• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pazartesi isveç diyetine başlıyorum arkadaş arıyorum

Hayatım spor gerçekdende çok önemli vücudu sıkılaştırıp şekillendiriyo sarkmaları önlüyo.bu diyette çok yapamadım bir iki lesliyle adım at onu yaptım evde adet olduğum için çok yapamadım daha bir haftam var bol bol yapmaya çalışacağım.sizlerede tavsiye ederim

Kızlarrrrr nerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyo hayırdır yoksa açlıkdan bitapmı düşdünüz:KK70:

İyi akşamlar arkadaşlar nasilsiniz ben devam ediyorum hala 4.günüm bitti şükür işallah devam edebilirim bugün tekrar tartildim 74 kiloya dusmusum

Herkese günaydınnn kızlar 9. Güne kadar geldim sağ sağlim kahvemi içiyorum.akşam lesliyle sporda yaptım.pazar sabahı tartılıp yazacağım hadi hayırlısı

Ben de ptesi başlıyorum inşallah. İlkinde beklediğim sonucu alamadim. Ptesi inşallah başlayıp sonuna kadar götürürüm ve istediğim sonucu alırım

Ben de ptesi başlıyorum inşallah. İlkinde beklediğim sonucu alamadim. Ptesi inşallah başlayıp sonuna kadar götürürüm ve istediğim sonucu alırım
Bitanem gerçekden anlayamıyorm nasıl olduda zayıflayamadın.bu diyeti yapıpda zayıflayamayan olamaz gibi geliyor bana.bugün 9.günüm çeke çeke zar zor iliklediğim sitreç gibi üzerime olan pantolonum inan şimdi pijama gibi geliyo.dün işden gidince düğmesini açmadan fermuarı indirmeden üzerimden sıyırıp çıkardım yemin ederim.zaten ziyetim bitince eski ve yeni halimin fotosunu koyacam görürsünüz.kaçamak yapmadan istikrarlı yeniden devam kolay gelsin

Verdim ama az verdim, 8 günde 2200 dü sanırım. Senin adına sevindim, çok güzel bir duygu kıyafetlere rahat girmek. İtiraf etmeliyim ki az da olsa kacamaklarim oldu ama 7. Gün akşam hiç bir şey yenilmiyor ya, tüm gün tam uydum, hiç kaçamak yapmadim ertesi gün artı gördüm 100 gr falan. Neyse ptesi 6 gün kacamaksiz yapacağım inşallah. 3 kilo hedefim.

Verdim ama az verdim, 8 günde 2200 dü sanırım. Senin adına sevindim, çok güzel bir duygu kıyafetlere rahat girmek. İtiraf etmeliyim ki az da olsa kacamaklarim oldu ama 7. Gün akşam hiç bir şey yenilmiyor ya, tüm gün tam uydum, hiç kaçamak yapmadim ertesi gün artı gördüm 100 gr falan. Neyse ptesi 6 gün kacamaksiz yapacağım inşallah. 3 kilo hedefim.
Anladım canım bende sırf ondan dolayı sık tartılmıyorum perşembe ve pazar diye kural koydum ona uyuyorum.bazen şiş oluyosun regli oluyosun vs tartıda hayal kırıklığı ve bezginlik oluyo bu yüzden sık tartılmamak gerek bence

Anladım canım bende sırf ondan dolayı sık tartılmıyorum perşembe ve pazar diye kural koydum ona uyuyorum.bazen şiş oluyosun regli oluyosun vs tartıda hayal kırıklığı ve bezginlik oluyo bu yüzden sık tartılmamak gerek bence
Doğru söylüyorsun da ben sabredemiyorum işte :) senin kendine öyle bir kural koyup uyabilmen güzel.

Arkadaşlar Merhaba diyeti dun bitirdim yoğunluktan yazamadım 69.8le bitirdim 69u gormek çok iyi geldi diyeti devam eden ve başlıcak olan arkadaslara selam olsun pes etmeyelim benim 60 kiloya inmem lazım toplamda bu diyetle 7 kilo 700 gram verdim bazen kabızlık yaşanabilir ama ben o durumlarda acı Çehre tohumu kullandım bağırsak problemi olanlar vs kullanmasın bana çok iyi geldi. Bugün diyete mola verdim ama tabiki çok yemedim yarın itibari ile 5te5 diyetine başlıyorum. Biliyorsunuz ki isvec diyeti 13 gün yapıldıktan sonra 3 aydan önce tekrarlanmamasi gerekiyor :halay:

Arkadaşlar Merhaba diyeti dun bitirdim yoğunluktan yazamadım 69.8le bitirdim 69u gormek çok iyi geldi diyeti devam eden ve başlıcak olan arkadaslara selam olsun pes etmeyelim benim 60 kiloya inmem lazım toplamda bu diyetle 7 kilo 700 gram verdim bazen kabızlık yaşanabilir ama ben o durumlarda acı Çehre tohumu kullandım bağırsak problemi olanlar vs kullanmasın bana çok iyi geldi. Bugün diyete mola verdim ama tabiki çok yemedim yarın itibari ile 5te5 diyetine başlıyorum. Biliyorsunuz ki isvec diyeti 13 gün yapıldıktan sonra 3 aydan önce tekrarlanmamasi gerekiyor :halay:
Helal olsun kız sana çok sevindim senin adına.aman arkadaşım dikkat et nolur verdiğin kiloları sakın geri alma.isveç bitti diye lütfen burayı bırakma başrının devamınada şahit olmak isterim lütfen gene gel ve bilgi ver.allah yolunu açık etsin.benim hedefimde 7 kiloydu inş başarabilirim

Helal olsun kız sana çok sevindim senin adına.aman arkadaşım dikkat et nolur verdiğin kiloları sakın geri alma.isveç bitti diye lütfen burayı bırakma başrının devamınada şahit olmak isterim lütfen gene gel ve bilgi ver.allah yolunu açık etsin.benim hedefimde 7 kiloydu inş başarabilirim
Başarırsın canim senin benim kadar fazla değil kilon ve azimlisin elbette basarirsin buradayım 5te 5e başladım bugün sonuç güzel olursa işveci bitiren arkadaşlarla onu da yaparız

Başarırsın canim senin benim kadar fazla değil kilon ve azimlisin elbette basarirsin buradayım 5te 5e başladım bugün sonuç güzel olursa işveci bitiren arkadaşlarla onu da yaparız
Tatlım çok merak ettim bu 5 te 5 neymiş.dukan diyetimi acaba.başarılı olursan bende deneyeyim

Arkadaşlar geldik 10.güne yarın sabah tartılma günü hep birlikde sonucu göreceğiz.inanın 10 gün nasıl geçdi anlayamadım.yıllardır birçok diyet yapdım kilo verdim aldım ama bukadar çabuk bukadar etkili olanı görmedim.eğer 13 günden sonra dikkatlice yola devam edilecekse çok güzel bir sonuç fakat bitti diye homini gırtlak yersek eskisindende çok kilo alırız.ozaman hiç uğraşmanında anlamı yok.

Günaydın arkadaşlar.bugün 11.günüm az önce tartıldım yine 62 geldim demekki duraklama dönemine geldik.olsun sıkıntı yok devam bu geçici bir süreç biliyorum

Back
X