stres yok yola devam :lepi:
bekle bakalim canim,belkide bir sürpriz yapar senin ufaklik,aman ha doktorun önermedikce alma söktürücüyü :sinifsinif:
bende 3 sene bitecek canim..24 yasimdayim..
ben beni bildim bilelide pcosluyum..
2 defa yumurtlama takibi denedik,olmadi..
bakalim simdi 3.denemedeyiz..yarin konrtolüm var..bugünden itibaren 2 ayri igne birden yapicam..böyle iste..yilmadim deniyorum yerimseniben
Çok teşekkür ederim dilekleriniz için, tabiki aynılarını bende sizler için diliyorum....
Bugün sonuçları doktora göstermeye gittik. Tıkalı kanal yokmuş bir yanlışlık olmuş, sadece biri çok zor açılmış. Ama her ikisi de açıkmış artık. Kan tahlillerim de polikistik over sendromlu birine göre gayet iyiymiş ve hastalığım alt seviyelerdeymiş. :sm_cool: Eşimin sperm tahlilleri de iyi :lepi: Şeker ilacı, corasprin, folbiol, farlutal ve klomen verdi. Adet olunca 3. günü klomene başla 5 gün sonra bırak adetinin 13. günü gel dedi. Yumurta takibi yapılacakmış, dilerseniz çatlatma iğnesi dilerseniz de %5 daha iyi oranda olan aşılama yöntemini deneriz dedi. Tüp bebek için henüz erken ve gereksiz dedi onca ısrarıma rağmen. Böyle işte kızlar inşallah bu tedaviler işe yarar, hiçbir aksilik çıkmaz da sağlıkla bebeğime kavuşurum :Saruboceq:
Hepimize Allah sabır ve umut versin.... Versin ki tüm tedavilere cevap verebilecek psikolojilerde olalım.
sagol canimm..canım benim yaaa..
allah yardımcımız olsun..
hepimizin..
inşallah güzel haberler getirirsin bize...
Çok teşekkür ederim dilekleriniz için, tabiki aynılarını bende sizler için diliyorum....
Bugün sonuçları doktora göstermeye gittik. Tıkalı kanal yokmuş bir yanlışlık olmuş, sadece biri çok zor açılmış. Ama her ikisi de açıkmış artık. Kan tahlillerim de polikistik over sendromlu birine göre gayet iyiymiş ve hastalığım alt seviyelerdeymiş. :sm_cool: Eşimin sperm tahlilleri de iyi :lepi: Şeker ilacı, corasprin, folbiol, farlutal ve klomen verdi. Adet olunca 3. günü klomene başla 5 gün sonra bırak adetinin 13. günü gel dedi. Yumurta takibi yapılacakmış, dilerseniz çatlatma iğnesi dilerseniz de %5 daha iyi oranda olan aşılama yöntemini deneriz dedi. Tüp bebek için henüz erken ve gereksiz dedi onca ısrarıma rağmen. Böyle işte kızlar inşallah bu tedaviler işe yarar, hiçbir aksilik çıkmaz da sağlıkla bebeğime kavuşurum :Saruboceq:
Hepimize Allah sabır ve umut versin.... Versin ki tüm tedavilere cevap verebilecek psikolojilerde olalım.
sagol canimm..
gittim doktora,baktilar..bana menagonda vermisti iste 2 gündür onuda vuruyordum..megerse daha fazla yumurta elde etmek icinmis...
minik minik bi sürü olusmuslar ve yakin zamanda onlari toplayip donduracaklarmis,kist seklinde olanlarida alacaklarmis..bu tedavide tutmazsa ilerisi icin bir daha bu zahmetlere katlanmiyim diyeymis...
of offfff....bakalim daha ne kadar sürecek büyümeleri,yani ignelere tam gaz devam etmek zorundayim kizlar..hayirlisi artik...
canım geçmiş olsun tekrar yaa.üzülme sakın bakalım ben ne zamna tedaviye başlayacam.
nişey sorcam yaa.igneleri göbektenmi vuruyorlar canımmm
anaaamm tüp bebek yaşımı var bide??
canim sagol,yok üzülme degilde kafam karisti..benim tüp bebek yasim gelmedi daha,yapmiyorlar bana yani..
bu durumda neden simdiden yumurtalari toplayacaklar onu anlamadim,ama neyse,detaylari sorarim haftaya artik...
igneleri göbekten vuruyorsun canim,korkma ince uclu oluyor,cok canin yanmiyor yani..
ama benimki artik 3.tedavi olunca deriler sertlesmis biraz,zor yapar oldum artik,birde benimkiler normalden biraz kalin...ama korkma,sonunda bebek varsa deger degil mi yerimseniben
anladım canımm belki tüp bebeğe kalmadan hamile kalırsın kızzz.inşopuyorumnanaktan
bencede canım doktoruna bi sorrr bakalım
ben kabinde üzerimi giyinirken esim sormus bile canim..
bu tedavide tutmazsa ve biz tüp bebek düsünürsek kolaylik saglamak icinmis..25 yas siniri var ama simdi istersem tüp bebegi yada asilamayi devlet ödemiyor..ama yumurtalar toplanirsa ve tüp bebege tamam dersek yine para bizden cikacak yalniz böylelikle daha az para ödeyecegiz cünkü simdiki gibi yeniden ignelerin,ilaclarin masrafi ortadan kalkacak..bundanmis yani..aklima yatti...
bakalim belkide senin dedigin gibi bir mucize olurda hamile kalirsam hicbirine gerek kalmayacak boshayallersmile
inş.canım inş..dularım seninleeopuyorumnanaktan
tatlimm özeline bak istersen,kayseride süper bir doktor taniyorum,kaydirigubbakcemile5kızlar bana kayseride iyi bir doktor önerir misiniz... bende pco luyum(
canimm cok sevindim,hadi bakalim gelismelerden haberdar et bizleri :lepi:Mrb arkadaŞlar yarın klomene baŞlıyorumm bakalım neler olcak İnŞ.rabbİm yÜÜzmÜze gÜlceek
canimm hakkinda hayirlisi olsun insallah,umudunu kaybetme,insallah ilk tüp denemende sonuca ulasirsin canim,gelismeleri bekliyoruz alkisalkisalkisbende polikistik over lıyım.malesef lmadı.2 aşılama takipler negatif.artık tüpe geçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?