Pcos olup femera ve ovitrelle ile gebelik elde edebilen var mı kızlar

Gebelik varmı yokmu bilmiyorum. Ama grip olcam galiba. Baş ondan ağrıyordur Aşırı derecede midem yanıyor bide. Eşim dedi mideni üşütmüşün
Yani anlayacağın grip dışında hiçbir belirtim yok ne Kasım ağrısı ne mide bulantısı falan... Benim sadece iğne olduktan sonra biraz sol kasığımda batma oldu oda zaten 2-3 gün sürdü sonra geçti

Kizlar bende femara ve merifort igne kullandim bi yumurtam gelisti ocak 22 catlatma ignesi vurduk asi bas agrim var pco hastasiyim sizdede olmusmuydu

Hadi ya çok üzüldüm canım
Hayırlısı yaa. Diğer aya artık 12. Veya 13. Günde bu testi yapsaydım üzülmezdim ama bugün 16. Gün iğnenin etkisi çoktan gitti olsaydı anında gözükürdü diye düşünüyorum... Bir aklımda kan testi vermelisin yinede diyor... Ama umudum yok yani.. inşallah sen hamilesindir

Hadi ya çok üzüldüm canım
Hayırlısı yaa. Diğer aya artık 12. Veya 13. Günde bu testi yapsaydım üzülmezdim ama bugün 16. Gün iğnenin etkisi çoktan gitti olsaydı anında gözükürdü diye düşünüyorum... Bir aklımda kan testi vermelisin yinede diyor... Ama umudum yok yani.. inşallah sen hamilesindir
Kizlar bende femara ve merifort igne kullandim bi yumurtam gelisti ocak 22 catlatma ignesi vurduk asi bas agrim var pco hastasiyim sizdede olmusmuydu
Bendede aşırı baş ağrısı vardı. Onun haricinde hiç belirtim yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…