- 22 Mart 2019
- 690
- 1.072
- 18
- 51
- Konu Sahibi kirmizilihatun
Bir de alıntı yapmayı öğrenirseniz mükemmel çocuklar yetiştirebilirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de alıntı yapmayı öğrenirseniz mükemmel çocuklar yetiştirebilirsiniz.
Ortaya bir laf atıyorsunuz,ilerde anlarsınız cnm merak etmeyin...
Çünkü yazdığınız yorum saçma ve asılsız. Annesiz büyümek ne demek? Bunu bir açıklayın önce.neden sinirleniyorsunuz bende onu anlamadım...
Konu sahibi ben değilim yalnız :)hakkaten çocuğun neden agrasif olduğu çıktı ortaya...
Böyle pası gole çevirmemek olmazdı.Konu sahibi ben değilim yalnız :)
Annesiz büyüyen çocuklar derken ne demek istediniz? Laf kalabalığı yapmadan sadece o cümleyi açıklar mısınız?insanlar sadece 1 yada 2 konuda uzman olabilir...fakat insanların uzman olmasalarda, her konuda görüşleri vardır..ayrıca kitaplarda yazan her bilgi, malesef pratikte geçerli olamayabiliyor....öyle olsaydı, tüm pedogogların mükemmel çocukları olurdu yada psikolog olanlar hiç boşanmazdı...
Konu sahibi ben değilim yalnız :)
Böyle pası gole çevirmemek olmazdı.
'Agrasif değil agresif'i de ben ekleyeyim.
Eee tamam,biz de zaten sizin 'annesiz büyüyen çocuklar' derken ne kastettiğiniziinsanlar sadece 1 yada 2 konuda uzman olabilir...fakat insanların uzman olmasalarda, her konuda görüşleri vardır..ayrıca kitaplarda yazan her bilgi, malesef pratikte geçerli olamayabiliyor....öyle olsaydı, tüm pedogogların mükemmel çocukları olurdu yada psikolog olanlar hiç boşanmazdı...
Siz anneliğinizi 8 saat mi yapıyorsunuz?siz işteyken, çocuğu yanınızdamı götürüyorsunuz? nasıl anlamassın cümleyi ?
Siz anneliğinizi 8 saat mi yapıyorsunuz?
Zaten konu sahibi kızcağız da keyfinden işe gidiyormuş.Eğlence coşku olsun diye yani.Sadece o değil,çocuklarına daha iyi bir hayat sunabilmek için hem iş yerinde hem evde deli gibi çırpınan,kendinden vazgeçen tüm kadınlar eğlencenin dibine vuruyor.O arada çocukları da annesiz büyüyor tabii.siz işteyken, çocuğu yanınızdamı götürüyorsunuz? nasıl anlamassın cümleyi ?
Zaten konu sahibi kızcağız da keyfinden işe gidiyormuş.Eğlence coşku olsun diye yani.Sadece o değil,çocuklarına daha iyi bir hayat sunabilmek için hem iş yerinde hem evde deli gibi çırpınan,kendinden vazgeçen tüm kadınlar eğlencenin dibine vuruyor.O arada çocukları da annesiz büyüyor tabii.