Gebe kalamıyorum canım 2.5 yıl oldu ne bilim insanın aklına her ay bişey geliyorDUzenli adet oluyorsanız doktorda yok dediyse nedeen şüpheleniyorsunuzki pcos tan
Evet yaptırdım hormonlar da normal canımHormon testi yaptırdın mı canım
Amin ağzından bal damlıyorBu zalım pcos kalitesiz yumurta demekglifor direk kalitede etkili umarım hepimiz sağlıklı bebiş haberlerini paylaşırız burada birbirimizle
Bende geçen ay yumurtlama gördüğüm halde ovulasyon testiyle, üstünde durmadım çünkü salgın beni çok tedirgin etti. Zaten iğneler yapmak zorundayım sürekli kontrol altında olmalıyım böyle salgın olunca hastaneye gitmek zorlaşacaktır... İnşallah bu korona da gider bebişlerimizle çiçek açar içimiz
Basınız sağolsun Rabbim tekrar yasatmasın inşallah corasprin falan kullanmadınızmı2 kez hamile kaldım ben balım ama pıhtılaşmam varmış bilmediğim için kaybettim.. Kayıpların sonucu nedenini öğrenmek için genetik test ve pıhtılaşma testleri yaptırdık. Orada öğrendim..
Ne güzel bi gelişmeeİnşallah canımgeçen ay kontrole gittiğimde gelişme var demişti doktor sol yumurtalarında ama tabi hala yeterimce iyi değiller
Peki sence şuan ne yapmalıyım başka doktoramı görünim lütfen yardımcı olurmusun bana2 kez hamile kaldım ben balım ama pıhtılaşmam varmış bilmediğim için kaybettim.. Kayıpların sonucu nedenini öğrenmek için genetik test ve pıhtılaşma testleri yaptırdık. Orada öğrendim..
Yumurtan gelişmediyse gelişme yoksa nasıl adet gördün Peki bu doktor bunun la ilgili bişe dedimiBenimde valla. Şöyle söylim ben adetimin 13.günü (yanü adetim 6. Günü bitmişti) gittim yumurtlaman yok deid büyüyen yumurtalarında yok deid bu ay adetimin bitiminde başladım kasıklarım çok ağrıdı ve o zmanlar değerlendirdim kuzum ama bilmiyorum çok ama çok üzülüyorum
Ozaman bişey yoktur canım zaten doktor hormonlardan ya da muayeneden yumurtaların görümünden anlardı. Stres herşeyin başı bi düşünmesek belki olucak da insanın da elinde değil maalesefEvet yaptırdım hormonlar da normal canım
Düzenli adet olup PCOS olanlarda var gerçi ama böle birşey varsa doktor anlayacaktır mutlaka hırmon sonuçlarını biliyormusun prolaktinin nasılGebe kalamıyorum canım 2.5 yıl oldu ne bilim insanın aklına her ay bişey geliyor
2.gebeliğimde iğneye başlamıştm aslında ama dozu az gelmiş olabilir dendi..Basınız sağolsun Rabbim tekrar yasatmasın inşallah corasprin falan kullanmadınızmı
Eşim korona tedavisi gördü maalesef o yüzdrn ilaçları düşünemedim hastanede tedavisi bitip evimize geldi çok şükür ama bi 14gün de ev karantinası var uzun bi süre çocuk düşünemicem sanırımNe güzel bi gelişmeeDevamı gelsin inşallah Eşinin problemi nedir peki kuzum ?
Hiç bişey demedi pcos var deid ilaç verdiYumurtan gelişmediyse gelişme yoksa nasıl adet gördün Peki bu doktor bunun la ilgili bişe dedimi
Anladım canım teşekkür ederim. Ne kadar stres yapmıyorum desem de yapıyorm demek ki aslında stres değil de üzülüyorumOzaman bişey yoktur canım zaten doktor hormonlardan ya da muayeneden yumurtaların görümünden anlardı. Stres herşeyin başı bi düşünmesek belki olucak da insanın da elinde değil maalesef
Şuan hatırlayamadım canım ama normal demiştiDüzenli adet olup PCOS olanlarda var gerçi ama böle birşey varsa doktor anlayacaktır mutlaka hırmon sonuçlarını biliyormusun prolaktinin nasıl
Son 4 seferdir hiç aynı paraya almadım ben hep artmış oluyor dolarla yarışıyor vallaEn son 81 almıştım ben ama ona da mı zam gelmişdiğer ilacım 200küsürdü insanın içşne oturuyo her ay
O kadar iyi anlıyorum ki insanların sürekli sormasından açık açık imalarda bulunmalarından bıkıp usanmıştım ama şunu anladım ki çnce sağlık rabbim sağlık versinde inş hepsi olurAnladım canım teşekkür ederim. Ne kadar stres yapmıyorum desem de yapıyorm demek ki aslında stres değil de üzülüyorum
Oyyy canım çok geçmiş olsun. Rabbim esirgesin. Sağlık herşeyden önemliEşim korona tedavisi gördü maalesef o yüzdrn ilaçları düşünemedim hastanede tedavisi bitip evimize geldi çok şükür ama bi 14gün de ev karantinası var uzun bi süre çocuk düşünemicem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?