Ay ben asla vazgeçemiyorum cips çikolata kola hemde en zararlıları keşke yemesek. Hatta hamile kalsamda doya doya çikolata yesem diye hayaller kuruyorum yani birakmak kanımda yokŞu anda cips yerken bunu okumam peki
Ya deme öyle olur inşallahBiraz korkuyorum galiba kuzum olumsuz olur diye ondan
Kız bı de noodle hastasıyım çeşit çeşit yapar yerim chedarli acı mayonezli falanŞu anda cips yerken bunu okumam peki
Paketli ve gazlı içecek tüketmiyorum kuzum yıllar oldu çikolata mı midem almıyor zaten ancak dondurma da pasta da falan onuda kendim yapıyorum çikolatası mı herşey organik yaniAy ben asla vazgeçemiyorum cips çikolata kola hemde en zararlıları keşke yemesek. Hatta hamile kalsamda doya doya çikolata yesem diye hayaller kuruyorum yani birakmak kanımda yok
Ahhhh inşallah kalırsın kuzumda doya doya yersin tatlım benimAy ben asla vazgeçemiyorum cips çikolata kola hemde en zararlıları keşke yemesek. Hatta hamile kalsamda doya doya çikolata yesem diye hayaller kuruyorum yani birakmak kanımda yok
Maşallah yine imrendim bak şimdiPaketli ve gazlı içecek tüketmiyorum kuzum yıllar oldu çikolata mı midem almıyor zaten ancak dondurma da pasta da falan onuda kendim yapıyorum çikolatası mı herşey organik yani
Al benden de o kadar misafir vardı gitti az önce nuddle patlattımKız bı de noodle hastasıyım çeşit çeşit yapar yerim chedarli acı mayonezli falantam bu tedaviyi olduk işte ilişkiyi hallettik falan eksikler var o gün markete girdim Allah'ım gözüm noodle ariyo aynı olan yerinde yok kaldirmislar dedimki Merve şşş bu sana Allah'tan bı işarettir yeme diye yok etmiş ajsjsjsj kendime güldüm biraz
İnşallah kuzucum hepimiz gobusumuzj seve seve yeriz inşallahAhhhh inşallah kalırsın kuzumda doya doya yersin tatlım benim
Darısı sana kuzum inşallah birşey aklıma koyunca yapıyorum kuzum azim var bu konulardaMaşallah yine imrendim bak şimdi
Oh miss ilk aserecegim şey aklımda bu olabilir. Eşim normalde izin vermiyor yememe icknde MSG mi ne varmış zararliymis. Hamileyken aserdim mi desem kiAl benden de o kadar misafir vardı gitti az önce nuddle patlattımona dayanamıyorum ama sürekli değil çok nadir geceleri böyle
Bazı kadınların canım 2 3 gün sürüyor yumurtlama gayet normal eğer 2 3 ay üst üste olmazsa yumurtlama o zaman problem var demektirOvulasyonda 2 veya 3 gun pik görüp daha sonra catlamayi goruyorum bunun nedeninide bi cozmedim sanirim pcolarin hepsi boyle
bende cheetossun biftekli cipsi varya acayip bayılıyorum işten gelirken bi baktım bizim bakkal doldurmuş reyonları gözde koşmalısın ve onlardan almalısın hemen dedim ve aldım ve çok mutluyum şu an aşk yaşayarak yiyorum resmen halimi görmeniz lazım :)))Kız bı de noodle hastasıyım çeşit çeşit yapar yerim chedarli acı mayonezli falantam bu tedaviyi olduk işte ilişkiyi hallettik falan eksikler var o gün markete girdim Allah'ım gözüm noodle ariyo aynı olan yerinde yok kaldirmislar dedimki Merve şşş bu sana Allah'tan bı işarettir yeme diye yok etmiş ajsjsjsj kendime güldüm biraz
Bana da yılda iki kere geliyo o azimden diyet yapıyorum herşeyi kendim yapıyorum yulaftan tatlılar tostlar falan ama şimdi tedavideyim ya ne bulsam yiyorum sanki serbestDarısı sana kuzum inşallah birşey aklıma koyunca yapıyorum kuzum azim var bu konularda
Hahaha ahOh miss ilk aserecegim şey aklımda bu olabilir. Eşim normalde izin vermiyor yememe icknde MSG mi ne varmış zararliymis. Hamileyken aserdim mi desem kiay o zmaanlar gelsin de bı hele
Hahaha ay ye kız yarasın bı kere geldik dünyayabende cheetossun biftekli cipsi varya acayip bayılıyorum işten gelirken bi baktım bizim bakkal doldurmuş reyonları gözde koşmalısın ve onlardan almalısın hemen dedim ve aldım ve çok mutluyum şu an aşk yaşayarak yiyorum resmen halimi görmeniz lazım :)))
ama zararlı olan herşey güzel olmak zorunda mı acaba yaaaaaMaşallah yine imrendim bak şimdi
Ah canım afiyet olsun :) bağımlılık yapıyorlar yemeyinbende cheetossun biftekli cipsi varya acayip bayılıyorum işten gelirken bi baktım bizim bakkal doldurmuş reyonları gözde koşmalısın ve onlardan almalısın hemen dedim ve aldım ve çok mutluyum şu an aşk yaşayarak yiyorum resmen halimi görmeniz lazım :)))
öncedendi 100 kilo artık 69 kilo ve mutlu herşeyi yiyor ( o zmnda yemiyodum sanmayınHahaha ay ye kız yarasın bı kere geldik dünyaya(100 kilo oldu)
Hahaha ay ye kız yarasın bı kere geldik dünyaya(100 kilo oldu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?