Gebeliğe Hazırlık Pcos olanlar veya pcosa yatkınlığı olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonrasında kan testi verdim bir yere kadar çıktı değer sonrasında kanamam oldu sağlıklı olmadı anlayacağın canım
Bu ay mi öyle oldu canım ya üzüldüm insallah hemen hamile kalırsın ve sağ salim kucagina alırsın , benimle beraber tüm isteyenlere de dua ediyorum

Bu ay mi öyle oldu canım ya üzüldüm insallah hemen hamile kalırsın ve sağ salim kucagina alırsın , benimle beraber tüm isteyenlere de dua ediyorum
Yok canım bu aydan değil gebe kaldığım süreler de olan testlerin fotoğrafları inşallah hepimiz hamile kalırız

Valla bende şüphelendiğim konu göğüs hassasiyeti
Bir de çatlatma iğnesi oldun mu?ben bu ay oldum ya aşırı sinir yaptı bende ama nasıl..
Bugün de aşırı duygusalim ya bilmiyorum kafam farklı çalışıyor gibi bugün belirti aradikca bulurum ben

Kimyasal mesajını sonradan gördüm. Kimyasal tam olarak bebeğin düşmesi mi oluyor onu hiç çözemedim yani beta yükselirken düşüyor ya ya da bebek keseye mi yerleşemiyor
Boş gebelik gibi birşey oluyor kuzum tam anlamıyla düşük değil regli ile atılıyor kürtaj olmadan ama hormonlar bir yere kadar yükseliyor sonrasında düşüyor değişik bişi ama aynı hamilelik belirtileri yaşıyorsun

Bir de çatlatma iğnesi oldun mu?ben bu ay oldum ya aşırı sinir yaptı bende ama nasıl..
Bugün de aşırı duygusalim ya bilmiyorum kafam farklı çalışıyor gibi bugün belirti aradikca bulurum ben
Ay kuzum sabret bakalım neler olacak

Ben çatlatma iğnesi olmadım canım tedavi görmüyorum sadece inofolic ve kan sulandırıcı bakalım şimdilik

Yaa o da kötüymüş tam heveslenirken kaybetmek rabbim bı daha yaşatmasın canım sağlıklı gebelikler yasatsin

Bendede başlangıcı varmış doktor onemsiz dedi ama bu yuzden gebe kalamıyorm

Ne oldu canım sonuçların
canım kısa bir buhran sonucu kendimi soyutladım herşeyden o gün sonuçlar çok kötüydü yine büyümemişti bugün yine kontrolüm vardı ve şükür 3 tane yumurtam var artık cumada aşılama kısmetse :)

Ay çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…