Merhabalar, birkaç gündür sürekli buradaki aşılama hikayelerini okuyorum hatta bazı hikayeleri 4-5 kez okudum. İnsan bir süre sonra sadece olumlu sonuç olanları okumak istiyor. Geçtiğimiz hafta perşembe günü regl oldum ve cuma günü doktora gittim. 2. aşılamaya başladık çok şükür ve bugün 3. günüm saat 18.00’da 50 mL olarak iğnemi vuruyorum. Bundan yaklaşık 1 yıl önce ilk aşılamamı denedik ve tam o sırada salgın başladı o yüzden yumurta gelişmediği için tedaviyi iptal edip bitirdik. O zaman da 50 mL ile Gonal f kullanmıştım yine yumurtam gelişmezse diye çok korkuyorum. Bu arada aşırı adet düzensizliği var duphaston kullanarak regl oluyorum. Aslında ilaca cevap veren yumurtalıklarım iğneye de vermeli ama yine de korkuyorum. Çarşamba günü kontrole gideceğim inşallah umut verici bir gelişme olur ve yumurtalarım güzel gelişir. Ben aslında benim gibi bir hikayesi olup yüzü gülen birileri var mı diye merak ettim. Hikayesi mutlu biten, aşılama ile gebe kalan kişiler hikayelerini paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.