Evlenmeden önce epey centilmen kibar hoşgörülüydü bazı tartışmalarımızı tenzih ediyorum
Çok bocalıyorum mesela o kaba laçka kadın sever agzında sakız oyun havası oynasın leş gibi sigara içsin agzı bozuk olsun ister.
Bense dünyadan şiirden insanlıktan yaşamdan konuşmayı çok severim senelerce anlamış değilim neden onl birlikte oldugumu aşk sevgide yok çocuklarımın babası diye insan olarak seviyorum sadece.
Takdir ediyorum sizi ne güzel yorum yapmışsınız..ilk başta konuyu merak ederek yorumları okuyayım derken bir baktım ki insanların alaycı,saygısız, yardımcı olmaktan ve anlamaya çalışmaktan aciz hale gelmelerine gerçekten çok üzüldüm. Toplumsal yozlaşma denilen şey bu olsa gerek zaman geçtikçe gerçekten değerlerimizi kaybediyoruz..en basiti burda çok eski uyelerdenim foruma çok sık giremiyorum ama şu son durumu görünce kimsenin kimseye faydası kalmamış bunu anladım.üsenmeyin eski başlıklara bir bakıp yorumları okuyun ne kadar saygılı,samimi derdine ortak olmaya çalışan insanlar vardı..tabii herkes böyle demiyorum ama buradaki yorumlara gerçekten çok üzüldüm.Seni anlıyorum arkadaşım. Buna frekans uyumsuzluğu mu dersin kültür farkı mı dersin artık ne dersen de. Burda yorum yapanlar inan ki senin benim gibi daha derin daha hassas degiller. Bu da bir çeşit yaratılış işte. Herkes diyor da tanımadan mı evlendim onanmoyorummmm. Siz hepiniz her huyunu suyunu zerresini sevgiliyken keşfettiyseniz gercekten ne mutlu. İnsanlar derinlerini baştan kolay kolay açlarlar mıymış onu cevaplayın. Ya da size denk gelmemiş. Ne kadar dümdüz tek boyutlu düşünüyorsunuz şu evlilik işini. Yoruluyorum burdaki yorumları okudukça. Arkadaşım cevabı veya cevapları sakin bir ortamda kalbine sor olur mu? İnan bana sana fısıldaycaktır...
Konuyu okuyunca aklıma direkt bu geldiÇok bocalıyorum mesela o kaba laçka kadın sever agzında sakız oyun havası oynasın leş gibi sigara içsin agzı bozuk olsun ister.
Bense dünyadan şiirden insanlıktan yaşamdan konuşmayı çok severim senelerce anlamış değilim neden onl birlikte oldugumu aşk sevgide yok çocuklarımın babası diye insan olarak seviyorum sadece.
Konu sahibi aldatılmış bence de niye bu kadar dolanbaçlı yoldan anlatıyor onu anlamadım kendisi dörtdörtlük bir kadın ama kocasının onu aldattığı kadın iğrenç bir kadın yani bunu diyor herhaldeDediklerinizi saçma buldum :))
Uslu duruyom benŞiir, insanlık tarihi, hayatı derin yaşamak. Belgesel de var mı?
Yalnız şiirle ilgilenen birinin yazım kurallarına daha bir dikkat etmesi gerekir sanki, noktalama işaretlerine de.
Hanımlar geyik yok değil mi:)))
Çok bocalıyorum mesela o kaba laçka kadın sever agzında sakız oyun havası oynasın leş gibi sigara içsin agzı bozuk olsun ister.
İlk defa Bi dertleşelim dedim yorumları okuyunca dert sahibi oldum siz haklısınız tamamÇok bocalıyorum mesela o kaba laçka kadın sever agzında sakız oyun havası oynasın leş gibi sigara içsin agzı bozuk olsun ister.
