- 4 Ekim 2022
- 72
- 7
- 6
- 24
Yani anlayacağın grip dışında hiçbir belirtim yok ne Kasım ağrısı ne mide bulantısı falan... Benim sadece iğne olduktan sonra biraz sol kasığımda batma oldu oda zaten 2-3 gün sürdü sonra geçtiGebelik varmı yokmu bilmiyorum. Ama grip olcam galiba. Baş ondan ağrıyordur Aşırı derecede midem yanıyor bide. Eşim dedi mideni üşütmüşün
Bakalım canım bekleyip görücezYani anlayacağın grip dışında hiçbir belirtim yok ne Kasım ağrısı ne mide bulantısı falan... Benim sadece iğne olduktan sonra biraz sol kasığımda batma oldu oda zaten 2-3 gün sürdü sonra geçti
Aynen. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. İnşallah ikimizde hamileyizdirBakalım canım bekleyip görücez
Sen ne zaman yapıcaksın canım ben 15.gün düşünüyorumAynen. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. İnşallah ikimizde hamileyizdir
Bende pazartesi günü inşallah. Aslında adetlerim düzenli olmuş olsaydı adet günümün geçmesini beklerdim fakat adetlerim düzenli değilSen ne zaman yapıcaksın canım ben 15.gün düşünüyorum
Bende pazartesi günü inşallah. Aslında adetlerim düzenli olmuş olsaydı adet günümün geçmesini beklerdim fakat adetlerim düzenli değil
Sen ne zaman yapıcaksın canım ben 15.gün düşünüyorum
Belirtileriniz devam ediyormuSen ne zaman yapıcaksın canım ben 15.gün düşünüyorum
Evet canım hala göğüslerim çok ağrıyor ve şişkinlik varBelirtileriniz devam ediyormu
Bende çarşamba yaparım bakalımBende pazartesi günü inşallah. Aslında adetlerim düzenli olmuş olsaydı adet günümün geçmesini beklerdim fakat adetlerim düzenli değil
Yaz mutlaka olurmu çok merak ediyorumBende çarşamba yaparım bakalım
Sende yaz canım bende merak ederimYaz mutlaka olurmu çok merak ediyorum
İnşallah canım. Dua eder dua beklerimSende yaz canım bende merak ederim
Sağol canım benim sende benim dualarımdasınİnşallah canım. Dua eder dua beklerim
Merhaba ben az önce kaset test aldım yaptım ama negatif. Maalesef adeti bekleyecek artık. Çünkü bugün 16. GünümSende yaz canım bende merak ederim
Hadi ya çok üzüldüm canımMerhaba ben az önce kaset test aldım yaptım ama negatif. Maalesef adeti bekleyecek artık. Çünkü bugün 16. Günüm
Bende baş ağrısı olmadı canım bende pcos hastasıyımKizlar bende femara ve merifort igne kullandim bi yumurtam gelisti ocak 22 catlatma ignesi vurduk asi bas agrim var pco hastasiyim sizdede olmusmuydu
Bu iki gundur asiri bas agrisi var ve kasik agrisi varBende baş ağrısı olmadı canım bende pcos hastasıyım
Hayırlısı yaa. Diğer aya artık 12. Veya 13. Günde bu testi yapsaydım üzülmezdim ama bugün 16. Gün iğnenin etkisi çoktan gitti olsaydı anında gözükürdü diye düşünüyorum... Bir aklımda kan testi vermelisin yinede diyor... Ama umudum yok yani.. inşallah sen hamilesindirHadi ya çok üzüldüm canım
Hayırlısı yaa. Diğer aya artık 12. Veya 13. Günde bu testi yapsaydım üzülmezdim ama bugün 16. Gün iğnenin etkisi çoktan gitti olsaydı anında gözükürdü diye düşünüyorum... Bir aklımda kan testi vermelisin yinede diyor... Ama umudum yok yani.. inşallah sen hamilesindirHadi ya çok üzüldüm canım
Bendede aşırı baş ağrısı vardı. Onun haricinde hiç belirtim yoktu.Kizlar bende femara ve merifort igne kullandim bi yumurtam gelisti ocak 22 catlatma ignesi vurduk asi bas agrim var pco hastasiyim sizdede olmusmuydu
Formlarda okudum kaset teste güvenmeyin erken gebelik testi alın yapın o daha güvenilir demişlerdi. Ama oda çok pahalı kaset test 15 TL erken gebelik testi 150 TL...Hadi ya çok üzüldüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?