Pedofili kabusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ayyyy oldum su an surada :/ peki hic rastlanan vaka var mi?

İyi de çocuğun giydiği şeyden bağımsız bir durum bu.
İsterseniz çuval giydirin, sapığa işlemez.
O yüzden önemli olan güvenliğini sağlamanız. Yalnız bırakmamanız, herkese güvenmemesi gerektiğini öğretmeniz

Ilk defa sana katilmadigim bir konu oldu oficim :)
Ben cocuklari korkuyla yetistirmeme taraftariyim , endiselenmekte haklisin , ama bu kadar korku ve endise iyi degil , ister istemrz cocuga da yansir ve onda bambaska tahribat yaratir
Ben cok rahatim bu konuda , ogluma gereken egitimi verdim , kimseyle konusmaz , kendisine dokundurtmaz , dokunmaz , mesela bi kere okuldan eve geldi nasil kotu anlatamam cocugum ne oldu diyorum cevap yok , sonra babamla konusucam anne ozel bir mevzu dedi tabi benim aklim cimti , 8 yasindaydi
Neyse esim sormus , beden dersinden sonra soyunma odasinda bi arkadasi pipisine bakmak istemis , benimki gostermrmis ama cok kotu olmustu
Neyse hemen ogretmeni aradim , ogretmen ertesi gun beni aradi , milana hanim batuya bundan sonra bryaz don giydirin dedi , kiyamam obir cocuk benim oglanin star warsli donunu merak edip resme bakmak istemis
Yani demem o ki cocuklari egitmek ama korkutmamak lazim :) bilsinler ama urkerek endise icinde yasamasinlar

Kızlarıma belirli ölçülerde giydiriyorum şort,tayt vs.
Askılı mini elbisenin altına mutlaka külottan sonra mini donlar giydiriyorum.
Şu coğrafyada asla "ben istediğimi giydiririm,bakanların Allah belasını versin" falan diye meydan okumam.
Allah kimin belasını versin kimin vermesin?
Kimin gözünü oyalım,kimin oymayalım?
Çünkü onlar her yerdeler...
23 Nisan günü sokaklar 3-5 yaşında suratları 50 ton makyajla kaplı kızlarla kaynıyordu. Ne kadar meraklıyız şu kız çocuklarını 30 yaşında kadın kılığıyla gezdirmeye.
Kendi korumasını elbette öğretiyorum,öğretmeye de devam edeceğim.
Ama ülke şartlarını bilerek yaşamak lazım.

oy ben okuldaki kadın yüzme öğretmeninin yerine erkek öğretmen gelince bile tedirgin oldum. bunu düşünemiyorum bile.
herkese şüpheyle bakmak yorucu elbet .
ama bizde yaşadıklarımızdan, görüp duyduklarımızdan böyle olduk..

Hosgeldin psikologum :) o da aynisini soyluyor inan bana ama benim okulda yasadigim taciz durumundan sonra ozellikle okul ortamina guvenim sifir.. bir kere oglum spor hocam beni cok seviyor saclarimi karistirdi yanimdan gecerken dedi ve ben iki gece hayatimin en berbat saatlerini gecirdim, okula gittim adamla tanistim.. adam cok cool rahat bir tip, gercekten cocuklari seviyor ama esofmanlari dusen cocuklarin esofmanlarinin belini bile yukari cekmiyor baktim ki ben cok zor guvenen ve etrafimi da kasan biriyim, neyse ki babamiz rahat da ailede bir benim adim pipirikliye cikti :)

Var malasef. Burda sokakda, AVMde taciz olayı gazla görülmüyor. Daha cok güvenilir ortamlarda gerçekleşiyor. Spor kulübü, kreş, yüzme dersi.
Gercekden cok büyük bir sorun.

Evet gercekten buyuk sorun, oglumu yuzmeye gonderecegim yuz kere dusunuyorum bu yuzden..

Benimde yüzme öğretmenim erkekdi.
Biz burda cinsel acidan çok acik eğiliyoruz.
Kumsallarda "açık vücut" areallari var... cirilciplak futbol oynuyorlar... kadin erkek coluk cocuk karışık.

Saunaya (karışık) küçük cocuk götüren cok aile taniyorum. Kiz daha 6 yaşında ve cirilciplak insanlarla havuzda mesela...

Ben sizi anliyorum baska arkadaslar siz yanindayken bisi olmaz abartmayin tarzi yorumlar yapmis ama 24 aylik oglum inanin bende sort giydiremiyorum bu pedofili pislikler icin kiz erkek farketmiyosiz bakmasina bile tahammul edemiyosunuz anladigim kadariyla cunku bende oyleyim midemi bulandiriyolar onlarin gozlerini cocugumun ustunde dusuncesi bile cildirtiyo bence cok acik giydirmeyin dar tayt giydiriyosaniz ustune uzun bi tisortle kapatin

Ahhaaa psikologunun sozunu dinle :)
Cok dusunmemek lazim bu mevzulari
Ben kizimi da istedigim gibi giydiriyorum
Aklima bile gelmiyor birilerinin poposuna bacagina bakacagi cunku pantalonda giydirsem bakan bakacak cunku
Icinden atman lazim bu endiseleri , hayati kendin3 zehir etme

Uzman degilim ancak bu sekilde cocugunuzu baskilamis olursunuz. Oldu olacak carsaf giydirin ergenliginde genc kizliginda ne yapacaksiniz??
Pedofili beyinde kontrol edilemeyen bir hastalik malesef ki cinsiyete kiyafete bakmiyor. Kizinizi suan siz koruyacaksiniz ileride de kendisine kendini korumasini ogretip bilinclendireceksiniz. Ama bu koruma tayt boyu ile kiyafet darligi ile olmaz. Hassasiyetinizi ve endisenizi anliyorum elbette ama karsi tarafin hastaliginda kiyafetin onemi yok.

Bu arada ben sevimli ve guzel giyimli cocuk gorunce cok inceliyorum hosuma gidiyor sanirim bu huyu birakmam gerek goruyorum ki yanlis anlamalara sebep verebilir

hanımefendi, isterseniz çocuğunuzu kumaşlarla sarıp sarmalayın sapık insan yine sapık düşünceler kurar. bunun giyimle kuşamla alakası yok. ülkemizde kapalı genç kızlarımızın da başına neler geliyor görüyoruz.
çocuğunuzu kısıtlamayın, evet çok kötü bir ortamda yaşıyoruz ama bunları düşünürsek hayatı kendimize zindan ederiz. yapabileceğiniz en doğru şey bence çocugunuzu gözünüzün önünden ayırmamak

Haklısın canım ne diyelim .
Öyle mahluklar anne baba yanında bile dinlemiyor malesef .

kiziniz daha kucuk yani okula yada krese baslasa neyse de.simdilik surekli yaninizda ona bi zarar gelecegini dusunmuyorum.tabiki dikkatli olun ama cokta abartip ne kendinizi nede kizinizi sıkmayin

Güzel anne, pedofilikler öyle kırk kat yabancı olmuyor, komşu akraba çevresi, hatta aile bireyleri gibi en yakınlar oluyor hep...
O yüzden yabancılardan sakınana kadar çocuğa ulaşabilecek kadar yakınladan sakınmak gerek.

Huni takıp gezelim o zaman aslında ne yaparsak engel olamayız yaşananlara çocukları da kendimizi de huzursuz etmekten başka bir işe yaramaz yaptıklarımız

bizler boyle korkup sindikçe çoğalacaklar oyuzden rahat olum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…