Pedofili kabusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorumları okumadan önce çocuklukta böyle bir şey yaşayıp yaşamadığınızı merak ettim görünce çok üzüldüm.
Malesef başınızdan bu durum geçtiği için doğal olarak daha temkinli davranmaya çalışıyorsunuz ama çözüm bu değil. Bu davranışınız çocuğunuz büyüdükçe aranızda probleme yol açar.
Çocuk güvenliği eğitimi için birkaç seminere katıldım, her birinde konu dönüp dolaşıp pedofiliye geldi.
Çocuk şube müdürü öyle şeyler anlattı ki seminer dönüşü saatlerce ağladım.Malesef bu illet insanlar kıyafete filan bakmıyor. Çocuğu çuvalla da gezdirsek fayda etmiyor patlayasıca beyinlerine.Ya da hepsi dışardan olmuyor; hiç beklemediğimiz insanlar bile pedofili olabiliyor.
Siz çocuğunuza gerekli eğitimleri verin, güvenliğinden emin olun malesef elimizden tek gelebilecek bu...

O karşı çıkanların da ahlaksız zihniyetten olduğunu düşünüyorum yazık çok yazık.

Ya ben de bazen sinir oluyorum çünkü hiç gık demeden saatlerce bankta oturup gözlerini çocuklara dikiyor bazıları ya neyse. Benim kızım da o aylarda önüne gelene el sallardi öpücük atardı herkese gülerdi araya kış girince insan az görünce unuttu o halini insan tedirgin oluyor maalesef :/

Çok güzel anlattın duygularımı evet haklısın onların o pis kokusmus beyinlerine perde inmedikce ben ve ya başkası çocuğuna çuval giydirme bir işe yaramayacak Rabbim korusun hepsini. Ben de yaşadım yaşattılar küçücük yaşımda bilmediğim korkular yaşadım sanki beynimde bir bölge var o olaylara odaklı hep kötü birşey olur psikolojisi oluşuyor hani fiziksel önlemlerimi alıyorum da diğerleri için maalesef yapacak hiç bir şeyimiz yok :/

Konu dışı ama çok merak ediyorum, neden çocuğunuzun yaşını söylerken 33 aylık falan diyorsunuz? Çoğu anne yapıyor bunu.

Haklısınız.instagramda hassasanne diye bir hesap var.kızını jimnastik antrenmanlarına kapalı spor salonlarına falan göturdükleri bir gün, bir adamın o 7-8 yaşındaki çocukların fotoğrafını cekmeye çalıştıgını yazmıştı geçen senelerde.hem de o kadar anne-babnın, öğretmenlerin bulundugu yerde.çok afedersiniz mayo gibi şeyler giyen çocukların bacak arasını cekmeye çalışmış.adam yakalanmış falan ama bu pisliklerden o kadar çokki.ben de bazen düşünüyorum beyaz dar taytlar giydirirken.sonra diyorum ki hasta mıyım , takıntılı mıyım neyim???

Bu ruh hastaları yüzunden biz hayattan zevk almıyoruz gerçekten.paranoyadan biz hasta olup çıkacağız

Teşekkür ederim :)
Ölüm var :/
Kendi kendine yetebilen çocuklarım olsun istiyorum ..

Konu dışı ama çok merak ediyorum, neden çocuğunuzun yaşını söylerken 33 aylık falan diyorsunuz? Çoğu anne yapıyor bunu.
Bilmiyorum ki doktorlar bile söylerken ay olarak söylüyorlar hatta okula alırken misal 72 aylık olmalı diyorlar. Öyle tanımlandığı için ben de onu kullandım.

Allah kahretsin onları ya 7 8 yaşında ki çocuğun bacak arasını çekmek nedir elleri kopsun beyinleri çürüsün hepsini keşke orada linç edip öldürselerdi o pisliği.

