Peki Eşinizle aynı frekansta değilseniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mabelizm

Sorma neden.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2020
302
378
18
39
Çok bocalıyorum mesela o kaba laçka kadın sever agzında sakız oyun havası oynasın leş gibi sigara içsin agzı bozuk olsun ister.
Bense dünyadan şiirden insanlıktan yaşamdan konuşmayı çok severim senelerce anlamış değilim neden onl birlikte oldugumu aşk sevgide yok çocuklarımın babası diye insan olarak seviyorum sadece.

Başlığı okuyunca "aynı frekansta olmasaydık eşim olmazdı ki en baştan" dedim ama siz çocukLARdan bahsediyorsunuz, sanırım uzun süredir evlisiniz.

Bilemedim.

Siz onun istediği gibi olmadığınız veya o sizin istediğiniz gibi olmadığı için evde huzursuzluk çıkıyor mu peki?

Hayır sadece yaşamdan bişey anlamıyoruz elime siğara alıp aptal saptal konuşsam ve sürekli onu şımart sam ki huylarını sevmiyorum herşey yolunda gidecek ama ben bu değilim

Kaç yıllık evlisiniz? Eşiniz zamanla mı bu hale evrildi?
Konuda hiç ayrıntı vermiyorsunuz. Şu kadar ayrıntıyla "ee frekansınıza uymayan inanla evlenmeseydiniz, hadi bir hata yapıp evlendiniz, bir de çocuk yapmasaydınız, hadi çocuk yaptınız, mutsuz bir aile ortamına onları kurban etmek yerine boşanın gitsin," diyesim geliyor ama ayrıntıları bilmiyoruz işte. Biraz ayrıntı verseniz, belki başka şekilde yaklaşabiliriz.

Çok bocalıyorum mesela o kaba laçka kadın sever agzında sakız oyun havası oynasın leş gibi sigara içsin agzı bozuk olsun ister.
Ay böyle kadın seven erkek var mıydı?
Özellikle ağzı bozuk olsun ister kısmına baya şaşırdım

Eşinizi bilemeyeceğim ama siz bana burnu havada kimseyi beğenmeyen insanları küçük gören biri gibi geldiniz eşinizde belki bu yönünüze takılıyordır
Size öyle hissettirmiş olabilirim saygı duyuyorum ama insani ve hayata dair konuları konuşmak beni burnu havada yapacaksa çok alınırım buna.

İyi de bu tipte kadın nasıl eşinizi maceraya sürüklesin valla anlamadım bir şey.
Şuan aldıtılmaların yüzde 90 bu tür kadınlar var oldugu için çıkıyor evde eşine yaptıramadıgı herşeyi dışarıdaki kadın gözü kapalı yapıyor maalesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…