Pazartesi diyetim

Periannem

Guru
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
451
888
303
Artık o 36 beden elbiseleri giymek istiyorum.Göbeğimi,basenlerimi gizleme gayreti göstermeden fotoğraf çekinmek istiyorum.Güzel kıyafetler almak istiyorum.Güzel hissetmek istiyorum!

Buraya yazma sebebimse artık başlıyorum!

Yediğime,içtiğime dikkat ederek başlıyorum.Kendi kendimin diyetisyeni olacağım artık.Hergün ne yediğimi yazacağım ve haftalık ne kadar verdiğimi de görmüş olacağım.

Boyum 158
Kilom 63 (18 Eylül 2016)
Kilom 61.7(26 Eylül 2016)
Kilom 61.3(3 Ekim 2016)
Kilom 60.8(10 Ekim 2016)
Kilom 60.4(17 Ekim 2016)

*Her hafta güncelliyorum.

Ah periannem ah şu aya kadar dişini sıkıp biraz sabretseydin istediğin kiloya çoktan ulaşmıştın.O kilolar gidince kendini ne kadar iyi hissediyordun bir hatırla!Evet tekrar başlama vakti geldi.

İlk hedefim 55 kilo olmak!

Kilom 61.0(13 Mart 2017)
Kilom 59.1(20 Mart 2017)
Kilom 59.2(27 Mart 2017)
Kilom 58.0(10 Nisan 2017)

Kilom 57.1(21 Ağustos 2017)

《《《《《GÜNCELLEME》》》》》

Yine,yeniden diyerek başlıyorum tekrar.Bu artık son olacak.Kilolu olduğumu hiçbir arkadaşım veya ailem yüzüme vurmamıştı.İyi mi yaptılar kötü mü bilemiyorum tabii.Lise dönemlerimde öyle erkek arkadaşlığı falan da merak etmiyordum açıkcası.Yani kilolu olmam beni hiç etkilemiyordu.Her gün giydiğim eşorfman altım vardı bir de taytım.Oversize üstle hep aynı şeyler.Hiç yadırgamıyordum da.Fark edişim maalesef uzun sürdü.Lise mezuniyetinde 44 bedenleri gördüğümde annemle aynada bir bakışmamız vardı ki asla unutamam.O yıldan beri yaklaşık 3 yıl geçti.Evet şu an belki 44 beden değilim ama istediğim de bu beden değil.Bu sene de üniversite mezuniyetim var ve ben tekrar o anıları yaşamak istemiyorum.Çalışmaya başladığımda güzel kıyafetler almak istiyorum.Belki de erkek arkadaşım olur bilemiyorum.Ama en önemlisi artık özgüvenli olmak istiyorum.

15 Ekim 2018 pazartesi 》》60.0

Son düzenleme:
Sabah kalktığımda tamam dedim bugün benim için başlangıç olacak.Taki hazırlanan sofrayı görene dek.
Sucuklu yumurtalar mi dersiniz patates kızartmaları mi dersiniz hepsi vardı!Hayır benim anlamadığım bunları normalde yemeyiz sanırım ben diyetteyim diye yapmışlar!!
Neyse biraz yumurta yedim tok tutsun diye kibrit kutusu kadar da peynir yedim.1 tane de ceviz yedim.Tabi buraya kadar her şey çok güzel...1 porsiyon da patates kızartması yedim.
Tabiki bu yüzden utanç duyuyorum ama sabah kahvaltısını iyi yapin dedikleri için bundan sonraki öğünlerime dikkat edicem.

Diyetin hayırlı olsun canım kilon aşırı değil ama vermen gereken bir beş altı kilo var anladığım kadar yaşın baya genç o yüzdende kolay kilo verirsin fakat taviz vermemen gerek sabah biraz kaçırmışsın bundan sonra daha dikkatli ol taviz tavizi getiriyor kendimden biliyorum azimle devam kolaylıkla kilo verirsin inşallah

Bugün sabahı çok kaçırdığım için öğleni boş geçtim.Aralarda yaptığım detoks suyunu içtim.Akşam 7 de sebze yemeği yedim.

Şu zamana dek 1.5lt su içmişim bundan sonra da 1 lt yakin su içerim sanirim.Suyu fazla içmediğimin farkındayım.
Yarım saatlik de yürüyüş yaptım.
Akşam 8 den sonra da hiçbir şey yemem ve böylelikle bugünü tamamlarım

Detoks suyunu nasıl yapıyorsunuz :)

Sabah kalktığımda 1 bardak detoks suyu içtim.Kahvaltı olarak 1 yumurta,biraz peynir,1 tane de ceviz yedim.
Öğlen de kendime yağsız salata yaptım onu yiyeceğim.

