Bu ay mi öyle oldu canım ya üzüldüm insallah hemen hamile kalırsın ve sağ salim kucagina alırsın ,Sonrasında kan testi verdim bir yere kadar çıktı değer sonrasında kanamam oldu sağlıklı olmadı anlayacağın canım
Valla bende şüphelendiğim konu göğüs hassasiyetiYani belirtiler hangimizde olmuyor ki belirtiye bile güvenmiyorum artık inanır mısın
Kimyasal mesajını sonradan gördüm. Kimyasal tam olarak bebeğin düşmesi mi oluyor onu hiç çözemedim yani beta yükselirken düşüyor ya ya da bebek keseye mi yerleşemiyorHe gerçek pozitif o
Yok canım bu aydan değil gebe kaldığım süreler de olan testlerin fotoğraflarıBu ay mi öyle oldu canım ya üzüldüm insallah hemen hamile kalırsın ve sağ salim kucagina alırsın ,benimle beraber tüm isteyenlere de dua ediyorum
Ay hadi İnşallah çoğumuzda var o benim kasik ve bel ağrısı sık idrara çıkma falan bunlar da vardı ama garip bı sekilde bugun yaşamadımValla bende şüphelendiğim konu göğüs hassasiyeti
Bir de çatlatma iğnesi oldun mu?ben bu ay oldum ya aşırı sinir yaptı bende ama nasıl..Valla bende şüphelendiğim konu göğüs hassasiyeti
Boş gebelik gibi birşey oluyor kuzum tam anlamıyla düşük değil regli ile atılıyor kürtaj olmadan ama hormonlar bir yere kadar yükseliyor sonrasında düşüyor değişik bişi ama aynı hamilelik belirtileri yaşıyorsunKimyasal mesajını sonradan gördüm. Kimyasal tam olarak bebeğin düşmesi mi oluyor onu hiç çözemedim yani beta yükselirken düşüyor ya ya da bebek keseye mi yerleşemiyor
Ay kuzum sabret bakalım neler olacakBir de çatlatma iğnesi oldun mu?ben bu ay oldum ya aşırı sinir yaptı bende ama nasıl..
Bugün de aşırı duygusalim ya bilmiyorum kafam farklı çalışıyor gibi bugünbelirti aradikca bulurum ben
İnşallah belirtiler boşa değildir kuzum yaAy hadi İnşallah çoğumuzda var o benim kasik ve bel ağrısı sık idrara çıkma falan bunlar da vardı ama garip bı sekilde bugun yaşamadım
Ben çatlatma iğnesi olmadım canım tedavi görmüyorum sadece inofolic ve kan sulandırıcı bakalım şimdilikBir de çatlatma iğnesi oldun mu?ben bu ay oldum ya aşırı sinir yaptı bende ama nasıl..
Bugün de aşırı duygusalim ya bilmiyorum kafam farklı çalışıyor gibi bugünbelirti aradikca bulurum ben
Yaa o da kötüymüş tam heveslenirken kaybetmek rabbim bı daha yaşatmasın canım sağlıklı gebelikler yasatsinBoş gebelik gibi birşey oluyor kuzum tam anlamıyla düşük değil regli ile atılıyor kürtaj olmadan ama hormonlar bir yere kadar yükseliyor sonrasında düşüyor değişik bişi ama aynı hamilelik belirtileri yaşıyorsun
Bende folik asit olarak combinol jel tablet kullanıyorum doktorum onermistiBen çatlatma iğnesi olmadım canım tedavi görmüyorum sadece inofolic ve kan sulandırıcı bakalım şimdilik
Aminnnnn inşallah kuzum cümlesine bize de inşallahYaa o da kötüymüş tam heveslenirken kaybetmek rabbim bı daha yaşatmasın canım sağlıklı gebelikler yasatsin
Şifa olur inşallah canım benim yaaa yumoşlar hızlansınBende folik asit olarak combinol jel tablet kullanıyorum doktorum onermisti
İnşallah hizlanmistir da bebek olmuştur bakalımŞifa olur inşallah canım benim yaaa yumoşlar hızlansın
İnşallah canım benim yazarım bende birşey olursa olumlu olumsuzİnşallah hizlanmistir da bebek olmuştur bakalım
Tabiki canım haberleselim buradanİnşallah canım benim yazarım bende birşey olursa olumlu olumsuz
Bendede başlangıcı varmış doktor onemsiz dedi ama bu yuzden gebe kalamıyormSelam kızlar
1- Pcos teşhisi almış olanlar adetleriniz düzenli mi?
2- Ovulasyon testi kullanırken yumurtlama gördüğünüzdeki koyuluk kaç gün devam ediyor?
3- Doktorunuzun pcos için önerdiği folik asit markası nedir?
4- Pcos olanların doktor eşliğinde aldığı bir tedavi veya uyguladığı bir yöntem var mı?
Kızlar kafamdaki bu soruların cevabını arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Gebelik düşündüğümden beridir 3 farklı doktora gittim, en sonuncusu pcosa yatkınlık var dedi ve bir folik asit önerdi fiyatı (300 küsür). Almadım şuan için. İnşallah Ağustos bizim ayımız olur
canım kısa bir buhran sonucu kendimi soyutladım herşeyden o gün sonuçlar çok kötüydü yine büyümemişti bugün yine kontrolüm vardı ve şükür 3 tane yumurtam var artık cumada aşılama kısmetse :)Ne oldu canım sonuçların
Ay çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlüne göre versincanım kısa bir buhran sonucu kendimi soyutladım herşeyden o gün sonuçlar çok kötüydü yine büyümemişti bugün yine kontrolüm vardı ve şükür 3 tane yumurtam var artık cumada aşılama kısmetse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?