Pcoslu olup yumurtlama takibiyle hamile kalan varmi????

canimm ayni sorunlari yasayan ne ilk bizleriz,nede son bizler olacagiz..Rabbim canimizi sag etsin ne diyelim..bizimde sinavimiz bu sekildeymis..
benimde büyümemisler yumurtalarim,onca ilaca igneye ragmen hormonlarim hic degismemis mesela..ama yapacak bisey yok...nazli olacak bizim ufakliklar
gec olsunda güc olmasin,saglikli,hayirli evlatlar olsun insallah...
stres yaparsak neden olmuyor diye eminim dahada zorlayacak bizi bu hastalik..
icini ferah tut sen,yazildi cizildi,en dogru zamani bekliyor bebisin yerimseniben

haklısın canımm sana katılıyorum tabı gelişmelri yazarım canımm

kizlar dua edin,bugün yine kontrolüm var..
bu defa yumurtalar büyümüs olsun insallah...
32 gün oldu ignelere baslayali...
150lik dozla vuruyorum ama etki göstermedi hala...
insallah bugün büyümüslerdir artik :sinifsinif:

dualrım senınle canım benımm inş..büyümüşlerdir canım yaaa.hayırlısı olsun.bizi bilgilendir arkadasım tamam mı öptümm grsş.opuyorumnanaktan

dualrım senınle canım benımm inş..büyümüşlerdir canım yaaa.hayırlısı olsun.bizi bilgilendir arkadasım tamam mı öptümm grsş.opuyorumnanaktan

tesekkür ederim canimm
pek gelisme yok bende :sinifsinif:
ignenin dozunu artirdilar yine,haftaya yine kontrol var..
uzun sürecek dedi doktorum..
daha ne kadar uzun olacaksa bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
tesekkür ederim canimm
pek gelisme yok bende :sinifsinif:
ignenin dozunu artirdilar yine,haftaya yine kontrol var..
uzun sürecek dedi doktorum..
daha ne kadar uzun olacaksa bilmiyorumkismile

olsun canım üzülme hayırlısı bakalımm inş.gelişecekler.
c.tesi bende gittim yumurta takıbıne bendede bi gelişme yok malesef.klomen işe yaramadı.bakalım suan yumurta takıbındeyım salı kontrolum var tekrar.hadı hayıurlısı

Bende tedavıye ılk baŞladıĞımda klomenle baŞladım yumurtalarım bÜyÜmedı ve bendede pko var sonrakı ay puregon kullandım 13 yumurtam oluŞtu 1 bÜyÜdÜ ve sonuÇ negatıf Şubat ayında 6 yumurtam oluŞtu 4 dÜ Çatladı martın 11 de gebelık testı yapacaktım ama ona gerek kalmadan reglı oldum Şımdı rahım fılmı Çektırıcem ama korkuyorum Çok ve Çok ÜmıtsızlıĞe kapıldım bundada bırŞey Çıkmazsa dr tÜp bebeĞe yÖnlendırıcek

inş.güzel sonuclar alırsın canımmm.doktorum bana sag ve sol yumurtalıklarında FOLİKÜLLER VAR AMA GELİŞMİYOR DİYOR GELİŞMEYİNCEDE YUMURTA OLMUYORMUSS.SENDE 13 YUMURTA YUMURTALIUKLARINDAMI OLUŞTU ANLAMDIM CANIM.AÇIKLARMISIN

bugun yine gittim doktora malesefki yine yumurta yooooooooooooookkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…