Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 kez hamile kaldım ben balım ama pıhtılaşmam varmış bilmediğim için kaybettim.. Kayıpların sonucu nedenini öğrenmek için genetik test ve pıhtılaşma testleri yaptırdık. Orada öğrendim..

Amin ağzından bal damlıyor

2 kez hamile kaldım ben balım ama pıhtılaşmam varmış bilmediğim için kaybettim.. Kayıpların sonucu nedenini öğrenmek için genetik test ve pıhtılaşma testleri yaptırdık. Orada öğrendim..
Basınız sağolsun Rabbim tekrar yasatmasın inşallah corasprin falan kullanmadınızmı

Peki sence şuan ne yapmalıyım başka doktoramı görünim lütfen yardımcı olurmusun bana

Yumurtan gelişmediyse gelişme yoksa nasıl adet gördün Peki bu doktor bunun la ilgili bişe dedimi

Gebe kalamıyorum canım 2.5 yıl oldu ne bilim insanın aklına her ay bişey geliyor
Düzenli adet olup PCOS olanlarda var gerçi ama böle birşey varsa doktor anlayacaktır mutlaka hırmon sonuçlarını biliyormusun prolaktinin nasıl

Ne güzel bi gelişmee Devamı gelsin inşallah Eşinin problemi nedir peki kuzum ?
Eşim korona tedavisi gördü maalesef o yüzdrn ilaçları düşünemedim hastanede tedavisi bitip evimize geldi çok şükür ama bi 14gün de ev karantinası var uzun bi süre çocuk düşünemicem sanırım

Ozaman bişey yoktur canım zaten doktor hormonlardan ya da muayeneden yumurtaların görümünden anlardı. Stres herşeyin başı bi düşünmesek belki olucak da insanın da elinde değil maalesef
Anladım canım teşekkür ederim. Ne kadar stres yapmıyorum desem de yapıyorm demek ki aslında stres değil de üzülüyorum

Insallah 3gebeliğiniz sorunsuz geçer inşallah Rabbim kucağınızı boş bırakmasın su mübarek aylarda ne muradımız varsa versin inşallah

Anladım canım teşekkür ederim. Ne kadar stres yapmıyorum desem de yapıyorm demek ki aslında stres değil de üzülüyorum
O kadar iyi anlıyorum ki insanların sürekli sormasından açık açık imalarda bulunmalarından bıkıp usanmıştım ama şunu anladım ki çnce sağlık rabbim sağlık versinde inş hepsi olur

Oyyy canım çok geçmiş olsun. Rabbim esirgesin. Sağlık herşeyden önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…