Pedofili kabusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Şimdi anladım

Acaba pedofili sonradan kazanılan bir hastalık mı eşcinsellik gibi o insanın yaradılışından mı geliyor

Acaba pedofili sonradan kazanılan bir hastalık mı eşcinsellik gibi o insanın yaradılışından mı geliyor

Bildiğime göre bir psikolojik hastalik. Yani hayat ve yasadiklari bu hastalığın sebebi.

Pedofili profillerini incelerseniz hemen hemen hepsi cocuklukda aşırı siddete ve tacize (fiziksel ve psikolojik) maruz kalmış insanlar. Genelde kendilerinden nefret ederler ve cinsel dürtülerini cocuk üzerinden yaşamak onlara güçlülük hissi verir.

Kisaca sokak jargonuyla ezikligin en alt tabakasini yaşayan insan tipi

(Avukatlik zamanım da bu konu ile ilgilenmisdim... bin şükür daha rastladim ama hukuksal acidan onlari anlamak önemli)

33 aylık çocuğun poposuna bakmakta nasıl bir beyin yapısıdır allahım.... yani hiç aklıma gelmezdi açıkcası acaba tayt giydirirsem bakarlar mı diye.. Kişiler kötü niyetliyse istersen çarşaf giydir bakarlar. Ben tabi ki çocuklar topuklu ayakkabı giysin süslensin makyaj yapsın demiyorum ama poposuna bakacaklar bacaklarına bakacaklar diye de şort giydirmemizlik yapmam...

Yani onları bu hale getiren biziz öyle mi yine toplum suçlu

Kizim yok benim icin buyuk sans, cunku bu ulkede kizima ne sort ne de tayt giydirmezdim.. buyukler giydiginde bakana laf soyleyebilir ama ben surekli cocuguma biri mi bakiyor endisesini tasiyamazdim..

Yani onları bu hale getiren biziz öyle mi yine toplum suçlu

Biziz ama en önemli faktör kendi ailesi. Doğduğu günden başlayan şiddet ve bu sebepten ortaya cikan aşağılık,değersizlik,sevgisizlik hissi onları bu yola sürüklüyor. Kusura bakmayin türkçem iyi değil bu sebepten fazla acamadim konuyu...

Cocuklar masum, korumasiz... ve önemlisi onlarin üstünden kendilerini güçlü ve yeterli hissetmeleri.

Karışık bir durum... almayada mesela hapis cezasi verilmiyor. Klinikte psikolojik tedavi ediliyorlar

Devlet ailesinden kötü muamele gören çocuğa el koysa baksa çok kişi hasta olmayacak annesidir babasıdır döver de söver de mantığı var yazık

Kizim yok benim icin buyuk sans, cunku bu ulkede kizima ne sort ne de tayt giydirmezdim.. buyukler giydiginde bakana laf soyleyebilir ama ben surekli cocuguma biri mi bakiyor endisesini tasiyamazdim..
Bu işin kızı erkeği yok. Araştırmalara bakmıştım erkeklerde kizlar kadar istismara uğruyor.uyanık olmakta fayda var.

Allahim tüm çocuklari korusun inşallah

Bu işin kızı erkeği yok. Araştırmalara bakmıştım erkeklerde kizlar kadar istismara uğruyor.uyanık olmakta fayda var.

Tabi ki kesinlikle katiliyorum, nihayetinde vakiflarda tecavuze ugrayan cocuklar da erkekti.. o yuzden baya baya antidepresan tedavisi gordum cocuklari koruyacagim diye manyak etmemek icin.. onlara da sort falan giydirmem zaten bu ulkede.. ama kizim olsa ona da giydirmem.. cunku yasasin ozgurluk cok ozguruz oyle boyle degil :)

Devlet ailesinden kötü muamele gören çocuğa el koysa baksa çok kişi hasta olmayacak annesidir babasıdır döver de söver de mantığı var yazık

Bu konu gercekden cok karışık. Bazi insanlar gördüğü şiddet sebebi güçlenir ve korumasiz insanlari korumakla hayatini geçirir. Digerleri bu tür hastalik sahibi olur. İnsan psikolojisini anlamak zor.

Bu ülkede erkek çocuklarına taciz tecavüz olayları da gırla. ... Bu kadar rahat olmayın derim. Bu pislikler için kız erkek ayrımı yok çocuk olması yeterli..
Cocugunuz icin Allah korusun.. dikkatli temkinli olmakta fayda vardır.

Kızım Yok ama, olsa be abartıp psikopata bağlardım, ne de dar vs kadın gibi giydirirdim diye düşünüyorum. ( siz öyle giydiriyorsunuz demiyorum, yanlış anlaşılmasın)

Bebegim pedofililerde cinsiyet olayi yok
Hatta erkek cocuklar daha cok tacize ugruyor bildigim kadariyla
Yapilmasi gereken kucuk yasta mahremiyet egitimi vermek cocuga
Bizim oglan 6 yasindayken bir adam yaklasmis , yasini sormus benimki de 6 demis ama boyu da cok uzun sipanin
Adam yastam girip boyun cok uzun buyuk sandim seni falan diye sohbete dalmaya calismis , o an ben fark ettim adami yanlarina gidip siz kimsiniz deyince adam resmen kosarak kacti
Ogluma sordum anne sadece yasimi soyledim , konuyu uzatinca tanimiyorum sizi konusamam dedim dedi ama adam israrla konusmaya calismis , neden yanlizsin falan diye sormus ki yanliz degildi ben 2 metre otesindeydim
Neyse demem o ki sapik cinsiyete bakmiyor , bunlari dusunecek olursak oglana da carsaf giydirip gezdirmem gerekir

Bizde yaridan fazladir emin ol, aileler aman adlari cikmasin diye ihbar etmiyorlar bizim ulkede..

Büyük konuşmak istemem ama ben katil olurdum.
Almanya bu konuda bir acayip... kreşlere minik bebekler veriliyor ve öğretmenler karışık mesela... yani banyo, bez değiştirme işleri erkek/kadin karışık yapiliyor...

Konu kiz cocugu oldugu icin direkt ona hitaben yazdim aslinda.. yukarida da yazdim ya milanam, yurtlarda tacize ugrayanlar erkek cocuguydu.. ama ben egitimin yaninda farkli mesajlarda veriyorum, bu ulkede cok “ozgur” takilnamalarina dair.. surekli gozetim altindalar, okulda dahil.. iyice psikopat oldum, bazen yorgun hissediyorum kendimi. allah saklasin cocularimizi cok dikkat etmemiz gerekiyor her gun daha sapik yontemler gelistiriyorlar cunku.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…