Ben internetten erken gebelik aldım canım daha uygun oluyor fiyat olarak 15.gün yapıcam kaset testlerde de çıkmayabilir bencede adet olmazsan tekrar erken gebelik yap bence kan testleride çok pahalı özeldeBide bazı
Formlarda okudum kaset teste güvenmeyin erken gebelik testi alın yapın o daha güvenilir demişlerdi. Ama oda çok pahalı kaset test 15 TL erken gebelik testi 150 TL...
Hayırlısı tabiki canım bu ay olmazsa diğer ay olur inşallah. Benimde daha test yapmadan hiç umudum yok kasık ağrım ve göğüs ağrım adet olucaksın diye bağırıyor sankiHayırlısı yaa. Diğer aya artık 12. Veya 13. Günde bu testi yapsaydım üzülmezdim ama bugün 16. Gün iğnenin etkisi çoktan gitti olsaydı anında gözükürdü diye düşünüyorum... Bir aklımda kan testi vermelisin yinede diyor... Ama umudum yok yani.. inşallah sen hamilesindir
Aynen bakalım duruma 3-4 güne adet olmazsam kan testi veririm sağlık ocağında... Valla hiç adet olucak gibi bir halimde yok. Bide pcos varya bende normalde aşırı düzensiz ama doktorum gebe kalmazsan mutlaka adet olursun demişti. Valla bende bilmiyorum kafam karışıkBen internetten erken gebelik aldım canım daha uygun oluyor fiyat olarak 15.gün yapıcam kaset testlerde de çıkmayabilir bencede adet olmazsan tekrar erken gebelik yap bence kan testleride çok pahalı özelde
Hmm. İnşallah hamilelik belirtisidir gebelik belirtisiyle adet belirtisi benziyormuşHayırlısı tabiki canım bu ay olmazsa diğer ay olur inşallah. Benimde daha test yapmadan hiç umudum yok kasık ağrım ve göğüs ağrım adet olucaksın diye bağırıyor sanki
Evet canım doktorun dediği doğru bende pcos ve düzensiz adet oluyorum ama daha ömce 2 kez çatlatma iğnesi oldum 14.günde adet olmuştum ikisinde deAynen bakalım duruma 3-4 güne adet olmazsam kan testi veririm sağlık ocağında... Valla hiç adet olucak gibi bir halimde yok. Bide pcos varya bende normalde aşırı düzensiz ama doktorum gebe kalmazsan mutlaka adet olursun demişti. Valla bende bilmiyorum kafam karışık
İnşallah canım bakalım bekleyip görücezHmm. İnşallah hamilelik belirtisidir gebelik belirtisiyle adet belirtisi benziyormuş
merhaba ben iki kere klomen ve ovitrelle kullandim. birincisi kimyasal gebelik oldu. Ikincisinde hamile kaldim suan 9. haftadayim. pcos luyum sadece dusunmeyin akisina birakin ben igne vuruldugumun ertesi gunu covit oldum ve agir gecirdim sadece bir kere iliski oldu ben asla olmaz dedim ama oldu. Jasta oldugum icin rahattim bu sebepten olduguna inanıyorum, rahat olunMerhaba kızlar ben bu ay femera kullandım pazartesi kontrole gittim bir yumurtam gelişmiş salı günüde çatlatma iğnesi oldum pcos olupta bu şekilde gebelik elde edebilen var mı acaba
Evet canım rahat olmak çok önemli ama işte ben onu hiç yapamıyorummerhaba ben iki kere klomen ve ovitrelle kullandim. birincisi kimyasal gebelik oldu. Ikincisinde hamile kaldim suan 9. haftadayim. pcos luyum sadece dusunmeyin akisina birakin ben igne vuruldugumun ertesi gunu covit oldum ve agir gecirdim sadece bir kere iliski oldu ben asla olmaz dedim ama oldu. Jasta oldugum icin rahattim bu sebepten olduguna inanıyorum, rahat olun
Bide bende bugun lekelenmem oldu bi sakincasi olirmu 9. Gun bugunHayırlısı yaa. Diğer aya artık 12. Veya 13. Günde bu testi yapsaydım üzülmezdim ama bugün 16. Gün iğnenin etkisi çoktan gitti olsaydı anında gözükürdü diye düşünüyorum... Bir aklımda kan testi vermelisin yinede diyor... Ama umudum yok yani.. inşallah sen hamilesindir
Bendede aşırı baş ağrısı vardı. Onun haricinde hiç belirtim yoktu.
Uzun sürdümü yıksa lekelenme gibimiydiBide bende bugun lekelenmem oldu bi sakincasi olirmu 9. Gun bugun
Lekelenme doktorumu aradim progesteron yuksekliginden dolayidir deduUzun sürdümü yıksa lekelenme gibimiydi
Hmm. anladım canımLekelenme doktorumu aradim progesteron yuksekliginden dolayidir dedu
Lekelenme dediğiniz pembemsi miBide bende bugun lekelenmem oldu bi sakincasi olirmu 9. Gun bugun
Yok kahverengi geldi benim 10. Gunum aratirmamam gore rahim kalinlasmasi yuzune oluyor progesteron kullaniyorum cunkuLekelenme dediğiniz pembemsi mi
Benimde iğneden sonra 14.gün her an adet olmuşum gibi hissediyorum akıntı geliyor çok bu akşam hafif pembemsi geldi hatta bu adet olucam anlamına mı geliyor ki
Maalesef canım test yaptım ama kocaman bir negatif gördüm çok üzücüYok kahverengi geldi benim 10. Gunum aratirmamam gore rahim kalinlasmasi yuzune oluyor progesteron kullaniyorum cunku
Bence test yapmalisin artik seninki tam belli olur baska belirtinde varmi benim sanci grip cikiyor insalh mucizen tutunmustur mujdeli haberi alirsin rabbim kimseyin kucagini bos birakmasin
Bende progestan kullanıyorum ondan mı oldu acaba bu belirtilerMaalesef canım test yaptım ama kocaman bir negatif gördüm çok üzücü
Kismet cnm insalh bi gun kavusursunMaalesef canım test yaptım ama kocaman bir negatif gördüm çok üzücü
Zaten belirtiler ayni adet sancisiyla hamilelik ben ilk catlatma ignemde 18. Gun olmustum ama bu farkli hisler veriyor ama sen yinede bi kan testi ver progesteron asiri duvari kalinlastiriyor heralde o yuzden hissetmis olobilirsin bn de korkuyorum bayadir ugrasiyoruz negatifi gorucem diye ok korkuyorum yumurtanin buyumesi icin uc ay cabaladik cok sukur rabbim bu ay yuzumuze baktiBende progestan kullanıyorum ondan mı oldu acaba bu belirtiler
Progesteron değil canım progestan kullanıyorum size aşılama mı yapıldoZaten belirtiler ayni adet sancisiyla hamilelik ben ilk catlatma ignemde 18. Gun olmustum ama bu farkli hisler veriyor ama sen yinede bi kan testi ver progesteron asiri duvari kalinlastiriyor heralde o yuzden hissetmis olobilirsin bn de korkuyorum bayadir ugrasiyoruz negatifi gorucem diye ok korkuyorum yumurtanin buyumesi icin uc ay cabaladik cok sukur rabbim bu ay yuzumuze bakti
Yo femara ve meriofert igne kullandim dusuk onleyici olorak verdiProgesteron değil canım progestan kullanıyorum size aşılama mı yapıldo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?