Pazartesi diyetim

Bugün neler yedim?Sabah 10 da 100ml kefir içtim,bir kk büyüklüğünde peynir ve bir tane de ceviz yedim.Öglen 250ml süt ve 2si1 arada kahve içtim.Akşam yarım tabak bulgur pilavi yanında bir kaşık yogurtla yedim,200ml kefir içtim.

1000-1100 arası kalori almışım.

Sabah 1yumurta,kk büyüklüğünde peynir,3 zeytin,1 ceviz yedim,100ml kefir içtim.Öğlen bir kase cacık yedim.Akşam yemeğini 6 da yaptım,6 tane fırında yapılmış mücver yedim.Akşam 10 gibi de şekersiz kahve içtim.

Yaklaşık 1100 kalori almışım.

Bugün çok geç kalktım.Kahvaltımı biraz öğlen kahvaltısı gibi yaptım.2 kaşık yoğurtla birlikte 4-5 dal pişmiş karnabahar yedim.Bir tane salatalık yedim.250 ml süt içtim.Geç yediğim için akşam yemeğini de geç yapmamak için arada bir şey yemedim.Akşam yemeğinde 1.5 lahmacun yedim.Akşam 10 gibi şekersiz Türk kahvesi içtim yanında bir kuru kayısı yedim.Çok güzel oluyormuş.Normalde orta şekerli içerdim ama kuru kayısıyla içince şekere ihtiyaç duymadım.

1000-1100 arası kalori almışım.

Bugün sabah 350ml süt içtim.Tatlandırsın diye içine biraz vanilin koydum.Öğlen bir muz ve Eti form kepekli bisküvi yedim.Yanında ayran içtim.Akşam yemeğinde bir kase lahana çorbası içtim.Akşam 9da 350 ml süt içtim.

Lahana çorbası diyeti yapmayı düşünüyordum hatta çorbayı da yaptım fakat o çorbayı içmek o kadar zor ki anlatamam.Normalde 3 günlük veya 7 günlük diyeti var ama bu diyeti yapmak benim için imkansız.Çorbayı da yapmışken ziyan olmasın diye sabahları aç karına yarım kase içmeyi düşünüyorum.Belki akşamları da içerim.Kalorisi çok düşük bir çorba.

Yaklaşık 900 kalori almışım.(Bu kalorinin az olduğunu biliyorum ama gün içinde hiç aç değildim ve aldığım kalorinin az olmasının sebebi lahana çorbasının kalorisinin çok düşük olması)

Son iki gündür ne yediğimi yazamadım buraya hemen yazıyorum.

Salı günü;sabah 350ml süt içtim.Öğlen 4 dal karnabahar ve 3 yemek kaşığı yoğurt yedim.Akşam bir kase lahana çorbası içtim.2 yemek kaşığı yoğurt üstüne 10 tane kuru üzüm yedim.Akşam 10da 400ml süt içtim.Yaklaşık 850 kalori aldım.

Çarşamba günü; sabah 400ml süt içtim.Öğlen tavuk dürüm yedim.Akşam bir şey yemedim.Yaklaşık 1000 kalori aldım.

Sabah 400ml süt içtim.Öğlen 250ml kefir içtim yanında eti form light kepekli bisküvi yedim.Akşam küçük bir kase salata yedim.Salatanın üstüne kk kadar peynir,6 zeytin,2 ceviz koydum.Akşam 11 gibi 250ml kefir içtim.

Yaklaşık 1000 kalori aldım.

3 gündür buraya hiç uğramadım çünkü diyetimi tam olarak yapamadım.Buraya gelip yediklerimi yazmak da istemedim açıkçası.Yine de kilo almamam benim için çok çok güzel bir şey çünkü en azından yarım kilo almışımdır diye düşünüyordum.
Cuma,cumartesi ve pazar benim için ara oldu.Bu arayı 57 olduğumda vermek istiyordum ama maalesef daha erken oldu.

Bugün sabah bir yumurta,kk büyüklüğünde peynir ve 5 zeytin yedim.350ml süt içtim.Öğlen yemeğini biraz geç yaptim,
250ml ayran içtim yanında yarım eti form bisküvi yedim.Akşam yemeğinde eti form bisküvinin kalan yarısını yedim ve 400ml süt içtim.

Eveet uzun bir aradan sonra tekrar buradayım.Neden buraya yazmayı bıraktım peki?Diyetime ara vermek için.2 haftadır 58 kiloyum ve bu kiloyu 1 hafta daha korumak istiyorum.Bir nevi korumaya aldım kendimi.Ve anladım ki kiloyu korumak kilo vermekten daha zormuş.Diyetteyken neyi yemem veya neyi yememem gerektiğini biliyordum fakat kilomu korumaya geçtiğimde ilk bocaladım.Diyette yenmemesi gereken şeyleri yiyordum ve kilo almaktan çok korkuyordum.Neyseki 2 haftadır kilo almadan koruyabildim kendimi.1 hafta daha kilo koruması yapacağım ve daha sonra da kendimi kilo vermeye hedefliyeceğim.

