Pazartesi diyetim

Sabah 1 kase yoğurt içine kuru üzüm koyarak yedim yine.Arada 3 ceviz yedim.Öglen kendimi tutamadım ve biraz nutella yedim.Akşam yemeğinde de bir tabak et sote ve 1 bardak ayran içtim.
Kendimi çok şiş ve kilo almış hissediyorum.Sabah tartılıp cumartesi-pazar için detoks yapicam kendime.
Okulum açıldığında daha düzenli öğünlerimi yerim gibime geliyor.
Bu gün kendime hakim olmam gerekiyordu.

Bugün sabah 1 dilim kepekli ekmek ve tavada yumurta yedim.Öğlen 1 elma ara öğünde 2 ceviz,5-6 kaşık yoğurla kuru üzüm yedim.Akşam fırında karışık sebzeli patates vardı bir tabak yoğurtla birlikte onu yedim.
3 km yürüyüş yaptım.
Tartı günüm pazartesi kendimi hala şiş hissediyorum.Umarım tartıda +kilo görmem.

Evet bu pazartesi sabahı tartılmadan önce biraz endişeliydim.Çünkü kendimi çok ağır ve şişmiş hissediyordum.Bir baktım 61.3

Önceki haftaya göre daha az kilo vermişim biliyorum ama olsun 500 gram da olsa vermisim ki bu hafta o kadar da dikkatli olmamıştım.
Sabahları limonlu suyumu aç karnına içmeyi ve 6 dan sonra yememeyi devam ettiricem.Az az veriyim ama veriyim şu kiloları.
Akşam yine bugün neler yediğimi yazarım.

Bugün sabah malesef bir şey yiyemedim.Öğlen 1 elma ve 2si1 arada nescafe içtim.Arada bir kase yoğurt yedim.Akşam yemeğinde de 1 tabak kuru fasülye yedim yanında yoğurtla.6 da yemek yemeyi kestim.
Şimdilik az su içtim ama en azında 2lt ye tamamlamak istiyorum.
4km de yürüyüş yaptım.

Bugün de çok iyi geçtiği söylenemez.Sabah 1 dilim kepekli ekmek 4-5 kaşık yoğurt.Arada 1 tane elma.Öğlen tavuk döner içi,ayran.Akşam çorba ve 1 dilim ekmek.
Öğleni kesinlikle böyle geçirmemeliydim farkındayım.Umarım yarın daha iyi geçiririm yemek zamanlarını.Tatlı,şeker hiç yemiyorum.Arada yoğurtla yediğim kuru üzümler tatlı isteğimi karşılıyor şimdilik.

Sabah kalktığımda limonlu suyumu içtim.11 gibi 1 tane elma ve 1 tane mandalina yedim.Saat 2 de tavuk şiş ve biraz bulgur pilavı yedim.Pilav çok fazla değildi.Akşam yemeğinde hiç aç değildim sanırım öğlen protein ağırlıkta yediğim için acıkmadım.Saat 8.30 gibi de çeyrek armut ve 6-7 leblebi yedim.
Bundan sonra sabah kahvaltısını kesinlikle yapıcam yapmayınca öğünlerim kayıyor.

3 gündür yazamadım buraya.Okuldu,kitap alışverişiydi derken vakit bulamadım.Peki ne yaptım?
Okul açıldığı için öğün zamanlarım biraz daha düzeldi.Kahvaltımı artık vakitlice yapabiliyorum.Öğle yemeklerinde biraz fazla kaçırmaya başladım.Ama öğlen çok yediğimde akşam sadece yoğurt/salatayla veya çorbayla geçirmeye çalışıyorum.

Küçük kaçamaklarım oldu malesef buraya düzenli yazdığim zamanlar o kaçamakları yapmıyorum.Sanırım buraya yazmanın bir sorumluluğunu görüyorum.
Eksikliklerimden biri az su içmem ve egzersiz yapmamam.Günlük 6000 adım kesinlikle atıyorum hatta çoğunlukla geçiyorum ama özellikle bel incelmesi için veya basen incelmesi için hareket yapmiyorum.
Bakalım pazartesi tartıda nasıl çıkıcam.+kiloda da çıksam buraya yazıcam,sadece 200 gram versemde yazıcam.
İçimi böylelikle dökmüş oldum.

