Pcos olup femera ve ovitrelle ile gebelik elde edebilen var mı kızlar

Tugce9242

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
2.355
346
53
26
Merhaba kızlar ben bu ay femera kullandım pazartesi kontrole gittim bir yumurtam gelişmiş salı günüde çatlatma iğnesi oldum pcos olupta bu şekilde gebelik elde edebilen var mı acaba

Hiç belirtim yok. Az önce eczaneye gittim durumu anlattım. Test alsam doğru sonuç verirmi dedim. Vermez dedi bence kan verin dedi... Sağlık ocağına gittim kanlar laboratuvara gitti maalesef dedi... Yani pazartesiye kaldı

Pazartesi günüde zaten çatlatlam iğnesinin 16. Günü oluyor yani net sonuç çıkar diye düşünüyorum

Size doktor kaç gün ilişki dedi.... Benim adetlerim düzensizdi doktor öncelikle adet düzenleyici verdi. Sonrasında eşimin spermiyogram testine baktı sonucu güzel dedi banada femera verdi. Adet olduktan sonra 1. Günü femeraya başla 7. Gününe kadar sabah akşam iç dedi sonra bana gel yumutana bakalım dedi. Adetin 8. Günü doktora gittim 1 tane yumurtam oluşmuş dedi iğne yazdı pazar gününe kadar iyice büyüsün pazar günü sabah 7 de iğneyi vur dedi sonra 5 gün ilişki verdi. Ayın 25 'i yani dünde kan testi vermemi istemişti ama ben cesaret edemedim

Ben daha önce 3 kez klomenle denedim çatlatma iğneside oldum yine ama tutmadı pcoa var bende de rahim filmi çekildim temiz çıktı eşimin testi de normal bu ay da femera kullandım sonrasında çatlama iğnesi yine bekliyorum ama dünden beri göğüslerimde aşırı ağrı, kasık ağrısı, bel ağrısı var sanki adet olucakmışım gibi o yüzden moralim biraz bozuk

Pazartesi günüde zaten çatlatlam iğnesinin 16. Günü oluyor yani net sonuç çıkar diye düşünüyorum
Bende iğneden sonraki 15.günde yapmayı düşünüyorum idrar testi varsa çıkar zaten doktorumda öyle dedi bugün 10.gün ayrıca progestan tablet ve estrofemde kullanıyorum ve tabi folik asit takviyeside

Kızlar Merhaba,
Bende Pcos hastasıyım ve bizde uzun süre denedik olmayınca klomenle tedaviye başladım. Öncelikle size önerebileceğim tek şey salmanız. Salın herşeyi ilişki yaşarken bile aklınızda kalan bebek düşünceleri maalesef olumsuz etkiliyor bizi. Ben 3 ay kullandım klomeni sonra bıraktım biraz ara vermek istedim. O ayda hiç bir şey yapmaıdm doktorumda ilaç vermedi klomenin etkisi bıraktıktan sonrada 3 ay sürüyormuş. Regli oldum ve tatile gittik bir ay sonra reglime bir gün varken test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim :) Keşke bu şekilde sürseydi fakat bebğimi 9 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum. Sebebi ise maalesef pıhtılaşmaymış. Şimdi sürece tekrar başladık ve bu sefer hamile kalsamda 9 ay boyunca Kan sulandırıcı iğne kullanmak zorundayım. Sağlıkla gelsinler de hiç önemli değil iğne vs.. Sizzlere önerebileceğim tek şey ilişkinin tadını çıkarın. Kafanızdan silin atın herşeyii... Rabbim kimsenin kollarını boş bırakmasın inşallah.

Ah canım keşke atabilsem kafamdan ama olmuyor ki işte bende 3 kez klomen denedim olmadı

Ah canım keşke atabilsem kafamdan ama olmuyor ki işte bende 3 kez klomen denedim olmadı
İstemeyin yani şöyle olursa olur olmaz olmaz yapacak bir şey yok herkes anne baba olmak zorunda değil :) Bu kafa ile hamile kaldım. İnan bana bende aynıyım aşırı sabırsız pimpirikli bir insanım ama oluyormuş demekki.. Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah..

Herkes anne baba olmak zorunda değil kafasına nasıl girebildiniz benim için çok zor

Herkes anne baba olmak zorunda değil kafasına nasıl girebildiniz benim için çok zor
Mecbur kaldım çünkü her gün okuyup araştırıyordum ve ilişki bile bizim için ödev gibi olmuştu. Bu eşimide iğreti etti maalesef. O yüzden bıraktım herşeyi düşünmeyi ve ilişki sırasında sadece ilişkiyi düşündüm zaten olmuyor kafasındaydım. Ve inan bana 20 gün sonra testim pozitif çıktığında bir şeyleri doğru yaptığımı farkettim.. O yüzden söylüyorum düşünmeyin diye..

İnşallah canım bende yapabilsem öyle çok iyi olacak

Benimde neden bilmiyorum ama aşırı şekilde başım ağrıyor. Ayağa kalktığım zaman dahada çok şiddetleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…