokmuscasina gezip dolaşan insanlara sinir oluyorum ve güvenli bulmuyorum. Ama herkes, herşey bitmiş gibi davraniyor
Gitme deliyle deli olma. Ne derse desinler,yaptıkları şey YANLIŞ! Sen onlarla yanlış yapma. Senin ekmeğini suyunu aklını onlar vermiyor hiç sallamam ben olsam ben gelmem vakaları görmüyor musunuz derim biter ne dediklerini zerre de takmM

Ben olsam gitmem. Hemde dikkatsiz insanların yanına hiç gitmem.
Kapalı alanda 15-20 kişi çok riskli bence. Ben olsam gitmezdim. Virüse inanmayanları da kendi haline bıraktım artık. En azından bize bulaştırmasınlar diye dua ediyorum.
mümkün olduğunca az kişiyle temas etmek lazım. eleştrilere aldanmayın.

vaka sayıları son bir kaç gündür artıyor. 1 hazirandan beri her yeri bir anda salıvermenin geri dönüşü bunlar. 10-15 günde artmaya başlıyor çünkü.

bundan 4 yada 5 gün sonra ölüm oranlarına da yansıyacak maalesef.

doğru yoldasınız. devam
Vaka sayılarında ki yeni artıştan haberleri yok sanırım. Hayır siz abartmıyorsunuz. Bu kadar normalleşme canımızı yakacak
Ben dehala karantinayı esnetmedim, herşey bitmiş gibi yaşayanları anlayamıyorum ve öfkeleniyorum. Gitmeyin bence, hem kapalı mekan hem grubunuz kalabalık.
Tmm iste olumlu olumlu sensiz otururlar
Arkadaşlarınız gibilere o kadar sinirleniyorum ki. Bir akıllı onlar çünkü. Tedbir almaya çalışan bizler gerizekaliyiz. Bunlar yüzünden olan gene bize olacak. Doğru yapıyorsunuz. Aklinizi celmelerine izin vermeyin. Normalleşmeye çok erken başladık. Sebebi tamamen paraydı. Avm lerin, esnafın, her yerin çarkını döndürebilmek için müşteriye ihtiyacı var. Oyuna gelmeyelim.
Vaka sayısının artma sebepleridir kendileri. Böyle yaparak bir çok insanın hakkına da giriyolar bilsinler. Biz aylardır mecbur kalmadan dışarı çıkmıyoruz Virüs bitsin diye. Bunlar yüzünden şuan vaka sayıları tekrar artıyor.
4 aydır evdeyim hatta apartmaca evdeyiz diyebilirim.
Dün beyaz kıyafetli maskeli görevliler iki apartman yandaydılar, bu sabah bizim apatmandaydılar.
Daha ne diyeyim...
Gitmeyin ya risk e atmaya değer mi?Çok sıkıldık bunaldık ama artış hala devam ediyor
Onların lafları benim sağlığımdan daha değerli değil yerinizde olsam gitmezdim
Gitme deliyle deli olma. Ne derse desinler,yaptıkları şey YANLIŞ! Sen onlarla yanlış yapma. Senin ekmeğini suyunu aklını onlar vermiyor hiç sallamam ben olsam ben gelmem vakaları görmüyor musunuz derim biter ne dediklerini zerre de takmM

Ya bi de bu insanlar eğitimsiz cahil kişiler de değiller yani. Buna rağmen böyle yapmaları bi de gezip tozmalarini sosyal medyada paylaşmaları falan aşırı sinirlendiriyor beni. Biz enayiyiz sanki aylardır evde oturuyoruz. Bı de üstüne bütün ekibi toplayıp kahvaltı organize etmek ne demek

Ya bi de bu insanlar eğitimsiz cahil kişiler de değiller yani. Buna rağmen böyle yapmaları bi de gezip tozmalarini sosyal medyada paylaşmaları falan aşırı sinirlendiriyor beni. Biz enayiyiz sanki aylardır evde oturuyoruz. Bı de üstüne bütün ekibi toplayıp kahvaltı organize etmek ne demek
Bu virüs zamanı öğrendiğim tek bir şey var. O da cahilliğin eğitimden bağımsız olduğu. Ne eğitimli insanlar gördüm fıldır fıldır geziyorlar. Hatta hemşire bile gördüm yani gezmelere giden...

Yasadigim sehirde en son yatan hasta kalmamisti. Yasaklarin kalkmasi ile yine hastaneye 30 hastanin geldigi bilgisini duydum. Ben henuz normallesmedim. Bir sure daha normallesecegimi dusunmuyorum. Yani gitmezdim.

Back
X