Öğlen yağsız tuzsuz salatamı yedim.İçine 1 tane ceviz ve biraz da kuru üzüm koydum.Akşam dünden kalan sebze yemeğini yedim salatalıkla birlikte.
Bu arada akşam yemeğinden yarım saat önce de 1 bardak ayran içmiştim.

Saat 6 dan sonra da belki şerkersiz kahve içerim ama kesinlikle atıştırmalık bir şeyler yemicem2 lt kadar da su içtim.Özellikle su konusunda kendimi çok zorluyorum.
Benim okulum açılmasına iki hafta var umarım o zamana kadar 1-2kilo vermiş olurum.

Son düzenleme:
Dün 8den sonra 15 dk hızlı 30 dk yavaş tempoyla yürüyus yaptim.
Sabah 1 tane yumurta yedim.Şu güne kadar hiç aç kalmadım kahvaltımı,öğle yemeğimi,akşam yemeğimi protein ağırlıklı yapmaya çalışıyorum.Yani su ana kadar diyet mantiğinda pek bir sey yapmadım.

Yarin dısari cikmayacagim için sivi detoks yapmayi dusunuyorum.Yine neler yedigimi burada paylaşicam.

Dün akşam ne yediğimi paylasamamıştım şimdi paylaşıyorum.
3 kepçe dolusu çorba içtim.3 tane de sigara böğreği yedim ama yagda değil firinda yapilmisti.Saat 6 dan sonra yemeği bıraktım.4 km de yürüyüs yaptım.
Kahvaltımı biraz geç yapmak zorundayım ama yaptiğimda buraya yazarım.

Benim bugün kahvaltı yalan oldu.Öğlen 1 tane yeşil elme ve 2 tane ceviz yedim.Akşam 1 kase çorba,3 tane böğrek ve 2 tane de ceviz yedim.Saat 6.30 dan sonra da hicbir şey yemiyorum.3 km de yavaş tempoyla yürüyüş yaptım.2lt de su içiyorum günlük olarak.
Aslında iki gündür diyet yaptığım pek söylenemez.Her ne kadar fırında yapılıyor olsa da börek börektir.Kendime hakim olmam gerek.

Bugün sabahtan itibaren neler yediğimi yazayim buraya
Uyanınca:ılık limonlu su
Kahvaltı:5 kaşık yogurt içine 1 ceviz 1 kaşık kuru üzüm
Öglen:3 kaşık yoğurt
Ara:1 ceviz 1-2 kaşık yoğurt
Akşam:yarım tabaktan az mercimek yemegi(önerilen salata),3-4 kaşık yoğurt

Yoğurt detoksu/diyeti olarak aratırsanız diyetin icinde neler olduğunu bulabilirsiniz.Özellikle akşam veya gece ağır yemekler yediysenız kahvaltı olarak sadece yoğurt yemeniz size faydalı olacaktir.Çok zor bir diyet değil bence özellikle tüm gün evdeyseniz zorlanmayacağınızdan eminim.
Bakalım işe yarayacak mı.
3 gün yapmayı planlıyorum.

Eveet bu sabah tartıldığımda 61.7ydim.Yani 1 haftada bir kilodan fazla vermişim.
Tabi bunu görünce sabah 1 dilim kek yedim,tutamadım kendimi o ayrı.Diyet olarak 2 gün yoğurt diyeti yaptım o kadar.Diğer günler her zamanki yemekleri yedim tabi bu yemeklerin protein ağırlıki olmasına dikkat ettim.
3 gündür buralara pek giremedim ama artik yine duzenli girmeye başlıyorum.

Bugünlerde biraz geç yatıp geç kalkıyorum oyüzden de kahvaltım yalan oluyor tabi.Öğlen gibi kalktığım için sabah iki bardak süt içtim.Akşam yemeğinde de salatayla yoğurt yiyeceğim.Bu yoğurt diyeti bende gerçekten işe yarıyor.Akşam 7 den sonra da yemeği kesiyorum.
Umarım bugünden sonra günlerim ve saatlerim düzene girer.
Haftaya 60 la baslamak istiyorum.

Bugün sabah kahvaltıda sıcak çikolata içtim öglen bir kase yoğurt içine bir avuç kuru üzüm koyaram yedim.İkindi 3 tane ceviz yedim.Akşam da bir tavuk budu ve 1 tabak erişte yedim.
Yemek yemeyi de 6.30 dan sonra kestim.Sanırım en büyük artım bir şeyler yemeyi 6-6.30 dan sonra kesmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…