Gunlugunuz hayirli olsun :)) ama baktimda ogunleriniz cok duzensiz ve bana doyurucu gelmedi.bide sporu biraz arttirirsaniz kilolar daha guzel gidecekdir.bos zamanlarda kardiyo falan yapin.yalnizca yuruyusle olmazki.

Gunlugunuz hayirli olsun :)) ama baktimda ogunleriniz cok duzensiz ve bana doyurucu gelmedi.bide sporu biraz arttirirsaniz kilolar daha guzel gidecekdir.bos zamanlarda kardiyo falan yapin.yalnizca yuruyusle olmazki.

Kesinlikle haklısınız tüm yaz boyunca evdeydim ve kilo vermeye çalışmadım.Ne güzel yazın evde olunca kahvaltı,ögle yemeği falan çok kolay hazırlanabiliyor.Okullar açılınca diyete uygun yemek bulmak o kadar zor ki.İnternetten kardiyo hareketlerine baktım aslında yapılabilirmiş evde artık başlarım kardiyoya.Özellikle göbeği eritmek için yapmam lazım :)

P Periannem evet kesinlikle yap.bak ben kucucuk bebegimle yapabiliyosam sende yaparsin:)yag yakmak icin kardiyo sart benimde gobek var biraz vermeye calisiyorum

Eveet yarım kilocuk daha gitmiş.Yavaş gitsin kilolar önemli değil benim için önemli olan az da olsa vermek.
Bugün belkide en yoğun günümdü.Malesef kahvaltı yapamadım,öğlen kısacık aram vardı kahve içtim.Akşam yemeğinde de 1 tabak bulgur pilavı ve yoğurt yedim.Çok az yemek yediğimi biliyorum ama bugün dersler hep arka arkayaydı zaman bulamadım malesef.
Bugün 2lt de su içmiş olurum.Saat 10 gibi de sütlü kahvemi içerim.Yarın sabah kahvaltımı yapıcam inşallah.

60.8 güncel kilom.63 le başlamıştım.21 günlük serüvenim halen devam etmekte :)

Ben buraya yazmıyorum diye kaçırdığımı sanmayın.Az da olsa kaçamakla yola tam gaz devam ediyorum.Kaçamak dediğim de iki kere öğle yemeğinde simit yedim o kadar.
Bu hafta başı regl oldum o yuzden biraz şişkinlik hissediyordum o gitti.Bakalım pazartesiye hangi sayıyı görerek başlayacağım.

Bu cumartesi pazar benim için biraz dinlenme günleri olsun.Pazartesi yine diyetime başliyorum.Dinlenme ama kesinlikle çikolata,pasta,şekerleme ve ucunu kaçırmak yok.

Eveet uzun bir aradan sonra tekrar buraya yazmaya başlıyorum.Tarih 13 Mart 2017 ve ben 61.0 kiloyum.Bu ara verdiğim dönemde neler yedim?Dünyaları yedim resmen peki neden kilo almadım?Kilo verdiğim dönemde kalıcı kilo vermem çok işime yaradı kesinlikle.O dönem yürüyüşlerimin de faydası vardır elvette.Ama eğer bırakmasaydım şu an dilediğim kiloda olurdum.Neyse artık olan oldu.
Bugün neler yediğimi de aksam yazarım.

Biraz onca annem oturma odasından çıkarken basenlerimin ne kadar büyüdüğünü espirili bir dille bana iletti!!! herzaman olsa kızardım bişey diyemedim çünkü farkındayım gerçektende vahim durumdayım kendi odama geldim tele senin bildirimin geldi uzun zamandır foruma uğramıyordum ama annemin sözü üzerine hemen açtım sayfanı :) maşallah kilo almamışsın tebrikler canım ben ise çoook kilo aldım vermem lazım napacağım bilmiyorum

Kesinlikle bir yerden başlamak gerekiyor.O kilolar gittikçe kendimi o kadar hafiflemiş hissediyordum ki anlatamam.Güne başlamamın bir nedeni oluyordu resmen.Benim bir de 60lı kilolara düşme hikayem de var.Lise sonda 75 kiloydum.O yaz üniversiteyi kazandım diye sporla diyetlerle 10 kilo vermiştim.1 yıl 64-65 civarı oldum hep.65 kilo benim boyuma göre yine de çok fazlaydı.Yani sözün özü istenince oluyor.O tartıda verilen kiloları görmek çok çok güzel hissettiriyordu.
Ahh inşallah bundan sonra da o güzel hissi hissederim de o kilolar birer ikişer gider.

