Pcos olup femera ve ovitrelle ile gebelik elde edebilen var mı kızlar

Merhaba kızlar ben bu ay femera kullandım pazartesi kontrole gittim bir yumurtam gelişmiş salı günüde çatlatma iğnesi oldum pcos olupta bu şekilde gebelik elde edebilen var mı acaba
Bende femera kullanıp çatlatma iğnesi oldum bugün 5.günüm 2 yumurtam vardı ama çok bir umudum yok açıkcası. Eğer güzel haberler alırsak haberleşelim burdan

Bende femera kullanıp çatlatma iğnesi oldum bugün 5.günüm 2 yumurtam vardı ama çok bir umudum yok açıkcası. Eğer güzel haberler alırsak haberleşelim burdan
Benim sonucum negatif canım senin neden umudun yok ne güzel 2 tane gelişmiş benim 1 tane gelişmişti

Benim sonucum negatif canım senin neden umudun yok ne güzel 2 tane gelişmiş benim 1 tane gelişmişti
Yumurtalar iki günde çok çabuk büyüdü 15 mm iken 23 oldu .O yüzden kiste dönüştüğünü düşünüyorum çünkü bitanesi kiste dönüşmüştü 30 mm olmuş. Birde niyeyse iğne vurulduktan sonra ne kasık ağrısı ne göğüs acısı hissettim çatladığına dair bir belirtimde yok

Benimde aynı adet olucam gibi belirtilerim vardı 1 haftadır göğüs ağrısı çekiyorum ama olmadı adet olucağım içinmiş

Benimde aynı adet olucam gibi belirtilerim vardı 1 haftadır göğüs ağrısı çekiyorum ama olmadı adet olucağım içinmiş
benim sadece gözlemlediğimde iki gündür sarı akıntı var en son böyle sarı akıntı gördüğümde adet olmuştum ama şimdi cokkk erken gördüm bu akıntıyı bazıları hamilelik belirtisi felan diyor inşiallah öyledir hakkımızda hayırlısı olsun senin bir tane mi yumurtan vardı kaç mm di?

22 falandı sanırım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…