Peki Eşinizle aynı frekansta değilseniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Görücü usulü bile evlensen bu kadar değil artık. Onda bile belli bir zaman geçiriliyor ve frekansa bakıyosun. Sizin frekanslar ya değişmiş ya sen bile bile lades demişsin.

Anayasanın bilmediğimiz bir maddesi sanırım ama o. O kadar kesin bir yargı içeriyor çünkü.
Sonraki yorumunda da aldatmaların yüzde doksanın bu tarz kadınlar yüzünden olduğunu yazmış ağzında sakız, kaba saba, leş gibi sigara kokan kadınlar tek düşmanımızmıs öğrenmiş olduk bu sayede. Kocalarımıza sahip çıkalım

Çete suçlarından kodese girip, şartlı tahliyeyle salınmış ablalardan bahsediyor bence. Şükür Meksika'da filan yaşamıyoruz. Adamları tut tutabilirsen sonra...

Şiir, insanlık tarihi, hayatı derin yaşamak. Belgesel de var mı?
Yalnız şiirle ilgilenen birinin yazım kurallarına daha bir dikkat etmesi gerekir sanki, noktalama işaretlerine de.

Hanımlar geyik yok değil mi:)))

Son düzenleme:
Şuan aldıtılmaların yüzde 90 bu tür kadınlar var oldugu için çıkıyor evde eşine yaptıramadıgı herşeyi dışarıdaki kadın gözü kapalı yapıyor maalesef
Adamın karakteri buysa yapacak birsey yok. Bugün Müge anlı da bir kadın vardı. Diyor ki kadının teki kocamı kandırdı beni bıraktı beraber yaşıyorlar. Müge çıldırdı sonunda. Dedi ki senin düşmanın o kadın değil. Sana bunu yapan senin kocan. Dışarda 3milyar kadın var ama senin kocan sana sadakat sözü veriyor kocan sadık olacak. Başka kadınlar değil... Bu tarz konuştu ve çok haklı. Kocan da öyle tipleri seviyorsa oylesiyle evlenseymis yada sen sevmiyorsan evlenmeseydin. Düzelir diye evlenilmez bir türlü anlatamadık

Hayatımda duyduğum en ağır hakaret, Nefi'nin "Siham-i Kaza'sının "A köpek" şiirinde. Daha geçebilenini görmedim şahsen, harakiri(!) ile kılıcı kendi göğsüne sokup, sırtından çıkarıp, sırtından yaklaşan adamı öldürmek gibi bir hakaret. :)

Yani sizin "Şiir" sevdanız da, yazdıklarınıza bakınca, bana epey sığ geldi.

Erkekler kendini yasaklara yaramazlıklara sürükleyen maceraya sürükleyen kadınların kölesidir.
“Gözlerin dudakların alev alev çağırıyor yangınlara“
Sanırım bu ikisi benzer işler
Konu sahibi beni de “şiir sevmez” bir laçka olarak tanımlar korkarım ki

Sigara içiyorukda leş değilik bebem neden öle dedin uyumlu eş çok nadir zaten aynı düşünceler olması beklenilmez yeri geliyor ailenle bile aynı kafayı yaşamıyorsun yalnız eşinin istediği kadın tipini garipsedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…