Şiir yazabilmek için illaki kitapları yutmak noktalama işaretlerine dikkat etmek kafiyesini mısrasını düzenini kurmak gerekmez burda kimin yüksekten baktığını görebiliyoruz ayrıca duygularımı kagıda dökmek için kurallara bağlı kalmam gerekmiyor böylesi daha çekici oluyor inanmak hissetmek ve yazmak. Yazdıgınız yazının tek kelimesini anlamadım anlamayada çalışmayacağım ilgimi çekmedi.Ve bu arada konu tekrar önüme düşmüşken ilave edeyim; Nefi hicviyelerini ekleyemiyorum pek tabii uygun kalmayacak, merak eden açıp okuyabilir; ağız bu kadar edebi bozulur, böylesi "Laçka ve kaba bir şeyin nasıl matematiği olur?" diye insan bakıp kalıyor, adam bildiğiniz aruz vezninde kah iğne deliğinden, kah han kapısından sövmüş (Tabi hiciv şiirinden anlayıp sevmeniz de gerek).
Onun yerine bir başka sevdiğim kıtasını paylaşayım sizle Nefi'nin:
Ey dil hele âlemde bir âdem yoğ imiş (Ey gönül, dünyada bir adam yokmuş)
Vâr ise de ehl-i dile mahrem yoğ imiş (Varsa da gönülden anlayan bir sırdaş bulunmuyormuş)
Gam çekme hakîkatde eğer ârif isen (Dert çekme, eğer hakikatte bilge isen)
Farz eyle ki el'ân yine âlem yoğ imiş (Tut ki dünya diye bir şey zaten yokmuş)
Madem şiir miir dediniz, biraz da Nefi okuyun, frekansınıza iyi gelir belki etiketleyip genellemeyi bırakırsınız.
Bense dünyadan şiirden insanlıktan yaşamdan konuşmayı çok severim
Şiir yazabilmek için illaki kitapları yutmak noktalama işaretlerine dikkat etmek kafiyesini mısrasını düzenini kurmak gerekmez burda kimin yüksekten baktığını görebiliyoruz ayrıca duygularımı kagıda dökmek için kurallara bağlı kalmam gerekmiyor böylesi daha çekici oluyor inanmak hissetmek ve yazmak. Yazdıgınız yazının tek kelimesini anlamadım anlamayada çalışmayacağım ilgimi çekmedi.
Ya süper yazmışsınız ben de şiir sevmem okuyan oldumu yanımda yöremde afakanlar basar ilkokulda andımızı okumamak için direndiğim okuduğumda da altıma işemişliğim vardırKonunuzu ciddiye alıp, şiirle konuşan iki kişiden biri benim ve 5 sayfalık yorumun arasından ilk şahsi cevabı bana verme ihtiyacı hissettiniz. Ben aldım cevabımı merak etmeyin.
Ve evet, şiir yazabilmek için illa kitapları yutmak, noktalama imlaya dikkat etmek gerekmez; neticede filin hortumuna fırça tutturunca, o da resim çizebiliyor(!) bir yerde.
Ya süper yazmışsınız ben de şiir sevmem okuyan oldumu yanımda yöremde afakanlar basar ilkokulda andımızı okumamak için direndiğim okuduğumda da altıma işemişliğim vardırtam tersime de sevgilimin şiir albümü ve kitapları var adam seviyor yani ama bu aramızda hiç sorun olmadı o şiir okur ben vurdulu kırdılı bilgisayar oyunları oynarım ne biliyim şiir filan bahane konu sahibi için sevmiyor sevilmiyor işte
Erkekler kendini yasaklara yaramazlıklara sürükleyen maceraya sürükleyen kadınların kölesidir.
Şuan aldıtılmaların yüzde 90 bu tür kadınlar var oldugu için çıkıyor evde eşine yaptıramadıgı herşeyi dışarıdaki kadın gözü kapalı yapıyor maalesef
Bu bir özeldir her şekilde yazarsam engellenebilirim dışarıda harama gözü kapalı evet diyen insanlar var sadece bunu söyleyebilirim daha derine inmek istemiyorum çünkü etik değilevde eşine ne yaptıramıyor mesela erkekler ? çok merak ettim. normalde böyle konuşan birine güler geçerim ama ısrarla savunduğunuz şeyin dayanak noktası nedir öğrenmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?