Gunlugunuz hayirli olsun :)) ama baktimda ogunleriniz cok duzensiz ve bana doyurucu gelmedi.bide sporu biraz arttirirsaniz kilolar daha guzel gidecekdir.bos zamanlarda kardiyo falan yapin.yalnizca yuruyusle olmazki.
Biraz onca annem oturma odasından çıkarken basenlerimin ne kadar büyüdüğünü espirili bir dille bana iletti!!! herzaman olsa kızardım bişey diyemedim çünkü farkındayım gerçektende vahim durumdayım kendi odama geldim tele senin bildirimin geldi uzun zamandır foruma uğramıyordum ama annemin sözü üzerine hemen açtım sayfanı :) maşallah kilo almamışsın tebrikler canım ben ise çoook kilo aldım vermem lazım napacağım bilmiyorum
inşallah canımKesinlikle bir yerden başlamak gerekiyor.O kilolar gittikçe kendimi o kadar hafiflemiş hissediyordum ki anlatamam.Güne başlamamın bir nedeni oluyordu resmen.Benim bir de 60lı kilolara düşme hikayem de var.Lise sonda 75 kiloydum.O yaz üniversiteyi kazandım diye sporla diyetlerle 10 kilo vermiştim.1 yıl 64-65 civarı oldum hep.65 kilo benim boyuma göre yine de çok fazlaydı.Yani sözün özü istenince oluyor.O tartıda verilen kiloları görmek çok çok güzel hissettiriyordu.
Ahh inşallah bundan sonra da o güzel hissi hissederim de o kilolar birer ikişer gider.
baya iyi yemişsin ben o yemeyle kilo veremem maalesef yaş faktörü var tabi sen gençtin hatırladığım kadarıyla ben 36 yaşımdayım o yüzden daha az kalorili diyet yapmam lazım kilo vermek içinBugün biraz geç kahvaltı yaptım malesef.11 gibi 4 köfte yedim 275ml kefir içtim.2 gibi 5 tane çiğ fındık yedim.Aksam yemeğini 5.30 gibi yaptım.7 tane ızgara tavuk kanadı ve bolca salata yedim.9 da şekersiz sütlü kahve içtim.Şu saate kadar 1lt su içmişim.En azından yarım lt su içer öyle yatarım.Bugün malesef yürüyüş yapamadım ve az su içtim.
1300-1400 arası kalori almışım.Spor yapmadığım için az gelmedi bana.Protein ağırlıklı olduğu için hiç aç hissetmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?