Peki kilo korumasını nasıl yapıyorum?Yediklerimi hiç hesaplamadım.Evde hazırlanan bütün yemekleri yedim.Pasta yedim,börek yedim ama bunları çok çok yemedim.Azar azar yedim ve akşam 7den sonra hiçbir şey yemedim.
Yarın koruma günümü nasıl geçirdiğimi neler yediğimi yazarım.

Eveet uzun bir aradan sonra tekrar burdayım.Bu uzun arada çok kilo aldığımı düşünmüyorum.Ama kilo verdiğimi de düşünmüyorum.Yarın sabah tartılıp ilk sayfama yazıcam.
Bir süre kabızlıktan şikayetçiyim kayısılı çayımı içip yatıcam.

Canım tekrar hoşgeldin şuan kaç kilosun? Benim boyum 156 ve 55 kiloyum hedefim 48 kilo ama iki ay içinde vermem lazım

Sabah aç karnına tartıldım 57 kiloyum.Evet benim de 50 kilo hedefim var.İlk hedefim 55 ona az kaldı.Umarım veririz.
İnşallah canım ya 55 falan diyince fazla gelmiyor ama boy kısa olduğu için çok abes duruyor 1
Kilo bile bir de benim göbek sorunum var yani bacaklarım bileklerim falan ipincedir çok orantısız vücudum. Ama verince de direk o karın gidiyor 47 kiloda fazlalık olmuyor ben de bi 52 kg görsem havalara uçucam

Bugün biraz geç kalktım oyüzden öğünlerim hep sarktı.11 gibi bir büyük bardak süt içtim,bolca lor peyniri yanında 4 tane ceviz yedim,5 tane de kuru kayısı yedim.Arada yine büyük bir bardak süt içtim.Akşam yemeğinde de bir tabak menemen yedim.Akşam yemeğini 6 gibi yaptım.Akşam 10 gibi de bir bardak süt içtim.Mutfağa gidip gelirken hep su içtim ama saymayı unuttuğum için tam ne kadar bilemiyorum.Hiç ekmek yemedim.
Yarın umarım bol sporlu bir gün olur.Bugün maalesef yapamadım spor.

Evet yeni bir başlangıçla merhaba!

Sabah:9 da çeyrek tost
Ara :300ml süt
Akşam:6 gibi 2 adet yumurta çok az kuşbaşı kavrulmuş et.(Belki 10 adettir.Çok çok az yani)
Ara :10 gibi kahve veya çay içerim

Yürüyüş olarak 5 km
Su ise 1.5lt tamamlamaya çalışacağım.

ŞEKERSİZ 2.GÜN

Sabah :yarım tost(9 gibi)
Ara :350ml süt (12 gibi)
Akşam :2 yumurta (soğanlı tereyağlı)(6 gibi)
Ara :300ml süt (10 gibi)

Maalesef su ve yürüyüş bugün kötüydü.Yürüyüş hiç yapamadım.Su ise 1litle var ya da yoktur.Su içmek için oruç tutmayı düşünüyorum.Hem kalan oruçlarımı tamamlarım hem de diyetime fayda sağlar umarım.

ŞEKERSİZ 3.GÜN

Merhaba, bugün intermittent fasting yaptım.Normal oruç tutacaktım ama su içmeden uyuyakalmışım.Intermittent fastingi çok duydum.Özellikle yağ yakımında çok öneriliyordu.

Ilk yemeğim:350 ml süt+form tahıllı(12 gibi)

Akşam yemegim:kuru fasülye+trabzon hurmasi

30 dk leslie
Su çok az.Yazmaya utanıyorum

ŞEKERSİZ 4.GÜNÜM

Bugün gerçekten sınanma günümdü

Sabah 8:yarım tost
Öğlen 12:bamya+pilav+cacık
Akşam 18: Cok karışıktı.Ekmek arası kahvaltılık sos+bal

Bugün akşam çıldırmış gibiydim.Normalde bal o kadar tatlı gelir ki cok yemem ama bugün yiyesim tuttu.

4 km yürüyüş+1.5 lt su

Bal yemiş olmama rağmen rafine şeker tüketmediğim için;
ŞEKERSİZ 5.GÜNÜM

Yazmadığım 2 günüm kötü geçti benim için.Aslında yine rafine şeker yemedim ama bal ve pekmeze dadanmış durumdayım.Ve ekmek

Acaba bu sağlıklı beslenme yerine diyet yapsam ve en azından biraz kilo verdiğimi görsem mi ki?Tartılmadım ama kilo verdiğimi düşünmüyorum.Kafamda deli sorular

ŞEKERSİZ 7.GÜNÜM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…