Hayır sadece yaşamdan bişey anlamıyoruz elime siğara alıp aptal saptal konuşsam ve sürekli onu şımart sam ki huylarını sevmiyorum herşey yolunda gidecek ama ben bu değilimBaşlığı okuyunca "aynı frekansta olmasaydık eşim olmazdı ki en baştan" dedim ama siz çocukLARdan bahsediyorsunuz, sanırım uzun süredir evlisiniz.
Bilemedim.
Siz onun istediği gibi olmadığınız veya o sizin istediğiniz gibi olmadığı için evde huzursuzluk çıkıyor mu peki?
Ay böyle kadın seven erkek var mıydı?Çok bocalıyorum mesela o kaba laçka kadın sever agzında sakız oyun havası oynasın leş gibi sigara içsin agzı bozuk olsun ister.
Evet bense daha derin bir hayattayım bu çok yorucu maalesefNedense konuyu tam anlamadim.
Esiniz sigara icen, lacka, agzi bozuk kadinlari mi begeniyor?
Erkekler kendini yasaklara yaramazlıklara sürükleyen maceraya sürükleyen kadınların kölesidir.Ay böyle kadın seven erkek var mıydı?
Özellikle ağzı bozuk olsun ister kısmına baya şaşırdım
Size öyle hissettirmiş olabilirim saygı duyuyorum ama insani ve hayata dair konuları konuşmak beni burnu havada yapacaksa çok alınırım buna.Eşinizi bilemeyeceğim ama siz bana burnu havada kimseyi beğenmeyen insanları küçük gören biri gibi geldiniz eşinizde belki bu yönünüze takılıyordır
İyi de bu tipte kadın nasıl eşinizi maceraya sürüklesin valla anlamadım bir şey.Erkekler kendini yasaklara yaramazlıklara sürükleyen maceraya sürükleyen kadınların kölesidir.
Evlenmeden önce epey centilmen kibar hoşgörülüydü bazı tartışmalarımızı tenzih ediyorumEvlenene kadar hiç sohbet etmediniz mi?
Konuya ciddi ciddi cevap yazacaktım ama bu yorumdan sonra vazgeçtim.Erkekler kendini yasaklara yaramazlıklara sürükleyen maceraya sürükleyen kadınların kölesidir.
Evlenmeden önce epey centilmen kibar hoşgörülüydü bazı tartışmalarımızı tenzih ediyorum
Şuan aldıtılmaların yüzde 90 bu tür kadınlar var oldugu için çıkıyor evde eşine yaptıramadıgı herşeyi dışarıdaki kadın gözü kapalı yapıyor maalesefİyi de bu tipte kadın nasıl eşinizi maceraya sürüklesin valla anlamadım bir şey.
Anayasanın bilmediğimiz bir maddesi sanırım ama o.Konuya ciddi ciddicevap yazacaktım ama bu yorumdan sonra vazgeçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?