Dediklerinizi saçma buldum :))Şuan aldıtılmaların yüzde 90 bu tür kadınlar var oldugu için çıkıyor evde eşine yaptıramadıgı herşeyi dışarıdaki kadın gözü kapalı yapıyor maalesef
Çok bocalıyorum mesela o kaba laçka kadın sever agzında sakız oyun havası oynasın leş gibi sigara içsin agzı bozuk olsun ister.
Bense dünyadan şiirden insanlıktan yaşamdan konuşmayı çok severim senelerce anlamış değilim neden onl birlikte oldugumu aşk sevgide yok çocuklarımın babası diye insan olarak seviyorum sadece.
Sonraki yorumunda da aldatmaların yüzde doksanın bu tarz kadınlar yüzünden olduğunu yazmışAnayasanın bilmediğimiz bir maddesi sanırım ama o.O kadar kesin bir yargı içeriyor çünkü.
Bana küfretİyi de bu tipte kadın nasıl eşinizi maceraya sürüklesin valla anlamadım bir şey.
Çete suçlarından kodese girip, şartlı tahliyeyle salınmış ablalardan bahsediyor bence. Şükür Meksika'da filan yaşamıyoruz. Adamları tut tutabilirsen sonra...Sonraki yorumunda da aldatmaların yüzde doksanın bu tarz kadınlar yüzünden olduğunu yazmışağzında sakız, kaba saba, leş gibi sigara kokan kadınlar tek düşmanımızmıs öğrenmiş olduk bu sayede. Kocalarımıza sahip çıkalım
Adamın karakteri buysa yapacak birsey yok. Bugün Müge anlı da bir kadın vardı. Diyor ki kadının teki kocamı kandırdı beni bıraktı beraber yaşıyorlar. Müge çıldırdı sonunda. Dedi ki senin düşmanın o kadın değil. Sana bunu yapan senin kocan. Dışarda 3milyar kadın var ama senin kocan sana sadakat sözü veriyor kocan sadık olacak. Başka kadınlar değil... Bu tarz konuştu ve çok haklı. Kocan da öyle tipleri seviyorsa oylesiyle evlenseymis yada sen sevmiyorsan evlenmeseydin. Düzelir diye evlenilmez bir türlü anlatamadıkŞuan aldıtılmaların yüzde 90 bu tür kadınlar var oldugu için çıkıyor evde eşine yaptıramadıgı herşeyi dışarıdaki kadın gözü kapalı yapıyor maalesef
“Gözlerin dudakların alev alev çağırıyor yangınlara“Erkekler kendini yasaklara yaramazlıklara sürükleyen maceraya sürükleyen kadınların kölesidir.
Bu derin hayata birden mi girdiniz?Yada eşinizin zevkleri sonradan mi geliştide bu geçen süreçte çocukLAR yaptınız?Evet bense daha derin bir hayattayım bu çok yorucu maalesef
Konuya ciddi ciddi cevap yazacaktım ama bu yorumdan sonra vazgeçtim.
Sigara içiyorukda leş değilik bebem neden öle dedinÇok bocalıyorum mesela o kaba laçka kadın sever agzında sakız oyun havası oynasın leş gibi sigara içsin agzı bozuk olsun ister.
Bense dünyadan şiirden insanlıktan yaşamdan konuşmayı çok severim senelerce anlamış değilim neden onl birlikte oldugumu aşk sevgide yok çocuklarımın babası diye insan olarak seviyorum sadece.
Üşenmeyip bütün erkeklerin böyle yaptığını mi takip ettin yoksam eşinden mi yola çıkarak yazıyorsunErkekler kendini yasaklara yaramazlıklara sürükleyen maceraya sürükleyen kadınların kölesidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?