Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Artık çok bıktım baya kiloda verdim hormonlarımda normal çocougum olmuyo pcosu napmalıyım çok tükenmiş durumdayım çok zor durumdayım pcos olup hamile kalanlar var mı kalamayanlar napıyor nasıl bi yol izliyor artık bitik durumdayım
Artık çok bıktım baya kiloda verdim hormonlarımda normal çocougum olmuyo pcosu napmalıyım çok tükenmiş durumdayım çok zor durumdayım pcos olup hamile kalanlar var mı kalamayanlar napıyor nasıl bi yol izliyor artık bitik durumdayım
Ben de pco yum. Başarısız Bir çatlatma iğnesi ve iki tüp bebek sürecim var. Şimdi tekrar yumurta takibi yapıyorum bir doktorla. Kız kardeşim de pco. O da yumurta takibi ile hamile şuan. 4.kez denemesinde oldu. İnşallah Allah bizleri de sevindirsin kolaylıkla