Bugün biraz geç kahvaltı yaptım malesef.11 gibi 4 köfte yedim 275ml kefir içtim.2 gibi 5 tane çiğ fındık yedim.Aksam yemeğini 5.30 gibi yaptım.7 tane ızgara tavuk kanadı ve bolca salata yedim.9 da şekersiz sütlü kahve içtim.Şu saate kadar 1lt su içmişim.En azından yarım lt su içer öyle yatarım.Bugün malesef yürüyüş yapamadım ve az su içtim.
1300-1400 arası kalori almışım.Spor yapmadığım için az gelmedi bana.Protein ağırlıklı olduğu için hiç aç hissetmedim.

inşallah canım

baya iyi yemişsin ben o yemeyle kilo veremem maalesef yaş faktörü var tabi sen gençtin hatırladığım kadarıyla ben 36 yaşımdayım o yüzden daha az kalorili diyet yapmam lazım kilo vermek için

Bugün 11 gibi bir bardak süt(250ml) içtim.Saat 1de 200ml ayran içtim ve çubuk krakerden 7-8 tane aldım.Saat 3 gibi de şekersiz sütlü kahvemi içtim.Akşam yemeğinde bir porsiyon iskender yedim.Sanki çok büyük bir şey ama üstüne tereyağı koydurmadım.Bugün 2lt su içtim,belki yarım lt daha su içerim.5km hızlı tempoda yürüyüş yaptım.

Yani yapmamam gereken şeyleri yapıyorum kendime inanamıyorum.Tabi akşam yemeğini çok kaçırınca o kadar çok üzüldüm ki anlatamam.Kendime çok kızdım gerçekten.Eve giderken beyaz lahana aldım,3 gün lahana çorbası detoksu yapmayı düşünüyorum.Aslında diyet 7 gün yapılıyor ama 7 gün dayanabileceğimi düşünmüyorum.Bu detoksu cuma-cumartesi-pazar yapmayı düsünüyorum.Evde olduğum vakit yapmak daha kolay olur gibi geliyor.Daha önce yoğurt detoksu yapmıştım ve işe yaramıştı umarım bu da işe yarar.

Bugün 1400-1500 arası kalori almışım.

Bugün sabah kırmızı orta boy elma yedim.Öğlen yemeğinde 5 adet tavuk kanadı yedim.Akşam yemeğini 5.30-6 arası yaptım ve bir kase tarhana çorbası içtim ve 250gr yağurt yedim.Saat 10 da yaklaşık 150ml kefir içtim ve 3 tane kepekli parmak galeta yedim.

Akşam yemeklerimi genelde 6 da yapıyorum.O saati çok kaçirmam.Tabi 1 gibi yatağa girince akşam yemeğinden sonra çok acıkıyorum.Çok fazla çay içmem sevmiyorum,kahveyi de normalde okulda içiyorum.Yani kahve hakkımı okulda kullanıyorum.Ne yapsam bilemedim.10 gibi o kadar acıktım ki az kalsın diyeti bozacaktım.Kendimi çaya alıştırıcam sanırım.

Lahana çorbası diyetini hala araştırıyorum.Kendime 3 gün yapacağım demiştim ama şimdi acaba 7 gün mü denesem diye düşünüyorum.O diyete uyarım orada sıkıntı yok ama diyetten sonra kilo alır mıyım acaba?Bakalım yarın akşam yapacağım çorbayı buraya da malzemeleri atarım.

Bugün toplam 1000-1100 arası kalori almışım.

Ben dün ne yediğimi paylaşmayı unutmuşum.Hemen yazıyorum.Sabah 200gr yoğurt üstüne 6 tane fındık ve 6 tane kuru üzüm koyarak yedim.Öğle yemeğinde 1.5 porsiyon lahmacun yedim yanında 250ml ayran içtim.Akşam bir kase tarhana çorbası içtim.Akşam yemeğimi 6 da yedim.Yatmadan önce 150ml kefir içtim.

Yaklaşık 1200 kalori almışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…