• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pazar pazar bi rahat birakmiyolar

Eski konularindan biliyorum senin bebegin varken eltin cocugunu basindan def etmek icin sana gonderiyodu gunlerce kaliyodu. Senin elti başına bela bacim. Suc esinde gorusmesin hayir desin yapamam desin araya mesafe koysun. Kullaniyolar sizi
Ufff evet yaaa aklima geldikce sinirleniyorum. Oraya arabayi birakmaya gittiginde esime diyomus siz beni davet etmiyosunuzda ben kendi kendimi davet ediyim size gelcem diye esimi fisliyo resmen guya ben cagirmiyo olucam sinsi icten pazarlikli kadin.

Ufff evet yaaa aklima geldikce sinirleniyorum. Oraya arabayi birakmaya gittiginde esime diyomus siz beni davet etmiyosunuzda ben kendi kendimi davet ediyim size gelcem diye esimi fisliyo resmen guya ben cagirmiyo olucam sinsi icten pazarlikli kadin.
Gorusmeyin ya bu kadar basit

Eltin neden eşinden iş istiyor anlamadım
Bilmiyorum bende anlamis degilim onun karakteri bu bence herkese is buyurmak.
Okadar laf carpiyorum herkes esime is buyuruyo bi pazarimiz var ben gondermiyorum diye kendisini kasdediyorum ama anlamiyo.

Bu arada esim kendi oz kardesine ablasina bisey yapsa kesinlikle istemiyo beni dolduruyo niye izin veriyosun diye.

Gorusmeyin ya bu kadar basit
Benim icin dunyanin en basit seyi esim icin en zor seyi inan gorusmemeyi hatta bazen dugunlerde bayramlarda olsun karsilasiyoruzya direk gidip baska masaya oturmak geliyo icimden ama kader utansin iste kocalar yokmu

Benim icin dunyanin en basit seyi esim icin en zor seyi inan gorusmemeyi hatta bazen dugunlerde bayramlarda olsun karsilasiyoruzya direk gidip baska masaya oturmak geliyo icimden ama kader utansin iste kocalar yokmu
Niye esin onlara bu kadar bagli her dediklerini yapiyo ki

Eşinle anlaşın pazar günü sizin olsun telefonları kapatın bu kadar basit

Pazarları eşinizin telefonunu kapatın. Dışardayken açarsınız arasalarda iş işten geçer

Bi çözüm daha siz açın telefonu çok isterdim eşim şunu yapsın ama planımız var kendiniz yapıcaksınız de kapat

Bilmiyorum bende anlamis degilim onun karakteri bu bence herkese is buyurmak.
Okadar laf carpiyorum herkes esime is buyuruyo bi pazarimiz var ben gondermiyorum diye kendisini kasdediyorum ama anlamiyo.

Bu arada esim kendi oz kardesine ablasina bisey yapsa kesinlikle istemiyo beni dolduruyo niye izin veriyosun diye.
Valla gerekirse siz kötü olacaksınız bu işten kurtulmanız lzım. Hadi Arada bir olur da siz pazarlarınızı milletin hususi işi için mi ayıracaksınız sürekli. Gerekirse eşinize de rest çekin çalışmayı bırakırım bana sen bakarsın ben tüm hafta köpek gibi çalışayım bir pazarım olsun onda da bu işlere koşturalım asla kabul etmiyorum sende kendine çeki düzen ver diyin

Back
X