Abarttigini dusunuyorum , hassasiyetini bir anne olarak anliyorum ancak bunun yolu bu degil
Yapman gereken kizina mahremiyet egitimi vermek olmali , istedigini giyebilmeli bir cocuk , bu sekilde endiselerle buyutursen ona da yansir bu ve gercekten sagliksiz gelisir

3 yasa kadar bebek sayliyorlar ve ay olarak soylenir , normali bu , cunku 1 ayin bile cocuk gelisiminde cok etkisi vardir
30 aylik bebekle 33 aylik bebek cok farklidir birbirinden

Ben bir çocuk gördüğümde,yada tanıdıklarımın çocuklarını izliyorum,istemsizce etrafa bakıyorum
Ve özellikle etraftaki erkeklere
Birde herhangi bir erkek,çocuğu nasıl seviyor diye izliyorum
Kucaktaki tutuşuna bile sinir oluyorum
Birgün alt komşunun iki yaşındaki kızını,bir çalışanımız kucağına almıştı
Tabi benim radarlar açık
Çocuğu nasıl anlatsam tutşunu,çocuğun yüzü bana dönük şekilde,çalışanın eli çocuğunun bacaklarının arasında eli cinsel organına temas ediyor yani
Ay çıldırdım çıldırdım,belki niyeti kötü değil ama canım sıkılıyor öyle tutulmasına
Bir anda kan sıçradı beynime,çok sert bir şekilde indir o çocuğu dedim ard arda.sonra düşündüm belkide ben abarttım
Ama ne bileyim sinir oluyorum gerçekten

%90 pedofili gibi davranıyosunuz. Öyleleri var tabi allah esirgesin ama herkeste öyle değil. Siz onu koruyup kolladıktan sonra düşünmeyin bu kadar. Mahfedersiniz psikolojinizide,ilerde çocuğunuzun hayatınıda

%90 pedofili gibi davranıyosunuz. Öyleleri var tabi allah esirgesin ama herkeste öyle değil. Siz onu koruyup kolladıktan sonra düşünmeyin bu kadar. Mahfedersiniz psikolojinizide,ilerde çocuğunuzun hayatınıda

Konu sahibi mi pedofili gibi davranıyor anlamadım?

Canim pedofili experi değilim ama araştırınca ortaya cikan profil sizin düşündüğünüzün tam tersi. Pedofili zaten kadinsi veya erkeksi etkenleri olmayan cocuklardan tahriş olur. Yani bir cocuk nekadar cocuksuyda dahada cazip görünür bu pislik insanlara. Normal bir cinsel dürtü olarak düsünmeyin. O insanlar, dar kıyafetten, göğüs, popo, kol, bacak gibi cinsel dürtü uyandirabilen etkenlerden tahriş olmuyorlar. Cocuklarin mahsumiyeti, yardima muhtacligi vs. Bu insanlari tahriş ediyor. Yani yari ciplak giydirmenize gerek yok ama dar tayt veya kisa şort bir pedofili tahriş etmez. Onlarin derdi ciplak bacak değil

Yüzde 90 erkek pedofili gibi davranıyorsunuz diyor acaba cinsel baskı mı onları bu hale getiriyor

Biraz açarmısınız konuyu...
Anlamadım zira...

%90 pedofili gibi davranıyorsunuz ne demek istediniz?

%90 erkek pedofili gibi davranıyorsunuz ne demek istediniz?

Biraz açarmısınız konuyu...
Anlamadım zira...

%90 pedofili gibi davranıyorsunuz ne demek istediniz?

%90 erkek pedofili gibi davranıyorsunuz ne demek istediniz?

Ben galiba anladim. Türkçem iyi değil ama bi anlatmayi deneyim...

Sanki toplumun 90% pedofili gibi davranıyorsunuz diyor.

Aslinda pedofili cok küçük bir azinlik. 80 milyonluk bir ülkede kac kişi acaba pedofildir?

İkinci yazilan: sadece erkekler pedofili değil. bazi kadınlarda bu hastalığa sahip

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…