• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PEDAGOG YARDIMI

ilerde anlarsınız cnm merak etmeyin...
Ortaya bir laf atıyorsunuz,
gerisini getirmeyip,
ne demek istediğiniz sorulduğunda da yukarıdaki cümleyi yazıyorsunuz.
'Annesiz büyüyen çocuklar' derken neyi kastediyorsunuz?
Ben de merak ettim,
çocuklarla çalışan bir uzman olarak.

insanlar sadece 1 yada 2 konuda uzman olabilir...fakat insanların uzman olmasalarda, her konuda görüşleri vardır..ayrıca kitaplarda yazan her bilgi, malesef pratikte geçerli olamayabiliyor....öyle olsaydı, tüm pedogogların mükemmel çocukları olurdu yada psikolog olanlar hiç boşanmazdı...

insanlar sadece 1 yada 2 konuda uzman olabilir...fakat insanların uzman olmasalarda, her konuda görüşleri vardır..ayrıca kitaplarda yazan her bilgi, malesef pratikte geçerli olamayabiliyor....öyle olsaydı, tüm pedogogların mükemmel çocukları olurdu yada psikolog olanlar hiç boşanmazdı...
Annesiz büyüyen çocuklar derken ne demek istediniz? Laf kalabalığı yapmadan sadece o cümleyi açıklar mısınız?

siz işteyken, çocuğu yanınızdamı götürüyorsunuz? nasıl anlamassın cümleyi ?

Eee tamam,biz de zaten sizin 'annesiz büyüyen çocuklar' derken ne kastettiğinizi
ve bu çocuklar hakkındaki düşüncelerinizi soruyoruz size.
Buyrun,sizi dinliyoruz.

ayni ben :))
halada oyleyim tabi masayi ters cevirmiyorum ama birinin bir seyi deneyimleyip vardigi sonuc beni tatmin etmiyor illa kendimde deneyecegim belki başka bir sonuca varacağım belkide varmayacağım ama kendim denemis olacağım bu bir huy bence
tost makinasini parcalarina ayirip tekrar takmaya calismalarim
merdaneli camasir makinasinin icine oturacagim nasil dondugune bakacagim ağlayislarim falan yaramaz degilde biraz merakli sanki

siz işteyken, çocuğu yanınızdamı götürüyorsunuz? nasıl anlamassın cümleyi ?
Zaten konu sahibi kızcağız da keyfinden işe gidiyormuş.Eğlence coşku olsun diye yani.Sadece o değil,çocuklarına daha iyi bir hayat sunabilmek için hem iş yerinde hem evde deli gibi çırpınan,kendinden vazgeçen tüm kadınlar eğlencenin dibine vuruyor.O arada çocukları da annesiz büyüyor tabii.

Zaten konu sahibi kızcağız da keyfinden işe gidiyormuş.Eğlence coşku olsun diye yani.Sadece o değil,çocuklarına daha iyi bir hayat sunabilmek için hem iş yerinde hem evde deli gibi çırpınan,kendinden vazgeçen tüm kadınlar eğlencenin dibine vuruyor.O arada çocukları da annesiz büyüyor tabii.
[/QUOTE]

Back
X